10

Анонимен

преди 9 години

Islamska Darjava prodavat petrol na kogo ? - Na Evropa.

9

Xa xa xa !

преди 9 години

Predlojenie za 50 nuansa siv cviat za drehi beshhe othvarlen ot islamistite."Nie borcite ot Islamska Darjava nemojem da si pozvolime takav razvrat " - kaza ministara na kulturata pridrujen ot 9 godishnata si sapruga.

8

Стоко

преди 9 години

ИД на къде се разширява ? Ами на където "трябва" към Сирия и Иракски Кюрдистан. Саудити, турци и американци всички те са доволни.

7

Стоко

преди 9 години

За съжаление Сирия съществува само в главите на заспалите западняци. Башар Асад "контролира" максимум 18% от територията, която виждате на картите. Другото е разкъсано между над 5 групировки - Ислямски Фронт,Ал Нусра, ИД , кюрди и мн други. Кой стои зад тези групировки само разузнаванията си знаят, но мародерстването над една държава доста близко до нас е в пълна сила. Думата геноцит не се споменава, когато става дума за петрол. Това е една отвратителна отвратителна история.

6

геи кери

преди 9 години

Извинявам се че така направих но такава е нашта фашиска политика

5

Анонимен

преди 9 години

До 4 не се залъгвай! В политиката няма нито един който да може да се изчерви. Те от съвест са оперирани още преди да започнат.

4

Анонимен

преди 9 години

Аз смятам Джон Кери за порядъчен човек, но и голям наивник. Ако този се светне, как йудеите го използват в грозните си машинации, то ще напусне политиката на момента с изчервено от срам лице!

3

Анонимен

преди 9 години

Целта е нестихващ бежански поток към Европа и нейната тотална дестабилизация и в следствие на това тотална зависимост от ФАЩТ. Изтласкване на сирийците и разширяването на Израел. Разцепление и обезсилване на арабските държави и те така!

2

защо

преди 9 години

Да, ама Джон Кери назначи дипломат да брани гей правата. Някой ден може да дойде ред и на християните. А дано, ама надали.

1

Анонимен

преди 9 години

A от ООН се чудят и дори изказват, че съществува възможност да има геноцид от страна на ИД...Чудете се стоийте си на д.тата и дори когато дойдат в домовете ВИ им отворете предложете гостоприемство, може и по някоя жена, дъщеря за по-нуждаещите се баба и така нататак.......Лозунги лозунги и само думи на практика нищо. А за хората които напускат домовете си и искат да се изнесат нищичко ..... После аз съм Шарли на площада ... Шарли сте ама само когато ви изнася.