7

Анонимен

преди 9 години

Интересно когато е била до сега в отпуска Тодорова, кой е разписвал документите? И ако някой ги е разписвал без изрично решение на Народното събрание сега той трябва да бъде вкаран в затвора и да върне парите на Здравната каса.

6

vesko02

преди 9 години

Какво е работила досега?

5

Анонимен

преди 9 години

АМИ ДА НА РАБОТА Е САМО ЗА ДА ВЗЕМА ГОЛЯМАТА ЗАПЛАТА !

4

баиэ Ганю

преди 9 години

Ега ти казуса.?????Нема друга такава държава като нашата.Вземете някои селски кмет тои ще ги подписва на коляното си докато си копае лозето!

3

Бивш член на БСП

преди 9 години

Такова дебелашко самочуствие може да има само БКП-БСП-ДС . Сега болката е дали др. Йотова ще може да уреди сестра си . Съмнявам се , че такива нагли сестри някой ще подкрепи . Техния баща беше убит като куче в едно Софийско село , защото беше заграбил имота на човека . И понеже в България няма правосъдие чичко Макаров идва и не греши никога , защото той знае кой и защо .

2

Кривова държава

преди 9 години

Цецка Цачева да ги подписва ...ГЕРБ - върхът на административния сладолед.Когото и да посочиш - включително министъра на правосъдието, всичките са манекени на "Законо е врата у поле" ООД.Ама те не са знаели за приключващия мандат, нали така. Те случайно минават оттук ... Пък и какво, че приключва, нали така, тя да си подписва, пък ако стане нещо, има си прокуратура, съд - ние сме правова държава, ще си се съдим ...

1

Анонимен

преди 9 години

може ли аз по желание да разписвам за 5-6 дни само... смятам че ще ми стигнат да си оправя тотото