17

Илиян овена

преди 9 години

Много точно са написали за Овена. Пийвам си, но имам мярка-не повече от 3 големи. И около мене е купон ;)Вчера в Сърбия ударих 3 дюлеви ракии и се сприятелих с всички в кафаната :)

16

Анонимен

преди 9 години

Аха,значи представи си същите но вече 50 кила по тежки и 30 години по дърти.Някога са били хора сега просто трупат *** и пият между тях.Интересното е че някои които не бяха такива сега с удоволствие и гордост клошареят.Не е от липса на пари повечето от тях са значително по богати от мен.Или по малко бедни.Имат поне по 2 автомобила апартаменти вили и къщи.Просто им харесва да се събират да трупат отпадъци и да се наливат с пиене крещейки пиянски безумия.

15

Анонимен

преди 9 години

Пикльовци и пикли?Къде това в коя държава?Пред входовете се събират клошари и алкохолици.Всякаква ***.И дъртите вампири да си топлят сланините

14

Анонимен

преди 9 години

Добре бе ти си знаеш.Просто ти казвам,че отрепките които се събират пред входовете не са млади хори.Младите обичат да се забавляват,не да се събират на тумби и да се алкохолизират.Да си виждал млад човек с трепет да вари ракия? Или да се е наредил на опашка зради водка или бира на промоция.Само дъртите *** пият.Алкохолът е най-вредният гаден и същевременно безмислен наркотик.Никога не ти става хубаво.Независимо колко си употребил-малко или много.Всичко останало е психика.

13

Paco-Loco

преди 9 години

Аз съм скорпион не употребявам алкохол и никога не съм дори и като ученик,иначе всичко друго е 100 процента вярно което са го написали за моята зодия.Скорпионите сме малко вълци единаци,а не трябва да е така,трябва да споделяме с хората.

12

Анонимен

преди 9 години

Не знам ,такова нещо луд купон се заформя.Не знам, някой да е ревал на нечие рамо.Лъжа!Измислица!Поредната гнусна долна инсинуация.Преекспониране на нещата.Всички са на алкохолната вълна и емоциите преливат.Върха е!

11

Анонимен

преди 9 години

11, не! най-важното е да пиеш до тогава, докато усетиш, че на другия ден няма да си добре. Тоест да си в настроение и в момента в който започнеш да се наливаш...да спреш.

10

Анонимен

преди 9 години

за 8Този твой пост трябва да кандидатства за най-тъпият и неадекватен пост за годината.Много малко от младите хора сега не пият?????Муахахахахахаххаах... не само че пият като садрани, но и взимат наркотици за разлика от хората 50-ти, 60-ти 70-ти набор,които само пият.

9

До 7

преди 9 години

Ти от коя зодия си?

8

Анонимен

преди 9 години

Читавите хора не пият.Почне ли да кеси по кръчмите или с алкохолиците пред блока-умрела работа.*** деградантите само пият и трупат ***.Странно е,че всички са женени със деца.Очевидно е някакъв вид семейна гордост това.Футбол,политика и много пиене.Добрата новина е ,че много малко от младите следват примера им.Повечето от отрепките са *** родени и откърмени през разцвета на комунизма 60-те и 70-те.Абе тогава що вместо алкохол не са им давали наркотици.Отдавна щяха да са мъртви.

7

Анонимен

преди 9 години

За моята зодия няма нищо! Ууууууууууууууууууууууууууууууу!

6

Анонимен

преди 9 години

до сандо Глупости! Познавам поне 7-8 човека зодия Риби. Нито един не се напива. Пият по малко с мярка.

5

Сандо

преди 9 години

рибите са най-големите пияндуриа за руснаците зодиите нямат значение - всички льокат

4

Анонимен

преди 9 години

Няма начин да е така.Хахахахаа.....!!!!!

3

Анонимен

преди 9 години

Най-коварната зодия са близнаците. Просто защото наистина в тези хора живеят две противоположности. И докато близнаците от една майка могат да бъдат с еднакви лица и сходни характери понякога, то човек зодя близнак си е човек от едната крайност до другата винаги.

2

Death Stalker Scor

преди 9 години

Много правилно е описано за нас,Скорпионите.И това ни е една от хубавите черти,че не натоварваме околните с проблемите си,от които много други биха полудели.Също така имаме способността да изслушваме и приемаме насериозно проблемите на близки за нас хора,без това да ни натоварва по какъвто и да било начин.Death Stalker Scorpion

1

Анонимен

преди 9 години

За 2 от зодиите съм напълно съгласен- за Козирог и Близнаци. Понеже познавам най-много такива приятели на чашка. Близнака е странно животно наистина- докато му е хубаво и се кефи с теб, хваща си дърмите и заминава на друго място....