242

Венелин

преди 9 години

Руснаци участват там само като доброволци. Ако участва руската армия, Украйна ще изчезне за 48 часа, казва американски генерал. Но Путин не е *** да окупира Украйна и да си създава ядове. Той ще я разбие и ликвидира без да си цапа ръцете, точно както правят американците с толкова много страни. С техните камъни по тяхната глава.

241

украинец

преди 9 години

До Бойко не Борисов--------------Надо понимать, что сегодня соотношение ядерных потенциалов Америки и России - они совершенно не равны. Американцы могут в течение 40 минут уничтожить весь ядерный потенциал России. И вторая доктрина - что если кто-то использует ядерное оружие, независимо НАТО-не НАТО. Есть доктрина, что США должны отвечать, потому что это угроза всеобщего мира и безопасности ", - отметил он.

240

Бойко не Борисов

преди 9 години

Работата е ясна, който остави пушката ще си ходи в къшти жив и донякъде здрав, а другите също ще си отидат но с подарък дървено пардесю.Като свърши данданията града ще бъде прекръстен от ,, ***" на *балцево. Да му е честито новото име!

239

украинец

преди 9 години

До Ники------------Ти и опълченците на Шипка ще искараш наемници-ден да мине друг да дойде !Скоро Щатския конгрес ще реши да даде адекватно оръжие на доблестната Украинска армия а парламента на Украина ще въведе военно положение,и тогава ще гледаме тълпи от опикани и *** пленени *** да се влачат през булевард Крешчатик в Киев.Няма вечно да гледаме въоръжените до зъби Путлерови наемници как се ежат и нагло се хилят !

238

Украинофил

преди 9 години

Щом има русофили защо да няма украинофили?С какво братския украински народ е по-лош народ от братския руски народ??????????????????????????????????????????Русия да остави Украйна на мира.Да гледа себе си и да остави другите народи сами да решат как да живеят.Свобода за Украйна.

237

Анонимен

преди 9 години

До азima ruski voinici oblecheni v tehnologiqta stelt- toest kazvat che sa tam a nikoi ne gi vijda,ahahhaa na straha ochite sa golemi kakto na fashistite ot kiev

236

Анонимен

преди 9 години

До Анонименahah ima ruski stelt voinici koito nikoi ne vijda a vseki evrogei ili amerikanec kazvat che sa tam ahahhaa

235

Ники

преди 9 години

Украинската армия е слаба понеже повечето са наемници и са там да вадят пари,а не да ***.Сратегията им е:ден да мине друг да дойде надника да върви.

234

Анонимен

преди 9 години

Ало, Днес.бг, я пишете кога и кой от Вашингтон каза, че участват руски войници?

233

АБВ

преди 9 години

До азНе се мъчи да обясняваш - няма да те разберат.А и как да разберат думите ти, след като: - 1. Повечето са ***.2. Останалите не им е изгодна истината, защото имат някакъв интерес да поддържат руснаците.А обикновено интереса е финансов - родителите им , роднини, или те самите са се възползвали от облаги от страна на руснаците. Всъщност са бивши комунисти и сегашни социалисти.

232

АБВ

преди 9 години

До RAMBOЕх Рамбо, защо се опитваш да мислиш? Само от 3 изречения, които си написал, на всички стана ясно колко си ***.Познай защо казвам, че си написал 3 изречения? Това е въпрос за "голямата награда".

231

RAMBO

преди 9 години

След дебалцово идва ред и на киев това го знае и порошенко и яценюк от украина няма да остане нищто а щте има НОВОРУСИЯ.

230

77

преди 9 години

РУСИЯ АКО Е ВКАРАЛА СВОИ ВОЙНИЦИ И ДОРИ 9000 КАКТО КАЗВАТ УКРАЙНЦИТЕ КИЕВ ОТДАВНА ДА Е БИЛ ПРЕВЗЕТ

229

Фараона

преди 9 години

До Лъжливи русофоби От миналия ден, по облекчена процедура,руските туристи конвейрно, тръгнаха на лятна почивка в Египет на Червено и Средиземно море

228

Басараб

преди 9 години

Прав е Герчо.Труд и нищо друго.Сталин направи Киевското метро за една година с германски пленници, като ги хранеше обилно с фасул, купуван от Турция.За тези ,,майданци,, ойко обещава да им праща български фасул- става като помощи от Българското правителство.

227

жоро

преди 9 години

до 245 - Първо решенията се одобряват от Президиума а решението да се върен Крим не е одобрено от Президиума значи не е легитимно.И второ - дори да беше летимно, то губи силата си през 1989 защото СССР който е страна по договора се разпада и договорът става невалиден.Така че Крим си е руски.

226

Той е

преди 9 години

Спориед неофициални,разбирай - достоверни данни,обкръжените в Дебалцево "украински" войски,са всъщност наемници-главорези,най-вече от САЩ и ЕС! Пред тях изобщо не стои възможност да се изтеглят,камо ли пък да се разоръжат! Изтеглят ли се назад, ги чака куршум от "своите", американо-еврогейската нацистка върхушка няма интерес това да се знае! Ако сега бунтовниците ги пуснат въоръжени,тия неонацисти ще се върнат пак! Затова, ще ги изтребят до крак!

225

Бозайник

преди 9 години

Като не щат да се предадат, да ги изтрепят, кво ще им цепят басмата

224

НФБ

преди 9 години

До УПСссссНикой не иска да купува американски самолети..оказва че имат чипове да се развалят от разстояние и така да предизвикват планирани катастрофи а при война да ги блокират и да не са годни за операции. .и това от дистанция. .и за ли страните е така..

223

Анонимен

преди 9 години

Харесвате ми Днес,бг - вече не ги пишете "сепаратисти" а "бунтовници" - малък напредък във вашия морал или видяхте накъде духа вятърът и сте политкоректни???