14

Анонимен

преди 9 години

В iPhone5 има скрита опция за подводни снимки.Задължително опитайте!

13

Анонимен

преди 9 години

В допълнение, същите източници, които описват какво са опитвали да интегрират Apple в часовника си, сега твърдят, че Apple смята да произвежда по 1 милион часовника месечно от скъпия си (златен) модел с продажна цена над $1'000.Не случайно босовете на някои швейцарски фирми спят лошо и по-малко напоследък... :)Възможно е и други босове да получат смущения в сънищата си... :)

12

НаблюдателЕE

преди 9 години

Г-це Кирилова,Наясно ли сте как се инвестират няколко милиарда долара в проект:- разработван в продължение на няколко години- за организацията на продажбите му се назначава за старши вицепрезидент изпълнителния директор на фирма като Burberry- за НАЧАЛОТО на продажбите се поръчват 5-6 милиона комплекта ($300-$400 милиона) за производство на Apple Watch (за 2014 са продадени само 700'000 Android Wear)който Apple НЕ ЗНАЕ за какво ще служи?Не Ви е ясно, нали? До next revolution... :)

11

от сидни ав$$тралия

преди 9 години

от както "умно" почнаха да наричат мазане с пръст по екрана...сега и това ще излезе толкова "умно" че еволюцията вече може да се нарече Кошмара на Дарвин. Скоро ще заприличаме на шимпанзета с "умните" часовнициСамия факт че никой в космоса не иска да се свърже с нас доказва че там наистина има разум и показва колко сме "умни"... "умните" диваци които се избиват и си разрушават Планетата.Ами и аз на тяхно място не бих се свързал с такива, а ти?

10

Анонимен

преди 9 години

Не ме интересува какво прави -важното, че е Apple и е скъп.Нямам търпение да си го купя.Отивам в чалготеката или кафенето в студентски гради всички ще ме гледат.

9

ФАКТ

преди 9 години

Имам над 10 часовника. Цените им варират от 500 до 2500 лв. Никога не бих дал и 100 лв за този *** по-горе.

8

Антон

преди 9 години

Аз си имам едно Сейко 5 автоматик... за 200лв купих го пред 4 години... Мн. Добър часовник... Всеки себе уважаващ се мъж трябва да има часовник! Против съм електронните часовници. Убиват чувството на класа!

7

Emil

преди 9 години

Това е пълна глупост, да направиш нещо което едва ли има живот повече от 2 години , от злато.Може да мисля старомодно, но нещата който са направени от благородни метали, са с идеята да бъдат вечни.Представете си огърлица на която диамантите и падат след 2 години и не могат да се възстановят, или пък помътняват и губят блясъка си :)Самоувереността е най-бързия път към провала. Епъл явно са си повярвали че могат да продадат всичко като му сложат едно i отпред.

6

Гошко

преди 9 години

Абсол/тно ненужни са като устройства да же създава неудибство защото зависи от телефона и трябва също да го зареждаш всеки ден. Не говоря само за Епъл часовника, а по принцип за всички. Да не говорм че дизайнът им е като на Касио от 92г, а този на Епъл е инфантилно дизайнерско недоразумение и прилича на детски часовник. Аз и 35 лв не бих дал за такова устройство, а 350 долара абсурд. Самсунг Галакси Гиър същата работа, даже не ме кефи как стои върху ръката ми.

5

Анонимен

преди 9 години

Като има милиони баламурници да им купуват *** то е ясно, че ще служи да им увеличава печалбата. .. Няма друго предназначение това недоразумение наречено Apple Watch.

4

Иван

преди 9 години

Не ме интересува какво ще бъде предназначението на тази джаджа, но ако е над хилядарка ще си я купя.

3

Vlado

преди 9 години

До ПетърМного добро предложение...чудят се какви ненужни глупости да измислят вече

2

Анонимен

преди 9 години

Още една джаджа за гледане.... а питате ли се кой ли ви гледа ВАС и с какви цели?

1

Петър

преди 9 години

Ако няма какво да го правиш, винаги може да си го завреш в г..а. Какъв по добър начин да похарчиш няколко стотин долара.