4

GR

преди 9 години

Ааа, вулгаракис! Работакис бре, не само дрога и ракия смукакис, Азис-чалга танцакис,кадъна оруспакис-бебета продавакис и банкасъ аутомат-пара цапцаракис. Сига в Еди Куле занданакис, с***ки правакис.

3

Анонимен

преди 9 години

Колкото и да въртят и сучат гърците - идва Видовден трябва да се плаща. Плешивият византиец го знае и той това много добре, но сега ще гледат да замажат така че хм да не изглежда, че си нарушават предизборните обещания, хем да не ги ошамарят от Европа. Все едно - узакиса и сиртакиса свърши..

2

Почти

преди 9 години

До :)Съгласен съм с всичко, което каза, освен с началното изречение. В Гърция на власт не са патриоти, а популисти, които използват тъпотията и страданието на народа, за да вземат властта. Достатъчно доказателства има за това, начело с простичкия факт, че "патриотите" се съюзиха с опонентите точно за половин ден, само и само да са на власт.

1

:)

преди 9 години

Къде ще ходи? В Гърция на власт са патриоти, а не предатели като нашите. Боко провали няколко проекта за милиарди, сега ще изтегли и няколко милиарда НОВ ДЪЛГ. Ако беше в Гърция, досега да го бяха изгонили и да бяха забравили за него. Същото се отнася за Съсела, Гоце, Цв. Цв, Яне Янев, Бареков и най-вече за Доган, Местан и другите тарикати от НЕЗАКОННАТА етническа партия ДПС. Ама сме в България и това няма да се случи. Прави са били да пишат комшиите: "Тихо да не събудите българите!"