223

Анонимен

преди 9 години

До SSС някои неща не си наясно. Първо-всяка държава влезнала в ЕС си урежда териториалните спорове предварително. След влизането в ЕС е неделима. Второ-нашите турци никой не ги убива, тормози и т.н. Даже участват най активно във властта. Нещо което никога няма да получат в Турция и те са наясно с това. Трето- ЕС никога няма да допусне ислямската инвазия да продължи да се доближава до сърцето му. Те и затова ни прибраха- да сме буфер, територия за евентуални военни действия и пушечно месо...

222

ПРОФ аВРАМВ

преди 9 години

Крайно време е държавата да обяви че незабавно ще предостави на всеки етнически българин статут на бежанец, ще му окаже подкрепа и ще поиска от Ббрюксел пари за ТЕЗИ бежанци а не за нелегални исллямисти проникнали от Турция!

221

Аспарух

преди 9 години

Кърваваият Порощенко,ще направи всичко което му кажат американците.Преговорите в Минска са само за да покажа на Света колко лоша е Русия и да вкарат Украйна във война с Русия,след което да вкарат и останалите *** членки на НАТО.САЩ искат да гледат как Европа гори,за да могат да останат едноличен господар,а в последствие да заробят същата Европа,пардон да я спасят.

220

:-)

преди 9 години

Май ЕС и Украйна, ще си подпишат капитулацията в Минск.

219

Анонимен

преди 9 години

Би било добре , ако Украйна се спаси от Големия си брат, дори с цената на Донбас и Крим, но дали на Запада му пука, вероятно ще окажат натиск на Владимир Владимирович, ескалация не е нужна на никой.

218

Анонимен

преди 9 години

Те в Украйна ,войниците изпратени да избиват братята си християни, още чакат 1000 гривни заплата на ден обещани от Порошенко-Вайцман

217

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен257..Порошенко-Вайцман!..Кой кого лъже и баба знае!

216

проруска

преди 9 години

Порошенко на военен трибунал!!!

215

SS

преди 9 години

До Анонимен253Военнопрестъпник, казваш... Утре, по твоята логика, населението в Разградско, Кърджалийско и други подобни райони ще поискат присъединяване към Анкара... и какво правим?

214

Анонимен

преди 9 години

Таккава е задамата, поставена от САЩ. Те търсят конфликт на всяка цена.

213

2 капки вода

преди 9 години

Този милардер Порошенко вече е въвел военно положение и тероризира народа си. (мечта за българските политици, също милиардери от същото място - корупционни платки от САЩ). Радата вече гласува законното право на командирите да разстрелват войниците на място "за проява на страхливост". Вече в Украйна забраниха на мъжете под 55 г. да напускат Украйна.Фактически в Украйна се води вече гражданска война срещу Порошенко в цяла Украйна.Порошенко си прилича си с нашите управници като 2 капки вода.

212

уйо

преди 9 години

Тоя свинския колко пъти обявява военно положение? Измършавялата му армия почти изчезна а той военни положения обявява, с какво ще воюва с пръчки и тояги ли?

211

Дълес

преди 9 години

До Шоко--244; Жертвите на КОМУНИЗМА са 200 милиона в цял свят. Има институт във Франция занимаващ се с престъпленията им.

210

Дълес

преди 9 години

До до 231--236. Ами това говори за твоята неграмотност.След СЪЕДИНЕНИЕТО Русия свиква втора Цариградска конференция 23 до 28. 10. 1885 г ,на която иска пак да раздели Б--я. Англия ,Франция и Италия и казват НЕ. Англия първа го призна и предупреди Турция ;Никакви воени действия срещу Б--я.В знак на благодарност към Англия Б--я и изплаща Линията варна--Русе. Русия остава изолирана и насъска Сърбия .На 02.11.85г Сърбия ни обяви война. Турските войски стигат до САРАМБЕЙ и войната свършва, ЖЕСТА е

209

Анонимен

преди 9 години

Този фашист да не казва как ще говори ЕС. Не знам защо си мисли, че европейците си умират за Украйна. Това че няколко политици-американски *** като него лобират в негова полза не променя нещата. Европейци няма да воюват в Украйна, да не са луди да умират, че и заради такава никаква кауза. Започне ли война тази марионетка е свършена, а ЕС да се приготви за поредните бежанци след като Украйна заприлича на Чечения от 90те години.

208

Шоко

преди 9 години

Шоколадовия мозък иска да ликвидира рускоговорящите. Е това не е ли фашизъм? Не не е. Ликвидирането на други нации се нарича поамериканчена демокрация. Демокрацията е инструмент на обществото чрез партии да избира бъдещето си. В САЩ има две партии, и двете тоталитарни. Това се нарича двупартиен фашизъм, което всъщност е американската демокрация

207

Дулес

преди 9 години

До Боби--217;Май бъркаш нещата. Б--я е подарена на Сталин на Московската среща 09 до 19.10. 1944г.когато в Б--я има 600 000 руска окупациона армия.Срещата е проведена зад гърба на Рузвелт. Той после реагира остро но свършен факт. Първо Чърчил дава 75% но Сталин иска 90%.Чърчил подари на Сталин това което той вече си беше взел.

206

Анонимен

преди 9 години

Дълес, ами ти не пишеш кой от двамата си. Или си и двамата ?!

205

до 237

преди 9 години

Не. Той не е ***, просто днес е прекалил с алкохола.

204

@

преди 9 години

Слугите на сатаната обичат да дават примери само с това,което е материално,за тях няма вяра в Исус Христос,нито това,което една нация е съхранила от вярата,за тях най-важното е какво можеш да купиш.Всички обичаме удобства,но на всички ни "търбухът ни е нашия Господ".Антихристите първо избиха интелигенцията -1917г.в Русия-изобретатели,доктори,учени,(днес виждаме тероризъм срещу иранските учени по същия калъп),но странно...западните стоки нося предимно печата"произведено в Китай".