17

Анонимен

преди 9 години

ministara vednaga pri ...Ani Vladimirova

16

Анонимен

преди 9 години

Онлайн никой не е против и даже чичо Пенчо от Ливадово ще нахрани прасетата и ще влезе да прочете лекциите.

15

Лек анализ

преди 9 години

Само не разбрах тоя унивеситет за чии ви е? А, да сетих се! Ще запишем всички хасковски и кърджалийске ханъми да учат български, за начало можете да започнете с милите майчици на нашите ДПС депутати. Хем ще учат български, хем ще крадат парички. А междувременно премахнете училищата за деца със специални нужди, като Хитлер едно време. Вкарайте тия деца в нормални училища, че да се озлобят и да се сринат психически, а междувременно сложете 10ятък на пенсиите, че са огромни. И с тия пари - универси

14

Анонимен

преди 9 години

ново 20 - всичката Мара фтасала че опряла до ВУЗ за пенсионери - побъркана държава

13

Анонимен

преди 9 години

EDIN GLUPAV MINISTAR

12

магистър

преди 9 години

еи герберската простотия и крадливост няма граници ново 20 всеки старчески дом вуз всяка детска градина вуз бързат да папат осещат ритника в тиквата

11

Анонимен

преди 9 години

Пак ли ни занимавате с реформаторските "идеи" на световно (не)известното "светило" в науката врачански професор Тире Танев.

10

komi

преди 9 години

Немога да разбера Реформаторите са *** или си избират най-тъпите да ги представят.

9

Sgt. Pepper

преди 9 години

Ааа, не така, Танев! Парите следват учащия се! Щом ще финансирате частните училища и частните детски градини, ще финансирате и частния университет за старци! Инак ще те съдим до дупка в Страсбург за дискриминация по възраст!

8

леля Мара

преди 9 години

Този министър да се изпрати на ПСИХИАТЪР- веднага !!!!!!!!

7

стар студент

преди 9 години

Даа очевидно няма господ, който да опази България от проси и корумпирани управници :(

6

Анонимен

преди 9 години

До ХА-ХА-ХА !Това, че присъстваш на лекция не означава че си научил материала който се преподава по скоро означава че си си бъркал в носа или заглеждал някоя засукана колежка. Ако вузовете са били наистина добри и произвеждащи знаещи и можещи хора. Защо 25 години тъпчем на едно място. Защо хората посещавали лекции преди 1995 не измислят как пенсионерите да не мизерстват с 120 лв пенсия и защо не дадат работа на младите.ЗАЩОТО НЕЗНАЯТ КАК!!!

5

vesko02

преди 9 години

По скоро европейския данъкоплатец ще бъде изтръскан да финансира поредната българска боза ,която вече започва да става резлива като гледам намеренията на управляващите

4

Анонимен

преди 9 години

До ХА-ХА-ХА !Да не бъдем лицемери правилата във вузовете са били винаги едни и същи, да казваш че едно време е било по добре е все едно да кажеш на черното бяло. Това се казва манталитет.

3

ИСТ

преди 9 години

Трябва специален университет за пенсионери над 70 години. Предмета да е един - библията, защото ще им трябват знания когато се явят пред създателя. Ще запиша дядо и баба.

2

Пенс Получивков

преди 9 години

Защо министърът се ангажира, а казва, че никой нямало да се занимава с частните университети? Кой е той, обслужва ли нечии бизнес планове? Министър в пенсия? Или министър с издръжка? Така ли ще се спре псевдонауката, която днес подлага под съмнение дори, че земята се върти. Винаги ще има фалшиви учени, които са далеч от академията.

1

Елемаг

преди 9 години

Що бе Танев?Тия поне ще учат и ще са сериозни.Или ти искаш пари да се дават само на тези,които не знаят приноса на Ломоносов към световната наука??