37

патриот992

преди 9 години

Ясно е, че бате Бойко, рамаданчу и останалите от глутницата във власта искат да откраднат парите на народа. Костов има опит в това, а сега учи и бате бойко как се прави.

36

Винету

преди 9 години

Лицемер долен. Като взимахте вашия заем каква беше обстановката, бе ***? Консултирахте ли се с опозицията или не им давахте дори думата? Имаше ли пак протест и то по-много по голям от сегашното жалко подобие? Айде малко срама.

35

Горски

преди 9 години

Бостан да нау1и ако не знае песента - КАВАЛ СВИРИ.....

34

Анонимен

преди 9 години

До Тройната коалиция - > Но защо се тегли по-голям заемти сигурно си навътре в нещата, знаеш повече, аз знам само, че това е рамка, а дали е възможно да се пълнят лични сметки от такива кредити, не ми е дадено да знам.

33

FESI PES

преди 9 години

AMI AZ PIK SIM PROTIV VSICKI PAPAGALI S DIPLOMI S IZMISLENI SPESIALNOSTI I GLUPAVI PO GLUPAVI OT TSIGANITE TE SA PO INOVATIVNI OT POVECETO ZUBRI.....

32

Анонимен

преди 9 години

Кой каквото ще да казва Лютви Местан е най адекватния политик в България към момента.

31

lihvar

преди 9 години

aide ve vzemaite posle az se si gi vzema ot naroda toi pine e sviknal da plasta za meso pik qde salfetki i to v po dobriq slucai

30

Анонимен

преди 9 години

До ФЕС18AZ SAM PROYIV NEGRAMOTNITE TURZI I DPS

29

Тройната коалиция

преди 9 години

До дългът не е новНо защо се тегли по-голям заем от 10 милиарда? За връщане на старите заеми са нужни не 16 милиарда, а 10. А кажи като си толкова надут за какво са останалите 6 милиарда? Може би ще отидат по сметката на ГЕРБ и РБ.

28

Анонимен

преди 9 години

GERB IZIADE PARITE I ISKA OSHTE

27

cc

преди 9 години

Тези които изхарчиха парите ,не искат нов заем- СТРАННО.Може би се надяват пак да са на власт ,за да го изтеглят те .

26

babyn

преди 9 години

ама много ясно че господин Б.Б не го инетересува кой ще изплаща дълга след него...какво друго може да се очаква от един бодигард, та той няма елементарни знания по икономика и т.н.,нищо добро не ни очаква с това правителство

25

дългът не е нов

преди 9 години

До Тройната коалициядългът е стар, трябва да се плаща.Заемът е нов, още ли не вдяваш.

24

до 22

преди 9 години

Нацията е смотана, защото избират престъпници като ГЕРБ!*** народ! Нека децата му да връщат тези пари, които *** ще изпият под формата на помощи!

23

Анонимен

преди 9 години

много партенки и объркани мнения тук. Нека да има дебат в парламента. Да се чуят всички политияески субекти как мислят. Пък после последствията от решенията им ще са за избирателите им. Който разбрал, разбрал.

22

анонимен

преди 9 години

Местанчо, питай Доганчо, Бисерчето и пеевското глиганче, те знаят много добре, как фалираха КТБ, как Орешарчето и пръста си не помръдна, когато КТБ изгърмя! И ти знаеш, ама се правиш на умряла лисица!

21

Анонимен

преди 9 години

Е ,хайде сега подробности.Да не тънем нещата за някакви си 3-4 милиарда дето ще ги отнесат Герберите както те си знаят.Ще направят една магистрала за 300 милиона ,една зала за 100 милиона и вие ще забравите да питате-абе какво стана с другите 3 милиарда

20

.

преди 9 години

Кво стана с Бисеров?Кво стана с КТБ?Пари нема,действайте!

19

Тройната коалиция

преди 9 години

Атака, ДПС и БСП се вдигнаха на митинг за новия дълг :).

18

ФЕС

преди 9 години

Аритметиката е ясна дори за децата от яслите, 1 млрд - за инвестиции, а останалите в джобовете на ГЕЙберите!ДПС винаги е предлагала умни и ефективни действия, но народът и представителите му в Парламента, не го оценяват!