24

Анонимен

преди 9 години

Затвор и да платят ремонта! Изро.ди прости! То всеки пие, но не всеки като се напие и чупи линейката. Нямам думи! Дано някой път да им трябва на тях или техни близки бърза помощ и да не дойде навреме.

23

Анонимен

преди 9 години

Хубаво е такива да ги самоубиват.Единя препил и си ударил главата а другият се изпреметал надолу с главата от някой мост.Така повече никога няма да чупят нищо.

22

Dnes.tr

преди 9 години

kazva li ot koi etnos sa napadatelite ?

21

Анонимен

преди 9 години

С медийната подкрепа на днес. "бг"

20

До 25

преди 9 години

Ти да не мислиш, че посредством подобни сайтове биват следени само отделни личности или че някои само си картотекират кой какво мисли по някои въпроси?Чрез наблюдение на коментарите в новинарските сайтове се проучва общественото мнение.

19

бумеранга

преди 9 години

Както те са хвърляли камъни по ЛИНЕЙКАТА ,така всички доктори да се изредят с по едно КАМЪЧЕ по тях :-0)))))))

18

Ганю Балкански

преди 9 години

Това е коствен опит за убийство на полу4илия инсулт и злепоставяне на спешната помощ Добре организирани нападения замаскирани като проява на ...пияни ***...При опит за убийство даваха 15 години на някои слу4аи Когато има няколко съвпадения зна4и няма съвпадение...организагия

17

Анонимен

преди 9 години

казал е народът: И лудият бяга от пияния.Лош късмет, намерили кого да питат.Иначе покрай ареста щало да има "възпитателен" труд. Колко възпитателен?По този повод стар виц. Гарабед се оплакал от малкия: "Възпикаваш, възпикаваш, хеп гене пущ!

16

Това е ...

преди 9 години

... резултатът от 25 години неолиберални "реформи" в Здравеопазването в името на Невидимата Ръка на Пазара и неговата чудодейна, самолековита сила. Лекарите станаха като майсторите - като ги викаме и им плащаме, то поне да гледаме да си вършат работата. Такова е овчето мислене.Решението - Безплатно Здравеопазване за най-бедната и най-бързо гинещата страна в ЕС.

15

марта

преди 9 години

Във всяка линейка отиваща при *** по един депутат!Него да бият!

14

бай Петко

преди 9 години

При социализма не Местан, ами и местаница да беше дошла нямаше да има милост за такива злодеи. Уважаеми съдии, пазете се от н.в. НАРОДА и внимамайте как ще ги осъдите тези ***, колко време ще протакате делата, щото май накрая НАРОДА ще Ви съди ! Докато изтрезнеят да са осъдени и на ранина -в затвора !!!

13

user

преди 9 години

Какво се случи преди няколно дни с човека, който мереше полицаи в USA с камъни?Екзекутираха го без да им мигне окото. Тези поне да ги осъдят за назидание на другите .Ама сериозна присъда, а не пробация.

12

Berlin

преди 9 години

Москов, оставка веднага!!!

11

Анонимен

преди 9 години

По времето на комунизма такова нещо ако станеше - и двамата щяха да са вече в Белене. Ама това е то демокрацията по български - Бай *** го раздава на разврат.

10

Шаран -БГ

преди 9 години

Хало о о о . Накъде отиваш мили ми народе? На униформени: . полицай, войник ,пожарникар, горски и доктор /лекар/ не се посяга! Не трябва и да го докосваш, пияна гарго Ама, ДЕМОКРАОЦИьО, крайно време е да влезеш в час! Има ли политици и законотворци в тази държава? Има ли съдии ? Тези категории служители като че ли мислят само за собствените си ***, сакън някой да не ги докосне! А полицай и доктор може даже и да бъде бит, така ли е ?

9

Аконе може да обясни

преди 9 години

откъде да караш, та да го докараш до дома му, вдига скандал. Ако са двама, налитат на бой. Влезете ли в махалата им, може и да не ти платят, а ако си достатъчно наивен или куражлия и настояваш да платят, вече събират "братчедите" и ако не дадеш газ, после си за "Пирогов", ако изобщо успееш да излезеш от махалата.Ако са се качили трима-четирима,може да поискат да спреш преди да се влезе в махалата им, уж някой ще слиза.Това значи,че или ще избягат всички,или теб ще те изхвърлят и ще свият колата

8

Журналист и политик,

преди 9 години

решил да критикува изказването на министър Москов относно подобни инциденти, нека преди това да поговори с таксиметровите шофьори. Не всички са нагли "бакшиши". Някои от тях изхранват 4-5-членни семейства, "въртейки геврека" и ще ви кажат, че когато са нощна смяна, излизайки от дома си се прекръстват и се молят да се приберат живи. Изверг може да срещнеш навсякъде, но ако се качи някой от подпийнал от подзащитните на Местан, се питаш:"Ще се сети ли къде живее? Като влезем в маалата,ще плати ли?"

7

Анонимен

преди 9 години

Съд за мършите!

6

Анонимен

преди 9 години

Къде са плужаците от БХК Да защитават правата на "леко почерпилите" се питекантропуси с права?

5

решениеъо

преди 9 години

Отново скaндaл в Спешнa Помощ?!Къде е Москов, зaщо не говори поредните клишетa зa Местaн???