6

2000

преди 9 години

Безразборното ядене на сладки и пиенето на ГАЗИРАНИ напитки, най-вече кока-кола, са в основата на появата на кариесите, а не липсата на профилактика.

5

г

преди 9 години

при зъбите 90% е ген ,останалото е грижа

4

един българин

преди 9 години

Вземете се засрамете! Родители, водете децата си на профилактични прегледи!Детето ми е на 8 години и да чукам на дърво няма нито един кариес, даже го хвалят какви хубави зъби има!Демокрацията ви била виновна! Страдате от комуноидно-шизоидно разстройство, това ви е диагнозата според мен!Аз като бях ученик точно училищните зъболекарки от прехваленото безплатно здравеопазване ми скапаха зъбите и сега съм целия в мостове и коронки!А прегледите и сега са безплатни за децата!!!

3

Анонимен

преди 9 години

Сложете юзди на стоматолозите!Осигурете безплатно следване с последващ договор от 15 години за работа в държавно лечебно заведение!Сега стана ли ви ясен истинският образ на ПАЗАРНАТА ИКОНОМИКА,ЗАПАДНАТА ДЕМОКРАЦИЯ И ЛИБЕРАЛИЗАЦИЯ,фалшивите свободи на плебса и лъскавите дрехи и дрънкулки.Вижте слободията на банките,енергийните дружества,корупцията,бандитизма,нещастниците по улиците и т.н.ЧЕСТИТО!!!

2

...

преди 9 години

До безотговорните родители - спрете да храните децата си с *** !!!

1

Анонимен

преди 9 години

Честита "ДЕМОКРАЦИЯ"!