10

Анонимен

преди 9 години

Евала на бурята...

9

кочо

преди 9 години

Еййй! тези янки и господ е против тях.

8

до 17

преди 9 години

А ти бе ,да не си от Английския двор случайно ? Шут !

7

Анонимен

преди 9 години

Путин се е заканил сега да разсекрети доста тайнички на американчетата . За 11 септември, та сигурно и за Луната ще чуем. Да се спотайват американчетата, че ще им се смее света.

6

Анонимен

преди 9 години

абе 16 ти, ти на 12 години ли си, а знаеш ли колко доказателства има за фалшификата който сътвориха в студията да го докарат като истинско тва кацане, да ти изброявам ли, и точно руснаците имат научно доказателство за това, *** сигурно още ти чете приказки преди да заспиш.

5

Анонимен

преди 9 години

Ами то на американците понеже им пука за човешкия живот, та избиха милиони по света, та даже и самолети. И понеже им пука за човешкия живот вместо на Луната, пратиха космонавти в .. Невада. Пълни артисти, а нашите холивудски производни им вярват .

4

ha ha

преди 9 години

нека, нека тренират, да свикват, нали са се запътили към сибир, природни богатства да заграбват, ама и валенки да си вземат, че с тяхните чепици няма да стане.

3

СоСо

преди 9 години

До Гошо - Въпросът не е дали могат или не могат да кацнат самолетите при такива условия, а безопасността на хората. И докато едните са се доказали, че не им пука за цената на живота дори на собствения им народ, другите, при най-малкия шанс за опасност за населението им, просто вземат мерки. Капиш? Мислете малко бе хора!

2

зловещо

преди 9 години

ГОШО, ами ти що за шантаво твориние на Господ си бе?Мозък почти нула!Интелигентността си си изхвърлил в кофата за смет!По-добре си върви да коментираш в кварталното кръчме с пияндурниците!ТАМ ПОНЕ ИМАШ ШАНС ДА "БЛЕСНЕШ" сред себеподобните си!

1

Анонимен

преди 9 години

Еййййй тоя Путин бе.....само със сняг ги затрупва--лош...много лош