15

Питащ

преди 9 години

Интересно, какво не им харесва д-р Тодорова на управляващите? Та това един от малкото директори , които са в час с всичко в НЗОК и системата. Смяна само и само да е от НАШИТЕ, е престъпление! д-р Глинга Комитов е вече за пенсия-за кога Директор. Да не говорим за голямото недоразумение- д-р Маджаров. Той показа какво може в РЗОК-Пловдив! НИЩО!

14

Анонимен

преди 9 години

Не се ли срамува от името си? Един възродителен процес за смяна на името на Глиньо Комитов.

13

vesko02

преди 9 години

До историк-анализаторТрагичното е ,че на българина това му харесва даже му се иска нещата да са още по зле.

12

Анонимен

преди 9 години

Kakvo e Tova ime Glinka Stranno kato vnu4kata na fandakova elia Maslina na bG Gen.tonev ot Voenna Bolniza Stana Sam Kmet Sega Deputat a nikoi ne mu darji smetka kade sa is4esnalite milioni ot Voenna Bolniza kato tonev besche schef i mutrite mu Butaha tlasti Bakschi6i skapi ve4eri v Rest Panorama japonskia Zezo oschte li e. Parlamenta 4 g sa malko sa Zezo no toi darji gerb s inform.sa Vseki

11

до 11

преди 9 години

Стига си пействал, ***! Нещо много мързеливи го раздавате вие ***!

10

Анонимен

преди 9 години

"Глинка Комитов" ................. име мое, съдба моя.Виж му името и не питай *** ли е тоя.

9

историк-анализатор

преди 9 години

Мъка другари , голяма мъка . Каквото и да е правителството ще е в пъти по добро от тройната банда на БСП-ДПС-Атака . В България БКП-БСП-ДС има дебелашко самочувствие , че само те могат да са на власт и никой друг . Над 50 години убиват хора , крадат им имотите , пращат хората по лагери за това , че имат дълги коси или къси поли и хранят прасетата с тях , крадат спестяванията на хората като фалират и обират банките , убиват си собствения Министър председател - Луканов и т.н. Това сте другари.

8

Анонимен

преди 9 години

Глинка е калинка на полски.

7

набор

преди 9 години

Ванката Маджаров ха ха ха ха -тоя крадец на Първомайската болница -едвам го изритаха!Одит и ревизия!После стана шеф на Пловдивската каса! Правете си изводите, колкото си по-голям крадец, толкова по-нагоре отиваш!Той беше сдс после ндсв, па сега и герб ще стане ако трябва .

6

Бранник

преди 9 години

Не мота да разбера защо по повод и без повод си чешем езика на тема комунисти и антикомунисти. Комунизма изчезна, но победители са комунистите. Сега какви ни управляват Боко, Цвъки, Плевньо, Цецка, Павлова, Всички за или бивши членове на БКП или потомствени такива.

5

Анонимен

преди 9 години

Защо ГЛИНКА,някой Рахманинов няма ли?

4

политолог

преди 9 години

Другари , колкото и да ви е мъчно червената сестра на Йотова няма да остане . Такива нагли жени никой не иска . А по принцип е редно всички кадри на БСП и ДПС вън от държавните служби . Да си правят фирми и да си работят .

3

реалист

преди 9 години

Източването на НЗОК е най-вече от болници. Не е случайно че всяка година се откриват 3-4 нови болници. Това става разбира се с дейното участие на всички управляващи в БГ. Назначаването на директор на болница , като шеф на НЗОК....е все едно крадец да пази касата.........

2

Анонимен

преди 9 години

Напиши в гуглето "руски композитори" и ще разбереш!

1

Анонимен

преди 9 години

Глинка - това мъж ли е или жена?