35

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен45Има разлика от провинция до провинция, и говориш глупости, с по-малко от 450 лева, можеш една 15 годишна кола да караш и обслужваш като хората например..В моя непретенциозен Плевен е пълно с по-нови такива.Аз съм на 24 и наистина взимам точно 500 чисто,но за разлика от мене по натрупалите опит хора печелят значително повече.

34

Стоко

преди 9 години

С 500 лв на къде ? Изключено е да ти стигнат, а дори и да спестиш (ако не ядеш) ще си купуваш турски дрехи и китайски обувки-***. За театър, пътуване или книги - неща които хранят духа пък да не говорим. Дано фалирате робонаематели български.... дано все повече хора се преорентират и намерят начин да се спасят от мизерията. Aз работя от вкъщи , работата ми е свързана с IT и онлайн пазари. Няма да се махна от тая страна но парите си ги печеля от работодатели извън БГ.

33

дебелогъз депутат

преди 9 години

по-голяма заплата от 360лв заплата в България не трябва да се получава,оправданието световна криза.

32

anonimen

преди 9 години

аз работя за 350 лева сега--вие ми говорите за 500

31

Judge Dredd

преди 9 години

Наемът ми е 230лв. Към него добавям фактурите за ток и вода... Още да ви се обяснява защо и аз не бих работил при вас?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

30

Анонимен

преди 9 години

хахахахахахахНе е само там. След като едно що годе нормално съществуване изисква минимум 900 лв на член от домакинство. И ако все пак се залъжеш и се съгласиш трябва да се кланяш доземи на мастит "бизнесмени", че са "благоволили" да те назначат. Е после ревът че няма кадри, но може би трябва да се замислят тези "бизнесмени" къде е точно проблема

29

Анонимен

преди 9 години

Един лекар в бърза помощ взима 2000 лв. и 2500 лв. ако е с две специалности. Отговаря за болен до като го откара до лечебното заведение. Един компютърджия взима от 2600 до 3600 лв. и отговаря за един компютър. Един технически ръководител отговарящ за маса *** и непрофесионалисти, за конструкция, за материали и за всичко е виновен той, взима 500 до 800 лв. Как тогава да се задържат кадрите в строителството?

28

Анонимен

преди 9 години

5 хиляди долара в САЩ.

27

Анонимен

преди 9 години

Ами докато не направите нормални заплати, няма да има и желаещи да работят. Хидростроителството НЕ е шега работа и би следвало да не предлага смеши заплати за отговорността, която изисква. Така че, инж. Попов, преразгледайте си финансовата политика и едва след това се оплаквайте.

26

25 години стигат

преди 9 години

Роби за по 250 евро на месец...Деморатично някак си.С европейска помощ.Който не му изнася - да се спасява!

25

Шаран -БГ

преди 9 години

Найотвратителното е, че успоредно с това драскане върви обява за Германия/за Макдоналдс/ с възнаграждение от 8.51 евра на час!?! Сметката показва1.5 евро на час, за да ти залепват ръцете в желязото от студ /или да изгарят от жега през лятото/ у нашенско!? Че аз да умирам от глад, пак няма да отида при инж. В.Попов да работя! До кога смятат да се подиграват с хората РОБОВЛАДЕЛЦИТЕ ! Докато останат само пенсионерите? И кой ще Ви строи капитализЪма , агалар ?

24

щампа

преди 9 години

Еми за 500 лв. няма да работи един млад човек тука, ще избяга в чужбина, пак ще е хамалин но ще знае за какво се скъсва от работа. Как си я мислят управляващите с тези мизерни и ниски заплати, които предлагат да задържат младите. С тези мизерни пари, как да си плаща разходите, да спестява ли, или да създаде семейство и да се грижи за него?!?!?!?

23

Млад техник

преди 9 години

Смешници, то не ми се живее в тая държава, камо ли да ми се работи.

22

Анонимен

преди 9 години

Някои забравят,че вече не живеем в социализма,където никой общо взето не работеше,но всички получаваха по равно.Сега е време всеки сам да се доказва! Не си спомням някой успял човек,да е почнал от най-високата заплата!Нека да поработят първо за името си,а после името да работи за самите тях!

21

mp

преди 9 години

И на мен неми се работеше в Карфур за 500лв.на фиш, а другите 500лв. ги вземаха за кражби,брак осигуровки т. е. удържат ни пари без дори да сме ги ,,видяли''Но превеждаха заплата ВИНАГИ на деня.Така правят чуждите фирми-замазват ни очите,за да си правят големите далавери

20

Анонимен

преди 9 години

Ами като не им се работи за 500-600 лв. да ходят в Макдоналдс! Ама като гледам нито там отиват,нито в строителството искат! По-добре по цял ден в кафенето,с пари на мама ина тате,нищо че някои са вече пенсионери или другите също работят за по толкова пари!

19

Анонимен

преди 9 години

До КривонделМладите искат поне 1000 лв.чиста заплата,секретарка,служебен телефон и кола.Да командват и да не работят нищо по възможност! Без значение какво и колко могат,каво знаят и колко са къдърни!

18

Анонимен

преди 9 години

До момента установихме че на младите не им се работи за 500 лв и за 8.50? на час в макдоналдс, наддаването продължава...

17

Богнострокулум

преди 9 години

Ами като се има предвид, че в горната статия пише а това как е Германия се предлагат 8.51 евро на час за продавачи в МакДоналдс....

16

Анонимен

преди 9 години

АМИ С ТЕЗИ ПАРИЧКИ ЩЕ СИ ПЛАТЯТ ТОКА И ПАРНОТО И ПОСЛЕ ЩЕ ДУАТ ТАРАТОРА.