24

Анонимен

преди 9 години

Първото ти огромно усилие в тази насока е да подадеш ОСТАВКА!

23

Пенсията

преди 9 години

Борисов , Борисов , какви трудови хора плещиш бе , как се сети за тях ?Каква стабилност при хвърляне страната в дългова спирала?Но със това за РАЗУМ в управлението , направо изби рибата !Я изчезвай от екрана бе *** *** - лъжеш и за умрелите!

22

американецо

преди 9 години

Альоуу, гнидите на КГБ, как е? *** даде ли ви увеличение заради курса на рублата? Иска ви се да бутнете и това правителство на Бойко, ама не сте познали тоя път, гиди нйедни майцепродавци!

21

Мая Манолова

преди 9 години

Татко ми и дедо ми беха партизани и нема мандра в кюстендилско да не са обрали! Сега ше му спретна един пуч по коминтерновски на Бойко!

20

Анонимен

преди 9 години

Абе, Боко, абе ***...........нали 89г.направихте преврат за да свалите Т.Ж. от власт...да ама при него такова чудо нямаше. Имаше работа, сигурност и всичко..Питам ви аз....нали дойде демокрацията за да ни докажете, че ще оправите България по-добре от Т.Ж.! Така я оправихте с якото си крадене, че за 25г. я фалирахте, стопихте я с 2 милиона от 4благополучие. Разрушихте и ограбихте всичко ,а сега имате наглостта да говорите за стабилизиране. Идете и се гръмнете всички някъде..народът ще ликува!

19

Анонимен

преди 9 години

Полагаме огромни усилия да доокрадем държавата..

18

Театър на Марионетки

преди 9 години

Московската агитка в БГ подготвят Гръцкия сценарий и в БГ за подкопаване на ЕС. Дърпат заеми, огепват ги, пак дърпат и пак ги огепват. Плашат лихвите с нови заеми и така докато ЕС се усети.После идва "Бялата Златка" , спира плащанията, обявява фалит,вади страната от ЕС , вкарва я в Евразия и настава рай.И аз съм за заем , но при ограничаване на корупцията, търсене на съдебна и финансова отговорност за откраднатото до сега, връщане парите от КТБ...Ама то с марионетките на ДС-БКП няма да стане

17

...

преди 9 години

zabeliazvam ,,,,

16

анонимен

преди 9 години

От усилия вижте боката как се е съсухрил.Дръж се Боиче защото пролета идва и настава футболно време.Нали си футболист номер едно в отечеството.Няма страшно деноношно се работи по смяна на колесника на фалкона.Тръгваш пак на совалки 3 пъти в седмицата до Брюксел и Вашингтон.Не си хаби силите баиовото!

15

искам да ви попитам

преди 9 години

ще оставим ли на 21 февруари продажното дс *** иво инджев да си развява коня и да говори от наше име против Русия,тоя измекярин съветски възпитаник,го гледахме на младини.и по телевизията,обиколи света и знаете ли какво говореше -точно обратното на сегашното му плямпосване,от телевизията се носи смрад и слуз като го дават това *** сега ще ми прави митинг,изкарва се жертва-кой е луд да се мърси с теб бе ***,айде продължавай да лижеш топките на тиквата и на американците

14

левскар

преди 9 години

когато на българинът децата му огладнеят вече няма накъде хваща пушката и милост няма продажната гербакжииска гмеж е на ръбът този път демагогията маи няма да свърши работа на тиквата милиардите са му в голяма опасност

13

Анонимен

преди 9 години

Ако има психолози, нека да анализират изказването. Обикновените хора трудно го разбират.

12

Ципрас

преди 9 години

Грухайте дълг докато ви дават, пък после схемата е гръцка - почвате да ревете, че не можете да го връщате и да се тръшкаме да ви го опростят, разчитайки, че никой не ще да му мирише задния двор, още по-малко ЕС.

11

Онуфри

преди 9 години

Ко? Не!

10

Анонимен

преди 9 години

Полагаме огромни усилия да окрадем държавата и да я доведем до фалит/ ваш Тиквуний/

9

Анонимен

преди 9 години

Полагате огромни усилия да изпълнявате всичко което поискат от вас господарите, а народа въобще не ви интересува ! Вие и всички преди вас унищожавате собствения си народ в името на някакви си измислени ,,ценности''.Я отидете да видите колко бързо се пълнят гробищата и то със сравнително млади хора ! А що се отнася до КНСБ - това са верни слуги при всяка власт!

8

!

преди 9 години

Една държава ,докато не започне сама да произвежда и да Продава ....произведеното ,за да трупа Брутен Вътрешен Продукт ...НИКОГА няма да е бъде !!С магистрали и Тангенти нищо не се постига !!!!!А,тези "фондове".,все едни сме просяци и чакаме подаяние !!!

7

Костоолу

преди 9 години

По- полека ,Бойко,щото може да се изкилиш от напъните!

6

Анонимен

преди 9 години

Че ние от 25 години сме в Фалит с Валутни Бордове с Евро фондове пак сме в Фалит Че и още Дългове чрез Заеми Трупаме А бе ние сме Последната Дупка на Кавала в Европа Благодарение на такива като тези и онези който гласуват за тях

5

Кристко

преди 9 години

Да,бе да искате да стабилизирате държавата като теглите заеми ,повишавате данъци,осигуровки и даже от работещите пенсионерите взимате данък!Много стабилно е само във вашите сметки!Даже пак си увеличихте заплатите!Мразите тоя народ,но скоро ще си получите заслуженото!