32

Az

преди 9 години

Очевидно е че конфликтът ще бъде решен точно чрез военни средства. САЩ имат желание и нужда от тази война, а ЕС и украинските им марионетки са само машите за целта.

31

Боби

преди 9 години

До *** 51а спомена ли че енергоносителите са 1/2 от тези в БГ на едро. Енергоносители на дребно защото там няма ЕВН и ПРО и изЧЕЗ са на смешни цени. Че всичко що е на рублени разчети е евтино като хляб и водка, всичко на доларови разчети е скъпо като автомобилите. Западни компании строящи големи инфраструктурни проекти за рубли в момента пищят и защо защото САЩ със своите манипулации им убива бизнеса. Градската управа на град ХХ плаща в рубли не в долари - закон на РФ.

30

Боби

преди 9 години

До PRAVDA 67Айде сега глупости говорим. Да го кажем в прав текст.1. в РФ след разпада на СССР имаше 4000 танка Т-64 - тези машини се/са свалени от въоръжение и бракувани. От тоз момент могат да се търгуват като скрап. По този начин Путин чистосърдечно може да заяви няма руски танкове в Украйна.2. по същия начин се търгуват и Т-72. Естествено и най-новата модификация Б3. Реално са "Баракувани" за да бъдат "проверени" в бойна обстановка.3. По същия начин няма "Блекуотър" наемници в Украйна...

29

PRAVDA

преди 9 години

До Той еРУСИЯ НЯМА АБСОЛЮТНО НИЩО ОБЩО С ВОЙНАТА В УКРАЙНА . # СРЕЩУ УКРАИНЦИТЕ ВОЮВАТ РУСКИ ВОЕННИ КОИТО СА В ОТПУСК . # НЕ Е ЗАБРАНЕНО ДА СЕ ПОЧИВА ПРЕЗ ОТПУСКАТА ЗАД ГРАНИЦА (на Камчия например). # КОГАТО СЕ ВЪРНАТ ПУТИН ЩЕ ГИ НАКАЖЕ С МЪМРЕНЕ, ЧЕ СА ИЗЛЕЗЛИ В ОТПУСК С ТАНКОВЕ И ГРАНАТОМЕТИ, ВМЕСТО СЪС ЗАПОРОЖЦИ И ТЕНИСРАКЕТИ.

28

цезар

преди 9 години

......ще ви стисна ръката но ще ви кажа само едно нещо: трябва да се махнете от Украйна. Отговорят на Путин беше: това е не възможно защото нас ни няма там.

27

Анонимен

преди 9 години

Искаш да оплюеш руснаците и само руснаците. Аз ти казвам - и западняците не са китка. Това е. Нещата са на едно към едно.

26

До 59

преди 9 години

Ти пък много морални ги изкара западняците, бе!Там почти всичко е разведено, алкохол се пие заедно с наркотици!Погледни англичаните и германците на българското черноморие, как пият и се чифтосват като животни!На тротоара в Лондон съм виждал хвърлени, използвани презервативи!!!

25

Анонимен

преди 9 години

Балканите БЯХА български с една миротворна дипломация провеждана от Иван Асен Втори .България губи много битки и територии благодарение на националните си предатели ,които са продажни Българи ,които убиха величествените си царе ,кото разпокъсаха страната и тя стана по-слаба .Какво е било хубаво е да си спомняме ,но с тези политици ние изчезваме като народ дано поне с едни примерени действия запазим сегашните си граници и спасим страната от ВОЙНА.съмнявам се при тази предателска политика

24

Ганчо

преди 9 години

Москва не нярва на сълзи, вярва на цифри. Пусни едно търсене в любимия си Яндекс "качества жизни в странах" и виж къде е България и къде е Русия.

23

Анонимен

преди 9 години

А сега решиха, че са много миролюбиви хамериканците!!!Като разбраха, че Русия е костелив орех!Не могат да победят Русия, в нейната игра!Тя тая игра я играе от векове насам!Кой ли не е пожелал да я завземе и поляци даже, и фини, но нещо не се наблюдава полско или финско робство в Русия или греша?Русите няма да бъдат роби на никого!!!

22

Ганчо

преди 9 години

Февруари 2015 - нетна средна заплатаБългария -?332Русия - ?348Цена на живот в Москва сравнена с тази в София 98% ПО-ВИСОКАЖилища и наеми 330% по-високи.***, *** ама няма проблеми с математиката за да види къде е по-добре.

21

България над Всичко!

преди 9 години

До 47А съм съгласен с мнението на колегата... Ако България имаше войски и въоръжение сега Македония щеше да е отново Българска земя... Димитровград Ниш чак до Белград щеше да бъде Българска Земя.. Поради простата причина че Балканите са БЪЛГАРСКИ!!! НАБИЙТЕ СИ ГО В Т..... КРАТУНИ!!!!

20

генералинспектор

преди 9 години

Бившият Генералинспектор на бундесвера и Председател на военния съвет на Нато, генерал Харалд Куят, заяви вчера, че ако Русия би искала, тя може да приключи войната във вече бивша Украйна, само за 48 часа.

19

Анонимен

преди 9 години

Странджата както обикновено е заел своята позиция рано от сутринта, за да заработи обещаните парички. Бас ловя, че нямаш 25 години и не си ходил в казарма. Иначе нямаше постоянно да говориш простотии за война.

18

Анонимен

преди 9 години

СТРАНДЖА, а спри се с тези простотии вече, че резилът ти се задълбочава правопропорционално на тъпотата ти!

17

Анонимен

преди 9 години

"В Канада живеят около 1 милион души от украински произход" - по голяма глупост отдавна не бях чел. Журналята ги е страх да напишат думата руски. Всички знаем, че такава нация и етонос "украинци" никога не е имало. Те са като македонците.

16

До Ганчо:

преди 9 години

Гане, ти кога за последно си ходил в Русия? Питам, `щото често ми се налага да пътувам до там по работа и да ти кажа честно НИКОГА досега не ми се е налагало да излизам някъде / да не говорим за Москва и подмосковието /, използвайки "КАМАЗ"-а! Може и да не живее чак толкова добре Русия, ама пък и 90-те прцента, които си написал в малоумния си коментар, нямат нищо общо с действителността. Дори, за огромно съжаление, бих казал, че са по-актуални за милата ни Родина...

15

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

"Конфликтът Русия-Украйна не може се уреди военно!"...Разбира се, че не може... - половин година, че и повече Рашата се мъчи с украинците и не може да се справи, а се дърви на американците...

14

Анонимен

преди 9 години

Абе за моженето - може, ама бая украински народ ще измре.

13

Ганчо

преди 9 години

Ами опитай се веднъж да излезеш от Москва без Камаза, ама като нагазиш в кал да кръста, ще ти се изясни как живее 90% от Русия.