9

Анонимен

преди 9 години

ALO IZMAMNIK - 3 3 GODINI STROG REJIM, UBIETZ NA DETZA (STARA ZAGORA) -4 GODINITEMIDA E SLIAPA V BULGARIA

8

До началника 1рпублг

преди 9 години

Моля да наредите незабавно спешна проверка на криминална полиция Благоевград редят невинни граждани със скалъпени разпознаваня. Господ гледа амин те си знаят кой колко невинни граждани са постлани господ бавя но не забравя. Има виденов ден когато всеки си плаща ако не тои децата му! Спрете се господа затворите са пълни с кокошкари тва *** да си ще се сетиш че всичко е наредено.

7

Анонимен

преди 9 години

Абе що за ало-измамници ,които измамили 1-2 бабички има затвор,а за депутати-измамници,които измамиха цял народ и унищожиха цяла държава - няма затвор !!

6

Анонимен

преди 9 години

Няма да е лошо да се приеме закон за бърза процедура за такива. Твърде много зачестиха, време е да ги стреснат наистина.

5

Днес,рано следобяд

преди 9 години

ми се обади жена - по произношението личеше, че е от ромски произход и вероятно е на средна възраст. Проплака "В болницата съъъм". Попитах "Пари ли ти искат"? Тя изглежда не ме чу добре,защото около нея беше шумно и пак проплака "Паднааах!" Аз я попитах "Златен пирон ли ще ти слагат?" Тогава телефонът прекъсна.Изглежда, разбра че я будалкам.Днес ми беше весело.Когато не съм в настроение, такива ги ругая.Днешното обаждане беше второто от този род за този месец.Мисля,че се обажда една и съща жена

4

Т Томов

преди 9 години

Сега ще им звънят от затвора и ще искат пари за справедлива присъда, а като им променят режима ще преподават в НАТФИЗ

3

Циганин

преди 9 години

Добре ,това ми харесва .

2

23

преди 9 години

Браво!

1

Анонимен

преди 9 години

PROKURORITE SA SAUCASTNIZI NA IZMAMNIZITE