30

до 21

преди 9 години

"Историята на О"има ли я на филм?

29

нашенска история

преди 9 години

Щом режисьорката обяснява какво иска да каже...

28

бригада монтьори

преди 9 години

50 сеанса с Иво

27

Критик

преди 9 години

Книгата е за ***, а филма за цели такива.

26

Анонимен

преди 9 години

Разберете, че дори от сутрин до вечер да се скъсвате да му правите скрита реклама със "случайни" статии, няма да предизвикате в мен интерес към филма.

25

===

преди 9 години

играч, аз какво им разправям на задръстените консерви тук?! Играчите се позиционират пред киното с пуканки, отиват сами на кино и почват да се оглеждат къде си Анастейсшъ, ослушва се за странни пръхтенета в залата, въздишки, вадене на кърпички, потропвания с токче по седалките, забързване на хрупането на пуканките, сърбането на всякакви течности и така стават свалките с Анчето. И най-вече се пука от хил като гледа дали има мъж като него, кандидат Грей да се познае на екран!

24

Анонимен

преди 9 години

Малоумната публика вече си е платила да гледа поредната боза.Така че резултатът е на лице.

23

===

преди 9 години

Прекрасна книга. Не се препоръчва на облъчени с порно, разбитени от чалга абортирали по екс на брой пъти млади пеперудки, не е добра за мъже без пари и пуританки. Ритате ли още в коментарите? Хайде по-смело, хайде! Ритайте в ританките бебета възвишени.хихихи

22

играч

преди 9 години

С нетърпение очаквам филма да дойде по нашите кина. Нека и нашите дами останат недоволни от видяното, хе хе. Готов съм да сбъдна фантазиите им още от асансьора в мола.

21

me

преди 9 години

"След световната премиера на Берлинале някои германци казаха, че секс сцените не са толкова възбуждащи, особено за Европа, и филмът може да бъде гледан и от деца."Хахахахах :0) Ми казали са им го в прав текст, в Европа си обичаме хардкор. Какво ще ни занимават с някакви кифли и милиардери, които без белезници не могат да го вдигнат.

20

то е като чалгата

преди 9 години

Поредния " кроасан" за поболяли се женички на средна възраст и не само... у нас е пъло с такива завалии, тръпнещи пред касите а киното в мола...

19

alex

преди 9 години

Никъде ли няма билети за филма? bg-fitness/

18

syn

преди 9 години

обаче снимката е сууупер добре подбрана : ) днес ме изненадахте

17

Анонимен

преди 9 години

Гледайте филма "HD Ready".

16

Анонимен

преди 9 години

Абе как в сиво бе, самсунг за какво произвежда суперамолед и 3д екрани ... ейй, не на нас ментета в 50 градации на сивото. Това Чарли Чаплин ли е, светлините на града, ала-бала.

15

Анонимен

преди 9 години

Книгата е ***, типичен чиклит. Филмът, разбира се, е още по-***.

14

Az

преди 9 години

Не си губете времето с това ..... Ако ви се гледа класика в жанра си намерете "Историята на О"Приятно гледане и се подгответе с кърпички, не, няма да са ви нужни за сълзите ви ....

13

Анонимен

преди 9 години

Тез европейци какво порно са гледали, а тука само 50 нюанса им дават. Айде бе ! Европростаци.

12

Анонимен

преди 9 години

Ако ви прави впечатление, един продукт - какъвто и да е той, с повече пропаганда може да стане напълно продаваем. Така е и с този филм, както междувпрочем и с множество продукти-***, които благодарение на пропагандата и на по-простите потребители обогатяват своите производители. Примери бол - хамбургери, кока кола, смартфони ейпъл, посредствени филми, музика, книги и т.н.

11

?!?

преди 9 години

Tръгнали да ми учат немците, как се правят секс филми :Р