273

Авио-инжинер

преди 9 години

Левия колесник не се бил затворил.Това само по себе си е проблем който не може причини катастрофа даже спокойно е могло да отлетят за Брюксел и така ,проблема е че със свален колесник не може да се достигне крайцерска височина (11 000 метра) а ще трябва да летят на 4-5 хил което също не е проблем.За мен по големия проблем е че са кръжали над София да изхарчат горивото напразно, което автоматично набутва нас данъкоплатците със 20-30 хил лв.

272

Мексиканси

преди 9 години

На мене по ми харесва снимката на Винету кога е със пожарникарското парадно сомбреро с лампазите ... мяза на Пиночет само дето при него България умира. Господ предупреждава Винету с този "неприбран колесник".

271

vesko02

преди 9 години

Бойко не успял да вдигне самолета,това новина ли е?

270

Анонимен

преди 9 години

призовавам ислямска държава да взриви в България ПАРЛАМЕНТА МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ И ПРЕЗИДЕТСТВОТО.Управляващтата вихрушка станаха милионери за 4 години а народа е безработен и мизерува и гладува.Аз съм безработен по вина на държавата от 8 години и вчера ми отказаха социална парична помощт като безработен.Освен през зимата да ям сняг а през лятото да паса трева друго не виждам.Джихадисти взривете ПАРЛАМЕНТА МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ И ПРЕЗИДЕНТСТВОТО та тази корумпирана престъпна мафиотска ***-оставка.

269

Дръндер

преди 9 години

До марин 398Проблема Маринчо е ясен, не се е прибрал колесника при излитането, сега трябва да се намери причината за това! Но другият проблем Маринчо е че прекалено се шумеше покрай това! Защото такива инциденти се случват и да понякога са случайни дори да не ти се вярва! А мен ме дразни това, че нашият премиер и от пръдване на котка ще азкара дивиденти стига да е станало край него, ще го нарече газова атака!

268

Дундьо

преди 9 години

До маринТи от кои си ? Най -вероятно си АРИСТОКРАТ???

267

Гаргамел

преди 9 години

До RAMBOНе е вярно !!! ДЕМОКРАТИ СА !!!

266

марин

преди 9 години

Едни и същи драскачи едни и същи ***! Колко пари ще вземете за безумните си коментари?вижда се ,че не можете да мислите ,дрогата ви е замътила умовете , ако въобще ги имате.В такива форуми почти няма мислещи хора . Има платени драскачи и ***.Някой връзва ли им се?Направо смърди! Има инцидент, който не може да бъде случаен- това е въпросът!

265

МАЙКАТАСИТРАКА

преди 9 години

До АнонименХвала на ПРЕМИЕРА !!!

264

RAMBO

преди 9 години

дЕЛА и документи-кой е Бойко той е работил в държавна сигурност с псевдоним буда.Бойко е комунист от БКП и мойор от УБО.Бащта му е милиционер.Бойко има досие в ЦРУ И ОЛАФ като престъпник и мафиот.Кой е Цветан Цветанов-той е член на БКП и старшина от държавна сигурност и син на шофьора на най довереното лице на началника на държавна сигурност и масов убиец Григор Шопов.Коя е Цецка Цачева-тя е член на БКП и виш ПАРТИЕН СЕКРЕТАР на окръжен народен съвет Плевен тя вечеря в японскиая за 1800лв.

263

Анонимен

преди 9 години

Никой не казва истината,а тя е че по време на аварията първият и вторият пилот са припаднали от страх и тогава лично премиера е поел управлението и благополучно е приземил самолета,но от скромност не го е казал.

262

Гого

преди 9 години

Ееее... Намери се нова "дъвка" за предъвкване! Каквато ни държавата - такива ни и железниците и самолетите и пощите, т.е. Министерството на транспорта!Изключително некадърно подбран екип, изключително некадърни директори на дружества, всички те целящи лични облаги и съсипия.

261

Анонимен

преди 9 години

Не можаха ли да го заредят във въздуха та да продължава да си кръжи.

260

Анонимен

преди 9 години

Де тоз късмет Де

259

До 388

преди 9 години

Като не ти харесва нещо или някой не се ЧАКА още малко, бе заспал задръстен българин!ХОДИ стачкувай и организирай протести!!!

258

Анонимен

преди 9 години

Хора събудете се!!!!Това беше предупреждение към Борисов - да иска от Брюксел по-голям заем от 8 млрд евро!!!Защото на озверелите олигарси тези 10-тина млрд. лева които ОКРАДАХА от Симеон насам не им СТИГАТ!!!

257

щкс

преди 9 години

да ни е жив и здрав. Иначе кой ще увеличава външния дълг и харчи парите ни който ние трябва да върнем

256

Анонимен

преди 9 години

Я го манете тоа отсайто бре!

255

Анонимен

преди 9 години

еххх народе български късмета пак ни се размина

254

Анонимен

преди 9 години

... по време на инцидента премиера ББ ободрявал останалите, като им разказвал вицове за самолети с проблеми при кацане!!!...