12

Анонимен

преди 9 години

Защо хрантутим тези мизерни твари, работещи в тази "независима" комисия, която нищо не отказа през годините на монополистите. За да ни дерат и с техните 10 процента!

11

Анонимен

преди 9 години

Тази комисия е за закриване.

10

БАЙ РИСТУ.

преди 9 години

е ЩЕ СИ ОТДЪХНЕМ. ХА,ХА, ПАК НОВ КЬР ФИШЕК. ВСИЧКО ЩЕ СЕ ЗАМЕТЕ ПОД МАСАТА-НЯМА ОПРАВИЯ. СВОБОДЕН ПАЗАР-БОЖЕЕЕ,ПАК ГЛУПОСТИ. НЕ "ДЕ" НЕ "КЕ" А ЕДИН ПО ГОЛЯМ КРАЗ ОТ ТЕЯ ОТ КЕРБАЛА И БУМ! ДОКОГА ТОЗИ ИЗСТРАДАЛ НАРОД ,ОЩЕ ЩЕ ВЯРВА?

9

Анонимен

преди 9 години

Сега вече се оправихме , щом се смени името тръгваме с резки темпове.До година 10 % ръст , а следващата 50 !

8

?!

преди 9 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

7

Анонимен

преди 9 години

къде отиде НЕЗАВИСИМОСТТА на тази комисия? Защо по времето на проф. Шушулов нямаше проблеми в тази комисия? А от 5-6 години насам имаме само гафове. Отговорът на въпроса е, че се назначават само хора, които са зависими от някого или некомпетентни.

6

МАЙКАТАСИТРАКА

преди 9 години

С риск да ми изтриете коментара ,ще кажа: Дамата на снимката е ВРЕДНА за БЪЛГАРИЯ... Играят по ,,свирката,, на ЧЕЗ ,ЕОН и останалите *** ,а хората тънат в мизерия...

5

Анонимен

преди 9 години

Заплатите не са увеличавани от 3-4 години, а токът непрекъснато поскъпва. Стига вече геноцид. Не са зле само енергийно слабите. "Силните" се грижат за деца, за родители и са по-зле и от подпомаганите.

4

Анонимен

преди 9 години

А *** на Шушулов Виктория Джерманова до кога ще *** пари в тази комисия без да работи, че чак толкова и е скучно че се навряла в секта да оправя живота на китайците. Тази жена е абсолютен срам за комисията. Всеки знае как си е взела образованието, всеки знае как е назначена на работа, до кога най-долната прослойка ще бъде толерирана, от околовръсното ги сложиха по службите. Ако има шефове на място тези *** ще изчезнат.

3

uu

преди 9 години

Имаше един такъв бъзик : С цел рязко повишаване качеството на храната, Стол 1 да се преименува в Стол 2.Така и нашето НС : С цел рязко повишаване ефективността на държавния регулатор, същия да се преименува от ДКЕВР в КЕВР!!!!!!Още една структурна реформа на Правителството в действие! Боже опази!!!!

2

Анонимен

преди 9 години

Значи двама лапачи повече - Боце трябва да се разплати с Платения фронт и Барековите недокати за оказаната услуга при вчерашната 16-милиардна кражба.

1

Анонимен

преди 9 години

Още лапачи