41

Точка

преди 9 години

Никога досега в музикален формат в БГ не съм имала толкова категоричен и безапелационен победител. Дано успее да се реализира.

40

Анонимен

преди 9 години

михаела е пбедителят,но ще се разбере с времето,този няма да постигне нищо

39

Анонимен

преди 9 години

Победител е Невена. Славин не се справи добре на финала, биткджията не може да се разтрепери в последния момент. Момичетата показха как се прави. А и с това бяло ретро костюмче приличаше на Елвис Пресли.

38

Анонимен

преди 9 години

На финала ще направя коментар за Невена-има мощен и сигурен, овладян грас, гехника.Но гласът й няма цвят- не може да не различиш примерно гласа на Силвия Кацарова, нали?За Михаела вече писах, силен глас, техника, но постановка за граовска певица-гърлено-гръдно пеене, финализирано в изход от дълъг нос.Поведение - малко повече за едно 16 -годишно момиче.Никой не е съвършен, но На мен Славин ви допадна, защото е и добър муцикант, преживява това, което прави.Млад е, но изглежда доста по-зрял.

37

Анонимен

преди 9 години

Удовлетворен съм, още при първото представяне го харесах най-много. Допадна ми излъчването и поведението му. Не винаги се избира най-добрият, например Мирян дойде по-напред, видимо незаслужено.Радвам се за Славин и му желая лично щастие и добра кариера, предпазена от хищници!Очаквах за изпълни песен на неповторимия Георги Станчев. Има време.

36

Оле ле

преди 9 години

Вечно сте недоволни. Факт е че в БГ има талантливи хора, незвисимо от възрастта им, а за кариерата им не берете грижа. Ако имат късмета ще попаднат на хора и ще се развият. Радвайте се и нека повече позитивизъм. Въпрос на вкус е. Всеки харесва различен стил. Така че спрете да плюете.

35

Кръцко

преди 9 години

Няма да коментирам изпълнителите защото те очевидно си имат таланта,но искам да коментирам журито.Първо въпросът-как се става жури на музикален формат и какви качества трябва да имат членовете на журито за да оценяват и провъзгласяват музикални таланти?Така нареченият Заки хората го помнят с една песен.Мария я видяхме как удари дъното с Криско и мяташе *** да показва "как го прави и как се бара" Е при такова жури не мога да гледам сериозно на нито на формата,нито на компетентността на журито

34

Анонимен

преди 9 години

Честито на Славин! И браво! Сега да мисли как да изчезне по-бързо, да попадне на точните хора ( никак не е малко да бъдеш забелязан от световни звезди ), да бачка здраво и да има подобаваща кариера. В противен случай го чакат молове, площади, клубове, морски " турнета ". Simon Cowell направи чудеса за победителите в английския X Factor. Но това няма да ти се случи в България, Славине. И още нещо, с добри чувства казано: изгледай внимателно финала си. Никога не си позволявай да имаш интонационни неточности! Здраве, успех и късмет!

33

zzzzz

преди 9 години

това предаване откара цяла година елиминации и какви ли не кръгове, че отдавна загубих интерес. моля да ме светнете, изпяха ли поне няколко български песни или всичко си остана имитация на американските "хитове"?

32

най

преди 9 години

Невена е Х-фактора , изпълненията й бяха 1:1 , а гласа уникален.Нямам отношение към Славин , но разликата с Невена е очевадна , гласът му варира между подобие на крясъци и усилия да достигне по-високите тонове.

31

Анонимен

преди 9 години

Малкия ще бъде г-н някой за 1-2 дена. После тъмнина и забрава.

30

Анонимен

преди 9 години

Спечелили ииии потънали в забрава....

29

мп

преди 9 години

От години не гледам такива формати,защото са нагласени!Всички победители след време се разбира.че са човек на някой.

28

анонимен

преди 9 години

Славин е уникален. Дано само да има повече късмет в този комерсиален свят, че съвременната музика е една голяма боза и едва ще се разкрие потенциала, който носи, като се има предвид сингъла, който са направили за него...

27

Анонимен

преди 9 години

Евала Славине! Рок'н'рол йеее!

26

Анонимен

преди 9 години

Да, и на мен ми направи лошо впечатление как беше облечена ,а на всичкото отгоре тя и се обръща и поклаща гз ,някак си малко ми е гнусничко и гадничко,и Бионсе не си позволява да прави така,а това дете го направи,много е зле и вие съжалявате за нея,ако беше спечелила щехте само г*за да й гледате.

25

зрител

преди 9 години

Славин ,ще рекламира като Рафи вафли МУРА! това е неговото бъдеще осигурено от *** Саня.Всичко беше нагласено предварително.Защо ни правят участници втехните завери. Най-талантливите и можещите вън. Пигмеити с ръст 1.25см.(Рафи и Славин) победители защото лесно се манипулират. Докога телевизията ще се занимава с мошеничествата на Саня Армутлиева?????

24

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 9 години

Този могъщ извор, българският фолклор, целенасочено се отравя и затлачва. На нас денонощно ни се натрапва, чалга, поп, рок, метъл и разбира се некадърно обработен фолклор с малки изключения. "*** НАРОД-СЛАБА ДЪРЖАВА"- народна поговорка.

23

Лично мнение

преди 9 години

Михаела пее вярно, но "носово", Невена има мощен глас, но пък няма присъствие, а Славин си има всичко по много! Напълно заслужена победа! Дано да има късмет и да пробие навън!

22

ЗадОшавам Са

преди 9 години

Не си гледал/а внимателно. На първата песен половината и задни бузки се подаваха изпод онзи *** с който беше облечена.