7

Анонимен

преди 9 години

Е, крайния резултат от този процес отдавна е ясен-НЯМА ВИНОВНИ. Виновни оставаме всички ние, които не можем да кажем СТИГА. Без "умните и красивите". Те постигнаха своето.

6

е

преди 9 години

За аферата "Костинброд" е ясно на всички хора,колко подло скалъпен ДС компромат беше!

5

ПЕШО

преди 9 години

ТОЯ ЧОВЕЧЕЦ Е ТОЛКОВА УПЛАШЕН ,ЧЕ СЕ ЧУДИ КАКВО ДА ГОВОРИ-ЯВНО МИШО БИРАТА МУ Е ПОВЛИЯЛ !

4

ЛАМБО

преди 9 години

НЕ СЕ ВИЖДАТ ТРИМА ОСНОВНИ СВИДЕТЕЛИ И ЕВЕНТУАЛНО ОБВИНЯЕМИ - Ц.Ц. , Б.Б. И И.Ф. ! ДРУГОТО Е ЗАМАЗВАНЕ НА ОЧИТЕ И ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДЕЛОТО !

3

бг

преди 9 години

До бай ИванДокога,бе хора ще се подвеждате по компромати? И по царя някой се подведоха! Аз пък се чудих дали пак да подкрепя Борисов и точно заради спретнатата афера "КОстинброд" толкова грозно мироприятие тогава гласувах за Борисов,защото наистина разбрах,че това,коет Маноловица и Бареков заедно с Цацаров и Местан е с цел и то точнов деня за размисъл! В Библията пише:"По плодовете им ще ги познаете"!Как да повярвам на комунисти?

2

бай Иван

преди 9 години

И Цацаров в деня на размисъл се пинявеше,че има нарушение,без да са събрани доказателства.Той безропотно повярва на Мая Манолова и под строй се изтъпанчи пред медиите.Тогава аз не гласувах за Герб, а за Яне.Цацаров и Мая Манолова ме подведоха.Мая сега отново маниполира с ония 10 000 лева "Горанки" .Асоциацията ми по отношение на поведението и е,че е с манталитет на селска кметица.

1

Иво

преди 9 години

Защо *** Бареков не е подсъдим за опорочаване на деня за размисъл?