9

до 12

преди 9 години

Какви *** бе, защо обиждаш Бацето, кака Цецка и вся остальная комунистическа *** ?!

8

Анонимен

преди 9 години

Герб отново не връщат на фирмите ДДС-то. Бавят и няколко месеца свършената работа по държавни поръчки, а за ДДС-то отговарят друг път. Харчат си парите на хората, точно както и при предишното управление.

7

До15

преди 9 години

Защото " който плаща той поръчва музиката" както казват Българите.

6

МРАЗИМ КОМУНЯГИ

преди 9 години

ВИДЯХТЕ ЛИ БЕ ***.КАТО СТЕ НА ВЛАС -УЖАС ЗА БЪЛГАРИЯ.БОЙКО Е ЧОВЕКА!БУРГАС И СОФИЯ СА ВЕЧЕ ЕВРОПЕЙСКИ ГРАДОВЕ.СКОРО И ДРУГИТЕСАМО БОЙКО!!!

5

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 9Защото са си роднини. А на нас ни налагат санкции като на руснаците.В момента в който не им хареса правителството ни налагат санкции/спиране на финансиране/, докато не падне правителството и не дойдат техни хора, готови да унищожат народа си.Те просто слагат знак за равенство между нас и руснаците, но грешат.Руснаците не са дупедавци.

4

Анонимен

преди 9 години

До Бай Иван Прочети малко и тогава пиши. Парите бяха спрени точно поради нарушения допуснати от кметовете на Герб при възлаганените от тях ОП, но понеже си *** и нямаш достатъчно акъл се доверяваш на манипулациите на медиите и на герберските ***. И на оная телевизия, която е свободна да манипулира истината.

3

до 6

преди 9 години

До АнонименАми няма лошо, щом сме на файда! Или предпочиташ комунистите, дето лъжеха нас, защото европейците вече не им се вързват?!

2

Хризантема

преди 9 години

Д0 4. Е, големи глупости си написал.

1

Бай Иван

преди 9 години

Хайде сега някой от комунистите да ми обясни защо ЕС спира парите при управлението на червените ***, а когато Бойко е на власт потичат?