269

до 358

преди 9 години

а дали китайците не са виновни за обесването бе, фес? Граф Игнатиев е един от нашите освободители, а ти си нелегален сюнетчия от Разград!

268

mp

преди 9 години

Само като прочетох-,,..не ми дреме..''на г-н Генчев и ми става ясно,колко е *** .

267

Анонимен

преди 9 години

До ПОМНИТЕ ЛИ ПРОБЛЕМА:Мда... Само дето църквата св. Петка е от 10 в. ако не се лъжа, а скелетът е намерен под абсидата й - т.е. по-стар е от църквата. *** де да знаеш, като са го свалили от бесилото, може да са попаднали на тунел във времето и да са го върнали 8 века назад, за да го погребат под св. Петка.

266

Анонимен

преди 9 години

Левски освен реална и изключително силна историческа личност е и фигура-национален идеал. Колко удобно, да петниш този символ, така унизяваш всички българи! кой плати за това? Защо плати за това - целта е? Кой е наред - Ботев? Вазов? Българските генерали?Кои са новите герои - Бочко, Мочко и Помочко? .. .. .. ..

265

Анонимен

преди 9 години

Погледнете себе си , за пари не че сервирате но и з. ще дадете.

264

Свети брат

преди 9 години

Спомняте ли си,онова проучване,,100-те най-велики личности на България за всички времена''На първо място бе избран Апостола,още тогава казах че той ще бъде омаскарен първи,и най-много.Започна се с изтриването на Българската история,и нейните най-големи синове.А колкото до филма,НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ПРАВИ ТАКЪВ,Защото сме толкоз жалки че....

263

мене ми дреме

преди 9 години

кой ти връчи бюджета за подобна порнография и гавра?

262

Гост

преди 9 години

На МУТРЕНСКАТА ЧАЛГА от нищо не й пука. Тя е над морала и ценностите, ЗАЩОТО НИКОГА НЕ ГИ Е ИМАЛА.

261

Анонимен

преди 9 години

359- Левски бил е кръчмар при ***, смотаняко. В този разказ Васил Левски е дошъл от Пловдив в София под предтекст , че е търговец на вълна и го бръснат в едно кафене, а кръчмарят е Илчо. Кого лъжеш, бе ?

260

Анонимен

преди 9 години

И за който не вярва, че разказът на Вазов съществува - има го и в интернет.

259

Анонимен

преди 9 години

"А като го няма никъде написано черно на бяло това че е бил кръчмар можеш ли да ми кажеш как тоя *** режисьора е измислил такава сценка- Левски да сервира на турци в кръчма, а? КАЖИ"Абе, неграмотници. Това го е написал Вазов в разказа "Апостолът в премеждие". Този разказ се учи в началното училище.

258

Asi

преди 9 години

Кой народ го харесва, витаещ в облаците, самовлюбен и арогантно навирил нос бездарнико. Че аз досега не съм чула някой гледал филма да го е харесал. И не говоря за критици и историци. Опростачването на националните ни герои не е ли още един начин да унищожим и малкото останала национална гордост и култура? И това ли е начина да се печелят пари - дъвка за ума и очите направена с този светъл образ от историята ни?!

257

Ленин

преди 9 години

Шматки, чели ли те проф. Унджиев?!... Ами четете бе!

256

Дедо Пешо

преди 9 години

Е тои поначало ти дреме,ама......

255

Анонимен

преди 9 години

Левски е ***.

254

ШибиРиби

преди 9 години

Я народа се събудил, а спеше като мечка стръвница и никой нищо не говореше когато имаше отбор с име "Левски Спартак"... тоест с имена. Ами да бяха го кръстили Левски Спартак Омуртаг Македонски, че само като му кажат името и противниците да свалят ***. Тоя филм в Индия може и да го харесат, поне е техен стандарт 4 часа. Бая карпузи че изядат докато се прожектира.

253

Горо

преди 9 години

На мен пък не ми пука за този и неговия филм. Аз ще го сваля без пари на торент ако имам желание и така ще му бръкна на *** в джоба! Всичко е на шест!

252

небългарин

преди 9 години

Левски е обикновен терорис, детеубиец и крадец.

251

Анонимен

преди 9 години

С муа-ха-ха-хаИХааах-ха-ха-ха...Сам се издаваш от каква националност си! :-) нали ви учат минавате курсове, гръмки колежи и имена, а такива елементарни грешки.

250

Анонимен

преди 9 години

Да се забрани използването на името ЛЕВСКИ за отбори,филми,училища,детдки градини ,читалища,барове,кръчми,сладкарници,краварници,бръснарници !!!Защо асансьора ми се казва АСАН-сьор а не Левски-сьор като по цял свят е ЕЛЕВАТОР ???