21

Анонимен

преди 9 години

До ss do 15 Преди две седмици имаше новина, че кюрдски войски са прерязали стратегически телефонни и интернет кабели към окупираните градове, така че явно може да им се спре нета. Да не говорим за електричеството! Как Украйна дръпна шалтера на Крим?!

20

az tam

преди 9 години

Тия анонимни момчета и момичета дали няма да се навият да направят разследването за КТБ :)

19

браво

преди 9 години

Браво на анонимните. Добре е че има и такива хора,защото атаките от въздуха нищо не постигнаха засега.

18

до 16

преди 9 години

Наистина ли мислиш, че изтриването на няколко профила е ограничило по някъкъв начин пропагандата на ИД?! Значи тези момчета, ако искат да направят нещо полезно, по - добре да да си насочат усилията към Пентагона и ЦРУ, щото там е заровено кучето.

17

До 13

преди 9 години

Нали се сещаш, че в тези отдели не назначавт *** селски философи като теб, а хора тренирани да четат зад редовете.

16

ss do 15

преди 9 години

хахах като прочетох написаното от теб мога ти кажа кой е палячото :) врутни му крана то по трабата ще се изтече и толкоз .... каот нямаш никакви технически познания стой и се прави на *** отколкото да проговориш и разсееш всякъкви твърдения

15

Анонимен

преди 9 години

До 14:Да, ограничаването на достъпа до аудитория би могло значително да отслаби позициите на ИД.Обезглавяванията и т.н. са си чист маркетинг, макар и доста зловещ. Ако няма кой да ги гледа, няма и кой да се "вдъхнови" от тях, а ИД разчита именно на такива хора.

14

Анонимен

преди 9 години

Големи палячовци са тези анонимните. Блокирайте интернета в ИД и тогава се хвалете. Проследете откъде минава сигнала. Да не се окаже, че идва от някой турски доставчик или американска база...

13

Анонимен

преди 9 години

Горките джахадисти, може ли за няколко безобидни обезглавявания, разпъвания на кръст и подпалвания отмъщението да е толкова брутално и нехуманно. Тази от анонимните са просто садисти. Джахидистите сигурно 100 пъти съжаляват за действията си след подобно зверско отмъщение. Сега горките, както казва колегата по доло ще трябва през сълзи да си правят профилите на ново.

12

До 9

преди 9 години

А нали се сещаш че най лесно е да се правят фалшиви профили и да се качва съвсем погрешна информация ? Какво ще черпят от фейсбук след като всеки може да качва каквото си иска ? Аз ако знам че ме следят мога такива неща да пращам и пиша и публикувам , че да се изкарам човек от съвсем друга вяра и народност и ....всичко като цяло ! Социалните мрежи не са нужни за такива цели ....Кратунко

11

Анонимен

преди 9 години

И сега те страдата и плачат... докато си регистрирват следващите профили

10

Анонимен

преди 9 години

Абе тези как така изобщо имат интернет, телефони, мобилни оператори и т.н.?!

9

Към 8

преди 9 години

А не се ли замисляш , Кратунко ....каква зарибявка разпространяват в социалните мрежи ? Имаш ли си на представа колко хора са влезли в редиците им по един или друг начин точно заради социалните мрежи ? Имаш ли си на представа ? Не ? Е и аз си нямам , но е близко до акъла в 21 век как най лесно се разпространяват "рекламни" материали и колко хора са се зарибили !

8

до 8

преди 9 години

ИД е създадено от ЦРУ, освен ЦРУ всяка една държава има разузнаване и звена за антитерористична дейност, които нямат прнос към създаването на ИД и колкото и да ти изглежда невероятно и опростено, ДА ! социалните мрежи са важен източник на информация и има цели отдели които се занимават с това да следят активноста на следени хора точно в интернет и социалните мрежи

7

До 5

преди 9 години

Ходи се прегледай човече .....странен си ! От социалните мрежи ще събирали информация за ИД ....хората дето са създали ИД ще събират информация за тях в фейсбук ? Сякаш не им е ясно нито къде са нито кой са :) Кратунко ....замисли се преди да пишеш ...има къде къде по мощни технологии за проследяване и разузнаване и проучване и подслушване и п*тки ****ни ! Тва да не ти е Ц.Ц. ухото ?

6

до 6

преди 9 години

Прочети коментар 5 там е обяснено защо не им свалят профилите.

5

Анонимен

преди 9 години

Кой знае как ги псуват от службите за борба с тероризма. Един от начините да се събира информация за джахидистите е чрез социалните мрежи. На "Анонимните" алкохолици не им ли идва на акъла че пречат по този начин ?!

4

Стършел

преди 9 години

До: по български.. За съжаление аз не мога да бъда толкова добър хакер, като тези от Анонимните, но мога да харесвам това, което правят, защото това, което те са направили е едно от средствата за борба с ИД и според мен и по-успешено отколкото войната с оръжие. Все ми е едно, да ли на някой му дреме за моето браво, това си беше моето мнение, но както се вижда това на теб само не ти харесва и може би на тези, които симпатизират на ИД.. и правилно по Български! Не по Турски!

3

Анонимен

преди 9 години

Радват!

2

по български

преди 9 години

Дали на някой му дреме за твоето браво? Не е ли по-добре да се запиташ ти какво можеш?