20

Анонимен

преди 9 години

Българи - дф.- *** народ, който не разбира от нищо, но има мнение за всичко.

19

до 21 и 22

преди 9 години

Така както в спешната помощ сме около 90 процента над 50 годишни се досети кого ще биеш след 10 години.Ще има да се биеш сам със себе си от спортна злоба!По скоро тогава НЛО ще видиш отколкото линейка!

18

Илко

преди 9 години

Иво Инджев що не каже , колко лекари са бити , преди 89-та , като бяхме с руснаците?

17

Кристко

преди 9 години

Май в тая страна само с бой можешда накараш някой от тия некадърници да си свършат работата!Само и като им строшат и на бандитите в Парламента главите може да направят нещо добро!Въобще бой до дупка¡

16

Край

преди 9 години

Наема страшно министър ви съчувства. Няма да реши проблема но е добър човек - по душа. Нема по-ялово нещо от българската демокрация - не може нищо. Свободата на словото е превърната в свобода на масовото дрънкане на глупости и след това нищо не следва. При Бай Тошо това не можеше да бъде проблем даже и за ден.

15

Анонимен

преди 9 години

За нападение на линейка - затворен за 7 дни ?Кой ги прави тези закони ?Ще стане гражданска война в България - за да се оправят и закони и премиери и *** !

14

варненьец

преди 9 години

абе varg, ти * на зъболекар виждал ли си? :D

13

до варг

преди 9 години

как да няма посегателства към зъболекари и психолози макар и по рядко но има нападение ,дори преди време доколото си спомням в Бургас беше убита с ножица млада семена зъболекарка в кабинета и.Мисля че е убита от клошар.

12

lyudmil

преди 9 години

E tova e DEMONokracia

11

пенсионер-

преди 9 години

до кога ще се продалжават с тези нападения върху медицинските екипи на спешна помощизобщо върху здравните работнициКъде са съдебните органи прокуратура съд МВР.

10

До 11

преди 9 години

Около линейката вървят 300 ултраси с бухалки . Това пък е друг възможен вариант.

9

Анонимен

преди 9 години

Осигурен ли е бил този болен?Вместо да са благодарни, че линейката изобщо е отишла "у маалата", те заплашват!Местан пак ли ще се прави на интересен?

8

Анонимен

преди 9 години

До предложение 7И като се съберат 200 пияни какво ще направи боксьора?Ще стане още по голямо мазало.По-разумно е да се направи платено с месечен абонамент.Звънкаш -плащаш.Звънкаш,плащаш и биеш- вече никой не идва като некой от махалата изпука.

7

анонимен

преди 9 години

една подкрепа за ..7 .. да се има предвид 4е и боя е вид лечение и тои трябва да се ззаплати,,заедно с вредните и допълнителното натоварване,,,за сметка на този които е повикал спешна ПОМОЩ. И НЕКА БЪДАТ ПО ЩЕДРИ В ТОВА ОТНОШЕНИЕ

6

предложение

преди 9 години

Нека във всяка линейка се взима по един баксьор тежка категория. Като нападнат лекарите баксьора ще потренира малко, лекарите ще работят спокойно а и ще се знае, от линейката бият здраво и не прощават.

5

Анонимен

преди 9 години

7 /седем!/ дни арест за изпочупена линейка?!?!?!?! Железни закони, батка!

4

Анонимен

преди 9 години

Като няма закони и тези близки не са три дена на топло, откъдето да излязат умълчани и да се оглеждат боязливо, така ще сме.

3

Циганин

преди 9 години

До какво доведе дИмокрацията която ни донесе бат Ваньо и ко ,пълна анархия и беднотия .

2

Елемаг

преди 9 години

Тъй ша си и заминат предсрочно ГЕРБ.С един Москов, дето каза истината в очите и толкоз.И това е!!!

1

така

преди 9 години

неандарталци- не търсете повече никаква медицинска помощ тук ! оперирайте се- САМИ !!!