15

До 11

преди 9 години

Там е работата че преди тези 16 милиарда,взеха още 8 милиарда евро.

14

Анонимен

преди 9 години

Не знам чий са "червиите",но Гъсениците на Цветанов,-нямат равни.Единствения човек който можеше да докаже вината на Цветанов,беше убит.Е от това по-голяма мафия в България за тези 25год. не е имало.

13

Анонимен

преди 9 години

Москов, Горанов и Лукарски са най-зле. Никакви реформи в болниците и икономиката потъва само дълга расте.

12

баи Ганю

преди 9 години

Калфа ти какво се пулиш от дире?Какво чакаш бе? Пускаи ръка пък ти към долните части!

11

баиэ Ганю

преди 9 години

Гледаи само каква ръка и е пуснал на тази пацафура.Еиии много се обичат тези коалициони партньори.С 14 милиарда нов дълг няма как да не успеят да тушират напрежението ,а имат и силната подкрепа на всичкият запад.Чака ни светло бъдеще.Не е нужно да му мислим за бъдещите внуци и прамнуци.Урааааа,Боико е велииииииик!?????

10

Анонимен

преди 9 години

Такова успешно правителство няма по света. След 100 дни управление 16 млрд. лева да взима кредит !!!

9

Безпомощно

преди 9 години

И да сменят министри и да не ги сменят, все тая. Правителството ще остане слабо и безпомощно. Но ще управлява дълго зад широкия гръб на САЩ, които им позволяват корупция срещу превръщането на България в плацдарм на НАТО-вската агресия.Назначиха вчера двама лъжливи и безпардонни криминали - простаци за нови зам. министри и затвърдиха твърдото си намерение да крадат и предават българите. Най-емблематичният пример е новата зам. на туризма, мутрата Надя Маринова, официална плагиатка

8

Анонимен

преди 9 години

Г-жо Бъчварова аз съм десни възгледи гласувал съм за десни партии но не мога да разбера какво Вие и г-жа Кунева работите в това правителство!!! говорите все за някакви стратегии и реформи дето все не се случват:)) Не разбрахте ли че половината общини следва да се закрият а от там и половината КМЕТЧЕТА И ТЕХНИТЕ ЗАМЕСТНИЦИ ДА СЕ СЪКРАТЯТ в последствие и СЕКРЕТАРИТЕ на въпросните общини. Все в тези мисли мисля това се отнася и за администрацията. Айде стига толкова прах в очите:)))

7

Анонимен

преди 9 години

Бачварова стига си лъгала не ти вярваме

6

Писна ни от корупция

преди 9 години

Здравейте, зная че едва ли ще има последствия, но ви пиша за следното - ДПС кадрите си откупват от ГЕРБ и АБВ с пари, за да останат начело на митниците, горските, социалните, областните и общински управи. 20 000 лева е цената на един пост, за да те оставят, тъй като хора от СДС и ДСБ имат знания и умения, но нямат пари, затова са оставени на борсата, а ДПС да кажат или покажат списък с техни кадри, останали на работа от Борисов 2, бежанските центрове и митниците бъка с тях, затова и МВР е така

5

Винету

преди 9 години

До 3. Ха-ха-ха, глас в пустиня.

4

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 3Защо оставка? Освобождаваш ли ги от отговорност, чрез оставка?А ЗАТВОР ???

3

Анонимен

преди 9 години

Оставка

2

Анонимен

преди 9 години

До политологВсички политолози са или платени лъжци, или ***!Политиката е следствие, а не причина за обясняване на каквото и да е в реалността чрез нея!

1

политолог

преди 9 години

В сравнение правителството на тройната банда БСП-ДПС-Атака-ДС , това правителство се справя повече от добре .