25

Ellin

преди 9 години

До ИМПЕРИАЛИСТМного си неграмотен... оригинални старогръцки ръкописи има броени на пръсти. Но има запазени фрагменти (и от Илиада), които са хиляди. Гърция е люлката на западната цивилизация, а за твое съжаление ние, съвременните гърци, сме наследниците на тази култура. Ренесанса преоткрива културата ни и това, за твое съжаление не може да се промени. Корумпираните политици довели до тази криза и самата криза няма общо с културното ни наследство. Че теб те дразни си е въпрос на комплексите ти.

24

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 9 години

"Троянският кон" не е гръцки.Цялата ни позната антична гръцка култура е създадена през Ренесанса, включително и Илиадата. Илиадата е достигнала до нас в множество РЕНЕСАНСОВИ ръкописи на латински и ренесансо-омиров старогръцки. Оригинален старогръцки ръкопис на Илиада няма запазен, има такъв на латински , известният на учените Сирийски ръкопис, за когото последните, забележете допускат, че може и да е превод от гръцки ръкопис, който може би, бил изчезнал.ЕВРОПА ДО ПОСЛЕДНО ЩЕ ПОДКРЕПЯ СВОЯТА ИЛЮЗИЯ ГЪРЦИЯ, ЗАЩОТО НА ТАЗИ ИЛЮЗИЯ СЕ ГРАДИ ЕВРОПЕЙСКАТА ИДЕНТИЧНОСТ.

23

анонимен

преди 9 години

Велик и единен народ не като българите злобни и гладни като вълци

22

Радо

преди 9 години

Дайте им пари на гърчолята, но да гарантират връщането им с някой от техните острови.Да не забравяме, че така Аляска от руска стана американска.

21

хаха

преди 9 години

До Сакиса ти на грък ли се правиш, бе..:))))

20

Анонимен

преди 9 години

До СакисТака де, нали затова си правехте, каквото искате. И понеже се имате са много хитри, си мислехте, че така ще продължи, докато свят светува. Ама, май се приключва. Скоро ще се наложи сами да се оправяте. И тогава ще видим, наистина ли сте толкова способни!

19

Сакис

преди 9 години

До Анонимен 25Мъжкарче, вие и сега сте външна граница на ЕС. Я виж колко много "бежанци" пуснахте у вас през последните 2 години. А вие няма как да станете глезеното детенце, защото за тази работа се изискват умения и умствен потенциал, каквито вие все още не притежавате. Сам виждаш, че всеки прави каквото си иска с България. Ако на някой му трябва нещо, идва при вас и си го взима, без да ви пита и без да ви даде нищо в замяна. Защото ЗНАЕ че не сте единни и нямате никакви национални интереси.

18

баба Ванга

преди 9 години

Гърците са *** на Европа!

17

Анонимен

преди 9 години

До СакисКакво има да го мислим. Разкарайте се от ЕС, България става външна граница, превръщаме се в глезеното детенце и почват да ни заливат милиарди евро, а всички гръцки търговци си местят бизнеса и парите при нас в БГ. А вие ще броите барабонките на козите.

16

Сакис

преди 9 години

Българите, вместо да се чудите по кого да изливате прословутата си, безкрайна злоба, по- добре мислете защо искате да добавите нови 16 милиарда заем, към взетите преди няма и година 8 милиарда и 12-те милиарда от последните 10 години и дали ще успеете да ги върнете. А Еллада не я мислете, тя ще се оправи и без вашата "мъдрост".

15

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 18Мнооого са хитри, няма що, какво правителство си избраха. Те им викат хората: изяли сте и изпили стотици милиарди, повече не може, а сладурите отвръщат, че ще правят каквото си искат, щото са висша раса и светът им е длъжен, а пък и някакви намеци за фашизам чак правят, вадят сметки още от втората световна. Не бях виждал друг народ с такава наслада да си прави харакири.

14

хаха

преди 9 години

от март месец гърците освен хитри и будни..ще бъдат и ГЛАДНИ:))гърците няма да СТАНАТ роби...те СА !!!!

13

до 16

преди 9 години

Ами както виждаш не си ги плащат, даже им дават нови.-Объркал си се другарю, Тулски, гърците в момента си плащат заемите - но не искат в бъдеще да плащат! Има огромна разлика какво правиш и какво лъжеш, че евентуално ще направиш. Гърците са като ***, искат да лапат, а другите да плащат. Долен народ са гърчолята. Нямат нищо общо с Европа.

12

Анонимен

преди 9 години

"Евала на немците.." И какво евала. Досега гърците да са отстъпили по една точка? Не знам защо толкова ни се иска да ги смажат гърците. Сигурно от завист, че не можем да им стъпим на малкия пръст.

11

I'm

преди 9 години

Оплакал се Ципрас от германците! Ама как може да са толкова нахални тия германци!!! Да си искат парите!?! И тая Меркел вместо да си иска парите, да се извини на Ципрас ВЕДНАГА!!! Нахалница!!!

10

Анонимен

преди 9 години

*** ,вие гърците не ги мислете,те са хитри и най вече ЕДИННИ и БУДНИ ,та никой не може да им накриви калпака ! Те не са като нас - заблудени овцИ ! И никога няма да станат роби като нас !

9

вундеба

преди 9 години

Следва разтваракис бузакис и мазакис с вазелинакис

8

факт

преди 9 години

Изън ЕС или в ЕС, с драхма или с евро - но на гърците няма да им позволят да не си плащат заемите! За гърчолята най-добрия избор е в ЕС с евро, защото иначе фалират безнадеждно и ще бъдат окупирани икономически от Турция и неофициалната им валута ще стане турската лира.

7

Анонимен

преди 9 години

Едно нещо Западът започва да проумява - ако не се споразумеят с гърците ще си подпалят чергата. Защото следващите вече чукат на вратата. Този световен ред не се xаресва на народите. Преди 100 години владееxа света с оръжие, сега го правят със заеми.

6

Учуден

преди 9 години

Ако може някой бълг.журналист да публикува отговора на Агенцията за управление на държавния дълг на Гърция,даден писмено на запитване от народния представител на ДИМАР-Мария Янакаки,който е качен на доста гръцки сайтове,за да видим как е разпределено обслужването на държавния дълг за периода 2013-2030г.по вноски.примерГод.2016-вноска-7.075,лихва-6.028Год.2017-вноска-7.480,лихва-6.405Год.2018-вноска-4.672,лихва-6.590..Год.2022-вноска-8.873,лихва-24.489Год.2023-вноска-11.186,лихва-17.551