16

Анонимен

преди 9 години

До Анонименпоследните новини са, че ще има edge и от ляво, сайтът е отразил тази новина

15

Анонимен

преди 9 години

покрива 2 от страните му... а днес.бг не може да брои

14

Гост

преди 9 години

До АнонименЗа да са готови да дават двойно, явно има нещо в продукта, което да си заслужава да го правят. Айде стига сте изкарвали, че всичко е маркетинг, все едно маркетинга е измислен и е запазена марка само на Епъл.

13

Анонимен

преди 9 години

Епъл трябва да си вдигнат още цените. Имат си определена група от хора /няма да ги определям, знаете ги какви са/, които биха дали и двойно повече за същото. :)

12

Анонимен

преди 9 години

1. apple не произвеждат хардуер само го сглобяват.2. половината части в iphone са произведени от самсунг, останалите от sharp, lg, sony, intel.3. Самсунг имат по-добър хардуер в телефоните си, но за жалост ползват андроид, от друга страна андроида е безплатен и за това и крайната цена на телефоните е по-ниска.

11

Аз

преди 9 години

SAMSUNG = COPY & PASTE

10

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 10Ябълката надува цените и такива като тебе лапат мухите докато се редят на опашки за телефони на тройна цена! И после имат добри финансови резултати :) За качеството може много да се говори и примери бол как ябълката прави глупости с умния си софтуер!

9

Анонимен

преди 9 години

Ако искаха да копират наистина ябълката, да си бяха направили софтуер.--------На ябълката й е здрав хардуера! Затова струва 2 пъти повечеСамсунг също могат да пуснат телефон за 1000 евро, който е супер бърз и удобен. Ама няма кой да купи после.

8

martony

преди 9 години

Бързат, бързат самсунг да са първи, да са отгоре, да покажат че могат повече. Но да не забравяме, че са държавна фирма! И при тях всичко се прави като да се убие номера. За къв *** им е такъв телефон, като ползват мега неудачния софтуер на Андроид?!Ако искаха да копират наистина ябълката, да си бяха направили софтуер.

7

georgi chinkov

преди 9 години

Моля предвид риск от пране на пари, социологически агенции да проверят клиентите на Мтел с извадка. Според Телеком Австрия през 3-то тримесечие те са 4,137.2 хил. На 10ти Фев 2015 ще изнесат нови данни. Видяли сте опашки за 3-4 месеца поне в някои молове пред операторите.

6

georgi chinkov

преди 9 години

имаше някакви промоции (ценова война), има и критчно ниво на мрежата след което тя се разпада бързо. Вижте и придобитите клиенити от другите оператори.Миналата година аз трябваше да намеря номер от Мтел Контакт и от 100-200 попитани в центъра магазини да ми услужат с услугата за два лева, 10-20 бяха към Мтел от тези, които ми отговориха. Но може и по-професионално да се направи.see how Vivacom in Bulgaria is leading a kind of price war against Telekom Austria Mtel in Bulgaria and

5

Анонимен

преди 9 години

До Do 2 majorskiНе, от *** не ми остана време.

4

rldk

преди 9 години

Всички знаят че русия прави най-хубавите смартофни, луксозни коли, вина, самолетиу космически кораби, хапчета за потентност, в русия от години успешно се прилага лекарство срещу спин но на запад е забранено защото е руски патент... /Волен

3

Do 2 majorski

преди 9 години

Haha pii si hap4etata

2

majorski

преди 9 години

И кое е новото тука ...Руснаците направиха Смартфон с два дисплея (еин на гърба на телефона ) преди 3 години ....преди 3 месеца излезна втора версия ...даже при тях е по умно направено понеже 2 -рия дисплей е черно бял, телефона може да се използва и като Reader , а ако се използва само 2рия - черно белия инк-дисплей, се спестява енергия на батерията (Yotaphone 2 се казва телефона)дойде време тези корейци да копират руснаците

1

Анонимен

преди 9 години

освен заглавието, нищо друго няма смисъл