127

Галя

преди 9 години

"Петро Порошенко е дошъл на власт сериозно и за дълго,"Продолжаю фразу : " перешагивая через трупы и унижения"

126

Да де ама...

преди 9 години

Дочакахаdnes.bg/world/2015/02/25/ukraincite-masovo-v-magazinite-grivniata-se-srina.255728

125

емо

преди 9 години

от такива 'АНАЛИЗИ' ми спира дъха от смях.лошото е че има *** дето вярват

124

Спас

преди 9 години

$1 = 8 гривен - запретим русский язык $1 = 12 гривен - вернем крым $1 = 18 гривен - дайте Джавелины! $1 = 35 гривен - ВВЕДИТЕ МИРОТВОРЦЕВ!! 1$ -45. Путин введи воиска:)))))))))))) ..........хронология:))))))))))))))Днес вече 1$=45гривни!!!!!! Скоро ще има митинги под наслов" Да живее БРАТСКА РУСИЯ" "ПУТИН, СПАСИ НИ БРАТКО ОТ ФАШАГИТЕ"

123

Анонимен

преди 9 години

Е, нашите медии естествено цитират само 1-2 правилни политолози:)Всъщност краха в Украйна е вече факт, икономически, политически, социаллен, а запада въобще няма намерение да ги храни, виж оръжие американците ще дават. Русия може да направи майдан в Украйна и това от ден с увеличаването на мизерията там е все по-лесно. Но Русия не е САЩ и ЕС, та да подлъгва украинския народ, че ще го прави парижанин.А Украйна ако не спазва договореното в Минск, о тогава лошо им се пише, Европа си изми ръцете.

122

Анонимен

преди 9 години

Те плъховете ако не мирясат в следващото обкръжение ще са 15 000.Плъха си е плъх ,няма как да полети.

121

Анонимен

преди 9 години

Славната украйнска нация родния дом на всички мафиоти и ку*ви в европа,трън в очите на имперска русия,слава на украйнците(руските македонци)

120

Спас

преди 9 години

Упътване: "Новейшая противотанковая ракета FGM-148 Javelin.".........:))))))))

119

Спас

преди 9 години

До gandi.daowНЕГОВИТЕ ПИСАНИЯ СА ЛИШЕНИ ОТ ВСЯКАКВА ЛОГИКА! Какво общо имаме ние или "укрите" с французи, германци................................та да живеем в една държава??????????-ЕС?????? Какво всъщност иска да ни каже??? Бягат от името "руси", за да бъдат???????европейци?????

118

Спас

преди 9 години

До украинец155$1 = 8 гривен - запретим русский язык $1 = 12 гривен - вернем крым $1 = 18 гривен - дайте Джавелины! $1 = 35 гривен - ВВЕДИТЕ МИРОТВОРЦЕВ!! 1$ -45. Путин введи воиска:)))))))))))) ..........хронология:))))))))))))))

117

Анонимен

преди 9 години

Бе тя и лисицата чакала да паднат мъдите на коча, но си останала само с чакането!

116

украинец

преди 9 години

До До 150-------------Украинците и руснаците са един народ-евреите и палестинците са един народ-арменците и турците са един народ -нали така путинофолчета ?-Ама я идете им кажете че те не знаят.Почнете с Батак-кажете им на местните че сме братя с турците и да не се мразят.Това путинофилите са много *** народ.

115

Спас

преди 9 години

До 153Не им обръщам. Смея се весело над глупостите им!:) Очаквам момента, когато Украйна ще внася домати и мотокари от нас, сланина от Турция и хладилници втора употреба от Сибир и Гренландия !:))))))))))))..........и народа им ще се радва на напредъка:))))))))))))

114

До 150

преди 9 години

Абе какво им обръщаш внимание на тия "анализатори"! Това са тия от "петата колона", такива *** има навсякъде. Лошото е че не разбират главното, на руснаците въобще не им се иска обикновенния украинец да е зле. Ако направите едно проучване, ще видите, че всеки втори руснак, особенно от европейската част има роднински връзки с другата страна. ТИЯ ХОРА СА ЕДНА КРЪВ! А това, че успяха да нахъсат една малка част *** и откровенни ***-нацики, това е до време. Кръвта вода не става!

113

Анонимен

преди 9 години

Че той краха мина...

112

До коко

преди 9 години

Верно е, прав си. Тия хохоли са по-мързеливи и от нас. И не толкова мързеливи, колкото авантаджии. Кажи им че ще има нещо аванта и гледай какво става. Нали затова и се "възмутиха" веднага, когато Янукович отказа да подпише асоцияцията с ес. Защото няколко години този *** (когото някои анализатори-*** наричат "проруски") им обещаваше планини от злато и всякакви благини от еуропката.Е, изразиха си възмушението от това, а краварите това и използваха като предлог и подпалиха войната.

111

Спас

преди 9 години

ХАААААААААААААААААААХАААААААААААААА, 33ГРИВНИ=1$?????? МИЛИАРДНИ ДЪЛГОВЕ, ЛИПСА НА РЕЗЕРВ(ЗЛАТЕН И $)??????????? Какви са тези "анализатори":))))))))))) Те на нас да ни вдигнат 5 пъти топлото, ще направим такъв МЕГДАН, че свят ще им се завие!!!!!!!! Хем тук няма война, а и сме много по-търпеливи!!!!!!!!!!!!!!! Хунтата си отива след броени месеци!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Който иска от писачите на "таквиз пасквили", да се хване на бас с мен!!!!!!!

110

коко

преди 9 години

Украйна никога не е била дьржава.Работил сьм там.Там никой и не мисли да работи.Имам в пред вид така наречените/хохльй/.Украйна никога не мож да стане дьржава.Европа прави груба грешка с Украйна.Колкото и пари да им дадат всичките ще ги открднат една малка група мошенници.

109

До 141

преди 9 години

Е да, добре дошла на ташата "сеструшка" в блатото. Ще сме си лика-прилика. И двете страни сме *** и безпътници, напълно потвърждаваме поговорката "Храни куче да те лае". Ама ония *** не само лаят, а и хапят. Ама има и друга приказка - "На зло куче, зъл прът"

108

aha

преди 9 години

До украинец Със сигурност е последната война за Украйна де Как е гривната,от 9 гривни за долар преди 1 година ,до 30 гривни за долар днеска Как е да си със заплата целииии 200 лева и то смятам максимална? Чакай,че април месец битовата газ отива над 200% отгоре и отоплението 60 % Тази зима я изкарахте криво ляво ,ама следващата,а по-следващата???? Наистина се набодохте на мноого дълъг и много дебел к*р и то без лубрикант,но вие сте свикнали да го поемате,муха ви ухапала