24

Анонимен

преди 9 години

До камиларЧорбата е като 1:17 ШЛ, но само Подуяне срами името на Апостола, и цяла България. Лудогорец е отбора!

23

камилар

преди 9 години

А защо няма статия за мача Локо СФ -цска 2:0 ? Нещо не ви се пише на чорбетата от сайта за резила , май ?! Този път Лупи взе репликите на Симитлията и плач , плач , плач и го обърна рев , рев , рев ....То не беха кушии за камили , то не беше сахарски пясъци , абе женчовци са си това чорбарите !!!

22

Анонимен

преди 9 години

Единственото нещо което заслужава ЦСКА, както и Левски е да бъдат закрити и българският клубен футбол да добие съвременна европейска визия и да се опита да върви нагоре. Тези два комунистически остатъка по незнайни причини ,въпреки милионите задължения и липсата на Партията - майка продължават да съществуват и въпреки ,че не са вече никаква пречка за отбори като Лудогорец и Литекс, пречат на можещи и добри отбори като Локо Сф, Ботев, Берое и др да се развиват в Европа

21

Ккккк

преди 9 години

Падайте чорбари !

20

Венелин

преди 9 години

И двата отбора са зле и няма да е изненада според мен, ако трети отбор стане шампион.

19

ФАКТ!!!

преди 9 години

blitz.bg/sport/article/264207

18

БЪЛГАРИН

преди 9 години

Защо поставяте най- великия титулован и обичан БЪЛГАРСКИ клуб ЦСКА редом до някакви жалки от Делиормана??? Наркопарите на Домус ага няма да ги направят нещо повече! Дори нежната хомолюбоя между Перуката и Гела няма да помогне на жалкото медийно- съдийско отборче наречено ФК Кремвирш Делиорман!!! Срам за България!!! КЗЛ-ц!!!

17

Бултрас Пловдив

преди 9 години

ЦСКА е водач с три точки разлика,а днес може да станат и шест.Но има два кръга до края на първият етап на първенството.После в директните мачове ще се реши кой ще е шампион,а не който има повече публика,пари или бивши титли.Сини и червени реват срещу всеки който им се изпречи.Стойчо посочи двама съдии които са благосклонни към ЦСКА и единият им свири в следващият кръг.Гонзо скочи срещу друг и скоро не им е свирил.По стар комунистически начин Левски и ЦСКА трябва да бъдат подкрепяни от властта.

16

sofeto

преди 9 години

Нека да не се бърка! ЦСКА може да столичен отбор но не е отбор на софиянци или шопи Този е отбор на кръглаци и комунисти, довлекли се катото свински черва заради привилегиите от всички крайща и паланки. Славия, Локо София и Левски София но..... до 1944 година!

15

ne4o

преди 9 години

Един футболен бос си играе с цялата държава и всички гледат от страни и бездействат тези който трябва да се намесят също са в кацата на гърба на бедния запалянко имам чуството че сме по зле от поробени лошото че купува и журналисти и не смеят нищо да пишат против него. Само Жаклин има смелост да разобличи тази "диващина", тази гавра над бедния българин. БФС и институциите мълчат, те винаги са на страната на печалбарите, нали има комисиони!Господата Домусчиев, Стефанов и с ие имат нужда от още пари, горките!

14

Сандо

преди 9 години

като ЦСКАр тоя въпрос е повече от излишениначе на Лудогорец им пожелавам успехи

13

Анонимен

преди 9 години

Сърца червени ,сърца милиони за шампиони само ЦСКА

12

Цска...

преди 9 години

...е отбора ....

11

последният колобър

преди 9 години

Интересен и по скоро странен въпрос, като се има предвид, че сме в средата на шампионата. Точките ще покажат и няма да го покажат сега, а след доста кръгове.

10

ВДВ

преди 9 години

само ЦСКА. да живее Путин и вечна Руссия!!!!

9

Анонимен

преди 9 години

"Кой заслужава..." Махленски мачлета не обсъждам. Нивото даже е по ниско.

8

xa

преди 9 години

sofiq i otborite im da se otdelqt da sa zabranqt komonisticeskite otbori ot sofiq te sa sano tajiva tam i sofiqnsi vinsno sa demokrati vitre sa komunisti

7

хаха

преди 9 години

Дано ЦСКА да стане шампион, че да им гледаме сеира в Европа. Ще има сух сух сух, целия целия целия :) ахахахахах

6

неутрален

преди 9 години

Преценете сами какъв шампион искате - Отбор който цяла Европа ще му се смее и ще го пердашят безизвестни отборчета /ЦСКА/ или отбор, който ще изумява и ще вдъхновява целия свят с играта си /Лудогорец/ ?

5

Анонимен

преди 9 години

Сесека ще са шампиони по реването, калъфкаджии шопски.