192

rasate

преди 9 години

По пропагандна статия не бях чел.Модерни руски оръжия- къде ги видяхте.Докато видях Хамъри от другата страна.Опълченците не разполагат със Смерч и Ураган-имат само Град-ако имаха Смерч и Ураган щяха да унищожат артилерийските установки от този тип ,които бомбадират постоянно Донецк и Луганск.И двете армии работят по спътникови снимки-американски или руски-нокакто изглежда руските инструктори са по добри от НАТОВСКИТЕ.

191

Спас

преди 9 години

Пак да си кажа.:))))))))))))))))Както е тръгнала гривната и дърво не му трябва!:))))))))) Опцията му е пистолета, пардон, автомата(защото тази голяма кратуна с пистолет не се пробива и по-бързо да отърве народа си от нови мъки!!!!!!!!!!!!!!!!!!

190

Спас

преди 9 години

Това са вчерашни новини! В момента 1$=42-45 гривни!!! 1218/45=27,07$!!!!!!Африка ще им се струва РАЙ!!!!!Украйна има само дългове и нулев резерв!!!!! Тя не е Русия!!! Чака ги глад, студ и смърт!!! ВСИЧКО ТОВА Е ПОДАРЪК ОТ САЩ И ФАШИСТКАТА ХУНТА!!!!!!!!!!!!!ОПЦИИТЕ НЕ СА ОКУРАЖАВАЩИ!!:))) ПЪРВОТО ДЪРВО ОТ МЯСТОТО НА СРЕЩАТА С НАРОДА, А ВЪЖЕТО ЩЕ ГО ОСУЧАТ С ПОДРЪЧНИ, МАТЕРИАЛИ! МОЖЕ И КОЛАН!!

189

Анонимен

преди 9 години

Опциите за него са дървена Г-образна конструкция с въже, на централно място на майдана.

188

Анонимен

преди 9 години

На *** *** му целуни п>тк***та, драги, и ще разбереш с изненада, че си целунал Фидел Кастро.

187

ЦеРеУкр

преди 9 години

В ю-тубето има шокиращи кадри от Мариопол на мирни протестиращи жители, невъоръжени, които с вдигнати ръце застават пред украинските войници от домбаският батальон. Войниците стрелят на месо, ранявайки и убивайки доста от тях. Като капак стрелят и по линейката, която откарва някой от ранените в болницата. Тези които защитават Порошенко, трябва да знаят, че защитават убиец на невинни хора. Украинската армия нанесе нищожни поражения на сепаратистите, но изби много мирни жители жени, деца и старци.

186

Анонимен

преди 9 години

У Порошенко есть отличный советник - Саакашвили, он на этом галстук съел.Превод трябва ли?

185

АнтиФа

преди 9 години

Пораженко след толкова много кръв по ръцете си има вече само една опция - да увисне на въжето! А великоукрите - да бягат отвъд Днепър докато има време!

184

Анонимен

преди 9 години

В същност ,,всесилното" американско разузнаване търпи поражение след поражение.Нали показваха по филмите как могат от космоса да снимат главичка на топлийка сега не могат един джип да покажат на граничната бразда камо ли танк.Държат само на доверието ние казахме вярвайте ни,дали е така.А украинците винаги са били разделени между Европа и Русия.Има две книги,,С огън и меч"на Сенкевич и ,,Переяславская рада" на Натан Рибак.Едни исъщи събития едни и същи герои от полска и руска гледна точка.

183

Идиот

преди 9 години

Къде са доказателствата за руски оръжия, минаващи границата безнаказано? Няма такива- една снимка няма. Но пък има доста снимки на американско оръжие, джипове и безпилотници. Освен това след всяко подписване на примирие укрите са тези, които първи откриват огън и атакуват. Те са тези, които крадат местните, бягат от фронта с колите и имуществото им и ги връзват по оградите на домовете им, за да не може Опълчението да ги нападне... А и никой не се наема да обяснява нацистките знаци по батальоните

182

Анонимен

преди 9 години

сега в мариупол , другия месец в киев , стискам им палци / за да продължи да съществува украина тая власт трябва да се смени ако ще то инасилствено да е

181

Анонимен

преди 9 години

опция е да се наведе петрушенко и да го напъне Путин , или след 2,3 месеца ще се окаже че това е един от най-некадърните управници на украйна , която е имала в историята си , и да избяга при господарите си в сащ.

180

анонимен

преди 9 години

ДО 2 МЕСЕЦА -1 ОПЦИЯ--ДА ИЗБЯГА --СЛЕД ТОВА---0

179

ukrainec

преди 9 години

До СПРАВ---------------Опциите му са да получи нормално оръжие от САЩ,да въведе военно положение и да смачка болшевистките путлерови бандюги-други опции няма.

178

Ха-Ха

преди 9 години

В 3:15 ч. през нощa Порошенко е събуден от женa си: "Стaвaй търси те някaкъв Зaхaрченко" Порошенко стaвa и посягa към GSM си.... "Не по телефонa бе ***,отвън нa врaтaтa е!"

177

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

Какви са му опциите на тоя---да се обеси на Майдана......нищо друго

176

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 234Колко били 300 танка ... ами малко повече от 200 които подарихме на Македония ( но те за разлика от нас не ги нарязаха а продадоха ).

175

Анонимен

преди 9 години

Да бе, наистина на тоя главата му е като 73 инчова плазма! Що така?

174

антиевропеец

преди 9 години

Малко квичите, сороси!

173

БЪЛГАРИЯ В РУСИЯ!

преди 9 години

ПУТИН ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ !!!