165

N

преди 9 години

ДПС спря да му снася пари и сега докато има някой спестен лев,ще "инсвестира"!Този камион сигурно е дошъл с парите от контрапротестите,а може и бабичките да са му пускали по някой лев на протестите!

164

Анонимен

преди 9 години

ми да, станишев го няма и..........

163

Анонимен

преди 9 години

Кой където иска ще живее и каквото иска ще работи, всеки има право на избор в тоя живот!

162

Анонимен

преди 9 години

Хем си там, хем си тук....ето това е да си в чужбина тялом, а сърцето ти да е в България!!! Къде ще си тялом и духом зависи от приоритетите ти и от това дали има друга алтернатива за теб! Аз лично предпочитам тук, но да видим до кога....

161

967

преди 9 години

Простия човек си остава ***, па макар и в САЩ

160

За смях сме

преди 9 години

Както пее"ЕЕ писна ми от всичко най вече от играта дребна, писна миии да се крия и дебна, и да чакам своя час когато своя удар ще направя и аз!" . Няма такава държава като България, в която рапър да отиде да бачка като тираджия в щатите за да печели повече. Още повече че сме в ЕС! Живеете в изолация и сте свикнали да ви мачкат, а Волен като ви казва че сме колонизирана държава не от третия, а от четвъртия свят, го наричате луд!

159

Бaси селянинa

преди 9 години

Червен селски ***, дaже зa тирaджия не стaвaш!

158

Анонимен

преди 9 години

Що не отиде да караш камион в Русия бе червен ***?Пак в лошия Запад емигрирате! Срамота!

157

tufo

преди 9 години

Защо не отиде в Русия нали държеше много на тях и оплюваше запада

156

tufo

преди 9 години

Е КАКЪВ ДА СТАНЕ ТОЯ КУМОНИСТИ4ЕСКИ СЕЛЯНИН ТИРАДЖИЯ СМРАДЛИВ ДАЖЕ Е И С ПОТНИК

155

s2000

преди 9 години

Ето една добра новина, още един *** напусна Родината и ще трови живота на някои злочести американци! Ай със здраве и да не се връща!

154

Анонимен

преди 9 години

Не си заслужава журналистите да се занимават с тоя ***.Комунистите щом стигнаха до там Мишо Шамара да ги представлява на контрамитингите,не отива на добре тяхната партия.Това бе лицето на БСП мафията.Чрез него искаха да привлекат разни наркоманчета-"рапъри" за да си увеличат привържениците.Срам и позор на човешкото достойнство.

153

hamshik

преди 9 години

Nqkoi pita.. ot kade spestil za tir.. .. da poqsnim stava duma za banicharka ..i polovinata mu e podaryk ot priqtelkata mu bat serdjo... za ostanalite 300$ se e potrudil polovin godina...

152

хастара

преди 9 години

НО ТАМ КОРУПЦИЯ И СМЯНА НА ЗАКОН НЯМА ДАНО ДА СИ ПОЛУЧИШ ЗАСЛУЖЕНОТО

151

Мъро

преди 9 години

Обадих се на моите момчета в Чикаго.Камиона му го купи Орешарски и Мая Манолова.Ще му се" отнеме" камиона ,ще се продаде,а парите ще преведем за социални в БГ.На шамара ще му купим кон с каруца, за да ходи с американските *** да събира скрап,пеейки си рап. Шамара ще бъде бит, е***ан и опозорен.Такива *** не трябва да се връщат в България.

150

бате Бойко

преди 9 години

Go Home - to SIBIR , dear Misho ! Присъединете се към Facebook страницата " Да изгоним Миша Шамаренка от Америка! " . Мишо Шамара , по известен, като Миша (к*р*ата) да заминава във родният му СССР. Нека заедно го изхвърлим от Чикаго тоя чалгаджия , бой и хебане за тоя гей !

149

чегевара

преди 9 години

венсеремос другари,истината е на запад

148

Бой и Шамари за Мишо

преди 9 години

Да се съберат всички Маккартисти в Чикаго (McCarthyism)по името на американския сенатор Джоузеф Маккарти, е политическо течение в САЩ от втората половина на 20-ти век. Маккартизмът е насочен срещу комунистите и крайно-левите социалисти движения ) и веднага да изхвърлят тоя социопат комунист от Америка. Да му отнемат разрешителното , да му отнемат ТИРа и драйвер лайсенса . Да го пратят при неговия любимец Путин. Който говори , псува и не харесва Америка да си отива веднага в Соц.страните,в Сибир!

147

Симо

преди 9 години

Това е мерака на всички комунисти. Във Варна е пълно с бивши партийни секретари,които до преди 30 години ако споменеш думата Америка в затвора ще те праят,а сега се хвалт като изоглавени из квартала "Моята дъщеря е приета в Маями" " Синът ми кандидатства мениджмънт в Калифорния" "Моят пък е вече инженер в Мисури". Пуста гьостовица неокастрена,мамка Ви комунистка ,ако дойдат Руснаците ще е обратното.

146

ж

преди 9 години

До лятото ще е станал милионер, как му се връзват на глупостите?!