112

оцеляваща българка

преди 9 години

СТИГА ВЕЧЕ С ТИЯ ЗАЕМИ...ТИЯ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО И ПАРЛАМЕНТА САМО ТОВА ЛИ ПРАВЯТ:ДА ГЛАСУВАТ ЗАЕМИ,КОИТО ДА ПЛАЩА БЕДНИЯ НАРОД ,И РАЗБИРА СЕ Е ИЗЛЪГАН ЗА КАКВО ЩЕ СЕ ХАРЧАТ ПАРИТЕ....НИКАКЪВ ЗАЕМ!ГРОБАРИ НА НАРОДА!

111

Анонимен

преди 9 години

Преди под турско сега под Българско робство...

110

кали

преди 9 години

Държавни изменници и предатели !!! Вън от БЪЛГАРИЯ !!!

109

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 23......Точно така се получи 2010г. в Гърция. Гръцкият народ беше държан в неведение за дълговете и един прекрасен ден на фона на остров Кастелоризо, г-н Папандреу обяви идването на МВФ и меморандума в Гърция, за да не фалира. Схемата като че ли е една и съща навсякъде.

108

ognyanz

преди 9 години

До Винету: ти да не си се почерпил с огнена вода повече, отколкото може да носиш? В първия си мандат ГЕРБ опука 4 милиарда от фискалния резерв. Сега, тъй като оттам вече не тече, иска да опука 4 милиарда за харчене от нов заем. И все за тях ще гласуват, така ли? Не ми се вярва, не сме индианци, та да не можем без "великия вожд" Бойко да ни изпразва джобовете.

107

Анонимен

преди 9 години

Народа е държан в постоянно неведение за състоянието на държавата и държавните дела. Просто идва един ден и ни се казва, че ако не вземем заем от 16 милиарда фалираме. Това нормално управление ли е? Това нормален живот ли е? Само за последните няколко месеца окрадоха 4 милиарда от КТБ, разбра се за кражбите във военно медицинска и за тютюна. Е Вие нанарода го подигравате всекидневно. Само от тези кражби България е загубила 5-6 милиарда.

106

Винету

преди 9 години

До 118 анонимник. Ами да ходи да слуша глупостите на опозицията ли? Хайде на избори де! Да не съжалявате, обаче.

105

ognyanz

преди 9 години

На тези четири милиарда лева за харчене, за които сега ГЕРБ и РБ си гласуват, скоро ще им се чуе гласа. Работещите бедни, хората, които едва преживяват, Бойко не може да ги лъже до безкрайност. С години ще плащаме за неговата некадърност. Рано или късно ще трябва да сърба това, което сега си дроби.

104

Анонимен

преди 9 години

Спонсорите на белия пудел и Лая Манолова имат сериозни финансови затруднения и това се отразява на числеността на "протестиращите".Защото и бабите на село разбраха ,че е едно да направиш дълг, а друго да вземеш пари за да го платиш! Жалко, ако умственият багаш на някои депутати не е достатъчно за да схванат ситуацията.А въпросът да ли е налица военен заем е към Цацаров - До кога ще чакаме?

103

питане

преди 9 години

Имаше ли в предизборната програма на Бойко вземане на заем от 16 МИЛИАРДА за погасяване на "стари" задължения? Нали четири години беше премиер? Нищо ли не разбра от престоя си на този пост или не му остана време от летене да реже демонстративно лентички за стари обекти? Сега даже не иска да обясни какви ги е надробил и КОЙ ще се облажи от парите.

102

Анонимен

преди 9 години

"Министрите в НС за гласуването на дълга, Борисов го няма"Това ли е национално отговорно поведение на един министър председател по такъв важен въпрос? Просто НЕ МУ ПУКА!!!Наложителни са нови избори!!!

101

114

преди 9 години

Що шлякате минуси, ***??!?!1 Казах ви, вижте камерите онлайн! Един *** и 50 ***!

100

RAMBO

преди 9 години

Дела и документи-кой е Бойко-той е комунист от БКП и е работил в държавна сигурност с псевдоним БУДА.Бойко е майор от УБО а бащта му е служител на милицията.Бойко има д0осие в ЦРУ И ОЛАФ като престъпник и мафиот.Кой е Цветан Цветанов-ткой е комунист от БКП и старшина от държавна сигурнст и син на шофьора на най довереното лице на началника на държавна сигурност и масов убиец-Григор Шопов.Коя е Цецка Цачева-тя е комунист от БКП и висш партиен секретар на окръжен народен съвет Плевен тя яде-1700лв

99

ognyanz

преди 9 години

Да, трябва да има нови избори за да изчистим тиквите и продажниците от парламента.

98

Анонимен

преди 9 години

голям майтап пред парламента/вижте камерите/ . Джуджето кряка пред два файтона хора. Толкова събраха Атака и БСП.

97

Винету

преди 9 години

Рамбо, рамбо, ами като си ляв и некадърен естествено, че няма никой да те иска. Ходи се боксирай някъде, поне ще ти замаят главата окончателно.

96

Хризантема

преди 9 години

До ognqnz. Ами хайде, чакаме новите избори, за да може ГЕРБ и РБ да имат още повече депутати, червените домати да се броят на пръсти, а разни дребни формацийки изобщо няма да влязат.

95

RAMBO

преди 9 години

Призовавам ислямска държава да взриви в България Парламента Министерски съвет и Президентството.Управляващтата вихрушка станаха милионери за 4 години а народа е безработен и мизерува и гладува.Аз съм безработен от 2 години по вина на държавата а вчера ми отказаха и социална парична помощт като безработен.Освен през зимата да ямз сняг а през лятото да паса трева друго не виждам.Джихадисти взривете ПАРЛАМЕНТА МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ И ПРЕЗИДЕНТСТВОТО тази корумпирана престъпна милионерска ***-оставка..

94

Анонимен

преди 9 години

Стига сте ровили за Борисов има си финансов министър, който трябва да е специалист и да може да отговаря на въпросите които му се задават. Борисов не е такъв. Защо ВИ е той да отговаря за неща които не разбира, защото искате да се посмеете на чужд гръб или защото искате да научите какво всъщност ще се прави с тези пари? Сеирджии!

93

без заеми

преди 9 години

Заемите заробват дьлбоко работещите бьлгари, тези които нищо не могат да правят ще искат заема -най лесно ще спечелят на гьрба на трудещия се човек.