10

Анонимен

преди 9 години

До Видял 9АхаЗатова се давят със стерупорени лодки по път за Флорида. Нали. А тия които стигнат не мислят за връщане дори да ровят по кофите там.

9

Анонимен

преди 9 години

До Румбо 3Зависи за каква "демокрация говориш обаче.Ако е такава каквато е в БГ направена от същите им комунисти, да, съгласен съм с тебе.Обаче ако е направена Демокрацията истински, хич няма да им пострада природата а ще станат РАЙ с тези дадености които имат. За справка виж страните с истинска Демокрация.

8

До 6

преди 9 години

Ами лесно можеш да си отговориш, виж коя туристическа фирма е рекламодател в днес бг и виж нейните дестинации, които се предлагат... ако те си поръчат статия за луната и за луната ще пуснат...

7

Видял

преди 9 години

Бил съм в Куба 5 пъти на различни места. Хората там са по-щастливи от нас.

6

Анонимен

преди 9 години

*** ос*ха и тази страна.

5

Анонимен

преди 9 години

Където е стъпил Лидеров Ага трева не никне. Агата с копейки ли е платил да стигне до Куба, а? С копейки ли се разплащал баш юурушиста, а?

4

Шон

преди 9 години

Това с интернета е пълна глупост Теодора, немогат да си го позволят защото е скъп. Дано си остане такава,каквато е. Хората не са толкова бедни, колкото ги изкарват.

3

Румбо

преди 9 години

До АнонименКакво са съсипали комунистите там-не знам,обаче природата със сигурност е запазена повече от всякъде,където е победила демокрацията!Убеден съм,че когато се нагълтат с "демокрация" до гуша,кубинците горчиво ще съжаляват!Ако това стане,разбира се!

2

Анонимен

преди 9 години

Ех...Куба! Още малко ще бъдеш беден Остров на свободата. Мъчно ми е за бъдещето, което те чака.

1

Анонимен

преди 9 години

Жалко, че комунистите начело с Кастро и Гевара съсипаха една от най-красивите страни в Света!