33

Алов

преди 5 години

Towa ne мога да го разбера, защо тази жена ще я махат заради задкулисните игри на власттта !!!!!!!!

32

Анонимен

преди 9 години

При разработка Червеи е следена информационната система на МВР в продължение на 300 дни.------Прилагане на СРС спрямо... информационна система?! Уау! И ний сме дали нещо на света!

31

...

преди 9 години

Да видим и тоя театър за колко време ще се играе и кога ще трябва зрителите пак да плащат билети /обезщетения/.

30

Адвокат

преди 9 години

а сега да видим Владка и нейните агентки, дето разнасяха поръчки за по 20-50-100 К насам натам, могат всичко, сега ще вземем кошничката, Боги Ж или Руми или Иво ще напишат обезпечението или решението или каквото трябва, пък ти дай само паричките, хе хе хе сега кой ще събира маята на адвокатите, бе како? кат сирачета ще плачат милите, няма вече Сейшели и Бахами всеки месец, няма вече бързи лесни пачки, пропадна бизнеса. Тия кокошки покрай ЦвЦв направиха по няколко милиона, ама свърши тая . . . .

29

Анонимен

преди 9 години

простети и бе направилагое от простотия.тя е пълна съдебната система с такива момиченца и момченца като детска градина.много по податливи на съблазните.........като мъни

28

Анонимен

преди 9 години

мафията усети опасност и реагира както винаги е правила в такива случаи - откъсна си опашката.

27

антиЕС

преди 9 години

за да станем като в Румъния ,май ще трябва първо да им направим едно показно на всяка незаконно и несправедливо забогатяла твар.Не е зле като за начало да ги избесим по стълбовете.И без това държава няма кво ли ги чакаме........

26

име

преди 9 години

Сега с Цв Цв ще си правят компания на топло

25

?!?

преди 9 години

Янева показа на всички магистрати как се правят бързи пари, направо им скри шапката! Сега се гушат кат св* не в ***.

24

Глупусти

преди 9 години

Пак и пак и пак ще дам за пример Румъния: Комплект в затвора-премиер, министри, кметове. Цяло правителство могат да си направят в румънските затвори.Да, ще кажете, ама в Румъния.А тука?Някаква съдийка, пък била и на по-висок пост. Горееее, горе, ония дето дават заповедите, тях подпукайте. *** май шубето ви гони...

23

Да, ама НЕ.....

преди 9 години

А на бас, че това ще се окаже поредната ПУШИЛКА. Като се слегне прахоляка ще ви напомня приказката: кучетата си лаят, а кервана си върви.Един бушон изгърмя............някои ще го преместят в другия крачол.

22

Анонимен

преди 9 години

Биха и дузпата, аут, корнер, пряк свободен удар. Да назначат футболни съдии да решават делата, за 90 минути ще има осъдени. Наказания: 10 сезона в затворнически футболен отбор за единия играч.

21

Страхил

преди 9 години

Тези зад Янева, да ги хвана една по една, че да им скъсам ......................... Ушите :) от ...................... Кекс!!! Ох на дяда Меките Круши!

20

Анонимен

преди 9 години

само една доставка е прекалено малко и твърде закъсняло.Прочистване от корен трябва там

19

HR

преди 9 години

ама гоненето от работа е най малкото АМИ ЗАТВОР НЕЩО !!? НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ забравих къде живеем.... извинете

18

Анонимен

преди 9 години

тая дружката на цветанов ли беше ?

17

?!?

преди 9 години

Янева даже не ги уважи от ВСС, отиде да си харчи париците от далаверите. Тия там във ВСС могат да я обсъждат колкото акълат им стига! Някои от тях може да й завиждат даже - амсалаци!

16

бай Петко

преди 9 години

Следващия е "семейното" и приятелче... само, че в шарени *** !!!

15

адвокат

преди 9 години

Е как се чувстваш сега др. Владимира Янева. Предаде Цветанов и си мислиш , че си хванала господ за шлифера. Защо не те спасиха новите ти господари от БСП-ДПС-ДС ? Сега тепърва ще видиш кон боб яде ли .

14

Анонимен

преди 9 години

По малко, но се случват някои положителни неща в държавата. Чувството за пълна недосегаемост на върхушката е леко, леко разклатено. От Европа ли ни натискат по някакъв начин, не знам, но има лека промяна.Гледам Борисов каква мишка е станал, не е поумнял, но поне спря с всекидневното си просташко и арогантно държане пред медиите. Кой знае и той на кого козирува.