153

Мирлиц

преди 9 години

За съжаление близките на Украйна държави по вяра и култура също са в икономическа криза и не могат да помогнат.Ако Русия се откаже да помага на Украйна,тази държава я чака разпродажба на държавните мощности,производства и земи ,ще бъде превърната в пазар за чуждестранните бракувани стоки,ще бъде рекетирана да купува въоръжение,което става само за скрап,ще си произведе стотина курумпирани милионери,въобще - познат сценарий.

152

морски

преди 9 години

Мачкай,Путин,фашистките укропи!

151

Анонимен

преди 9 години

Може би това е целта. Украйна да фалира и на нейната територия да се настанят западно-американски ---- Слава богу, че България фалира без война.

150

Щирлиц

преди 9 години

Украйна е виновна за конфликта.Алчността е лош съветник,а в комбинация с глупостта-резултатите са потресаващи.

149

владимир

преди 9 години

Обама признаучастието на САЩ в събитията в Украина-редно е да подпомогне икономически Украина а не само с въоръжение

148

Анонимен

преди 9 години

Да бе. Запада бил виновен за на джуджето войната. Запада виновен и за икономиката на Украйна. Като путин е много загрижен да помага той.

147

наглост

преди 9 години

Не стига, че ѝ натресоха на Русия този конфликт, ами сега и Америка и ЕС се чудят как да й прехвърлят сметката за фалита на Украина. Народът на тази страна трябва да осъзнае, че никой няма да й помогне и че е необходимо да си изрита проамериканските управляващи.

146

Аз

преди 9 години

Анонимен, те и сега искат да си бият камшика ама не им дават визи, само на жените, защото по официални данни всяка 4-та *** в ЕС е от Украйна, а по неофициалнни всяка втора. Наисти в тази държава е някаква трагедия.

145

Анонимен

преди 9 години

Те украинците,ако знаят какво ги чака като станат европейци като нас,още сега ще си бият камшика :))

144

Галена флейтата

преди 9 години

Аъъъ и забравих да питам тес Донбаски въглища в Донбас ли ги праят?Не че нещо ама ми свършват дървата и реших да разгледам тук обявите в днесбг.то

143

Галена флейтата

преди 9 години

Дубре де и ко *** занимават с тас Украйна кат аз живея въф Балгария.

142

:-)

преди 9 години

Ройтерс, имате чувство за хумор. Разсмяхте ме със вашата статия. Благодаря.

141

Анонимен

преди 9 години

01.01 2016G.TATE NE MOGA DA NAMERIA NAKARTATA DARGAVATA UKRAINA.E SINE NIAMA TAKAVA DARGAVA,IZIADOHA IA MISHKITE

140

Анонимен

преди 9 години

До АнонименКак ще сме малко бе, като гледам 2/3 от населението е про-Русия и против запАда. Само най-големите *** ликуват за обонго и компания, понеже са *** и не осъзнават какво причиниха на държавицата ни.---------Къде ги видя тея 2/3-ти бе ***, на изборите сте 4.6%

139

Геле

преди 9 години

Абе, докога ще ни пускате само препечатани лай.а отразяващи само едната гледна точка. То бива безочие , ама това вече минава разумните граници.

138

Delta marine

преди 9 години

До 205Пикоч, много ти личи,че живееш в Швейцария :)Направо си се ошвейцарчил :)***!

137

Алекс

преди 9 години

Да си дойдем на думата. Който поръчва музиката, той плаща сметката.

136

1111

преди 9 години

До до 215Господинчо,къде видя пропаганда?Ти явно си кьорав като Сляпо куче за дереджето в България.аман от запенени евроатлантически деятели,които подскачат като ужилени ако някой спомене че не сияем от щастие че за 25 години ни батърдисаха(хубава дума а?) народа и държавата.не мисля да споря с теб,нито да те светвам какъв съм и що съм...потапяй

135

Анонимен

преди 9 години

При "тиран" Янукович един доллар струваше 8 грн, а ми сега 24...

134

1111

преди 9 години

Не разбирам злорадството на някои,които доволно хихикат че загиват близки нам хора в Украйна!дали Русия ще вземе надмощие,или западните хиени,резултата за хората е еднакъв...колко били бедни руснаците,колко бързо ще рухне Украйна-та нали и ние сме на този хал-глад,опростачване,стягане на куфарите.Само по една случайност-че нашите управляващи се оказаха най-безгръбначни,и дадоха всичко ценно от нкономиката ни без гък да кажат на ненаситния световен капитал,ни спаси засега от подобно мероприятие.