112

еми да

преди 9 години

Зависи кой комплекс ще му избие на Обамата и как Потрошенко ще реши да му се натегне...

111

до 138

преди 9 години

На колко сте години , другарю?. Употребявате ли редовно наркотици или алкохол?. Ходите ли редовно на преглед при психолог?.

110

ани

преди 9 години

До vesko02 абсолютно си прав ! Ще цитирам Захари Стоянов :"Да бъде проклета оная минута , когато е стъпил руски крак в нашата земя , когато се е произнесла за първи път думата "освободителка" и "покровителка ". Ото Бисмарк :" Никога не вярвайте на русите защото дори и те вярват на себе си !"

109

Анонимен

преди 9 години

Европа изпрати ли наблюдатели кой пръв откри огън? Щото така сега става една каша и не се знае кой, какво и що.

108

ани

преди 9 години

До хитлер ти какво си мислиш , че жегата няма да те удари теб ли ? Ме не ме интересуват американците , но опасността за България идва от РУСИЯ !Знаеш ли ,че на 14.10. 1915 година руски миноносци бомбардират Варна 14 пъти

107

пенко

преди 9 години

Не съм пророк ,но смятам , че ще бъде свален друг пътнически самолет- за отвличане на вниманието ! Може и нещо подобно -толкова значително - фантазията на ЦРУ ! Сори светът не е Тайван ! ЦРУ гъстак с МОСАД- тежки времена ви чакат -мисля ,че навсякъде ще искат да ви убиват!!! Дано греша !

106

ани

преди 9 години

Най- ми е неприятно да чета коментарите на г-жа Оля ал някаква си .. Тази журналистка агресивно натрапва своето мнение по много въпроси . Съвсем откровено , има само един + , че знае арабски . Е , след като е "АЛ" остава и да не го знае ! С това си поведение разбира се не виждам за какво друго става.....

105

Шано

преди 9 години

Ако ги вземат за военнопленници Порошенко ще обяви война на ДНР и ЛНР, което автоматично им придава статут на самостоятелни държави, Русия ще ги подкрепи и ще отстоява независимостта им. И ще стане като с Крим, никой няма да скочи, защото са мишкари, а ако Банана скочи, честито трета война дами и господа. Айде те дамите няма да воюват и без това не стават за никав... Ами ние ще мрем

104

seira

преди 9 години

До vesko02 121:СПРАВЕДЛИВОСТТА Е ОТНОСИТЕЛНО ПОНЯТИЕ.КАТО ЦЯЛО, КРИТЕРИЙ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ Е ВЪЗДИГНАТАТА В ЗАКОН ВОЛЯ НА БОЛШИНСТВОТО ОТ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС!

103

пенко

преди 9 години

МУхал, Казахстан е по-по от България и е в ЕВРАЗИЙСКИЯ съюз, но има и БРИКС и ние можем да търгуваме с ББРРИИККСС и чрез Русия с Евразия - ЗАЩО НЕ БЕ " МУХАЛЪХЪЛ"- на това се държи ЦИВИЛИЗЕЙШЪНА ! МУХАЛЪХЪЛ -ходиш ли на море ? Можеш да видиш "страданието " на руснаците в доста курорти -МУХАЛЪХЪЛ !!!!!

102

Михал

преди 9 години

До брей--128; Само че Русия се страхува от Китай като дявол от ТАМЯН.Влизането и в политически съюз с Китай ще я превъне в МАРИОНЕТКА. Това го казват руските политолози.

101

Анонимен

преди 9 години

До хитлер--118; Обади се на *** да удари на *** една жега.

100

Михал

преди 9 години

До СПРАВЕДЛИВ--111;И като влезем в Евразийския съю'з ще цъфнем и вържем. Там където е Русия само мъки и страдание има.Какво може да научиш от държава която живее в 18 век. Гледали сме го тоя филм. Русия е най големия ***.

99

Анонимен

преди 9 години

А защо нищо не се казва за изявлението на Ярош? Това, че няма да спазва никакви примирия. Че Порошенко е никой. Не схванахте ли, че в Украйна е анархия. А с поредните си санкции запада доказаха, че са п...тки и тяхната дума и 1 стотинка не струва.

98

Анонимен

преди 9 години

До СтефанСкъпи приятели не означава драги другари (товарищи), явно си младичък или си бил зле с руския навремето!

97

Стефан

преди 9 години

Гледам новините на първи руски канал как се манипулират събитията в Източна Украйна и стигнах до заключение, че руснаците нищо нова не са научили и нищо старо не са забравили. Русия и сега живее в епохите на Ленин, Сталин и Брежнев. Който не знае какво е цензура да гледа първи руски канал , там обръщения от рода на господин и госпожо няма, има само обръщението дарагие друзя. Според тази телевизия в Украйна се бият опълченци и те били правите, а другите били фашисти и бандеровци.

96

Варна

преди 9 години

А спомняте ли си че Порошенко каза в Минск , че нямало блокирана украинска армия при Дебалцево ?

95

vesko02

преди 9 години

До СПРАВЕДЛИВДа смятаме тогава ,че бедните са прави защото са бедни.

94

морски

преди 9 години

Значи РУСИЯ подписа мирното споразумение,а сащ й налага нови санкций!Е няма да има никога примирие!

93

хитлер

преди 9 години

Абе Путин....удари им жегата на тия нацисти украинци...изпепели ги тия Американски ***...кво ги чакаш толко? Удари им жегата да видят мама меца как удря с един замах!!