34

Анонимен

преди 9 години

"В процеса на проверката агенти по сигурността поискали разрешение за контрол на мрежите в продължение на 300 дни". Получили го от съдия по реда на Закона за специалните разузнавателни средства ( СРС)."ТЕЗИ 300 ДНИ ИЗТЕКОХА ЛИ ИЛИ ОЩЕ СЛУХТЯТ

33

Анонимен

преди 9 години

до Винету :Гласувах за 2 път в живота си и гласувах за него.Бях се за рекъл да не гласувам, но ме обедиха да ида, но повярвай ми вече който и да дойде кракът ми няма да стъпи да гласува за който и да е.

32

Слушан Слушевич

преди 9 години

До КханСорос е конспиративна тема, но не е ефективна при кражбата на евростипендии. Въпросът е кога ще се откажете от глупавата си логика. Не можете да докажете, че Сорос е взел парите на студентите и затова няма да протестирате ли? Преди конспирацията се връзваше с темата и мина номерът. Сега спите, наивни младежи, когато са засегнати вашите интереси. Какъв позор за морала. Заминавайте в музея, восъчни фигури, такива, че сте толкова изкуствени като тях!

31

Винету

преди 9 години

До 37 анонимник. Ти не се прави на интересен, тарикат, защото си гласувал или за червените *** или за бялата златка.

30

Анонимен

преди 9 години

Подслушвали собствените си хора, а не протестиращи? Хиляди пъти по-мръснишко.

29

Анонимен

преди 9 години

Май е време Боко да си ходи и вече да не се връща, че гафовете станаха много (за мен най- големия гаф бе съюзът с Кунева, хо и газопровода, сега добре позната стара песен на нов глас за подслушванията и още мн мн други гафове.)Срам ме е да кажа, че бях гласувал за негоЦветанов и 1 ден няма да лежи заради подслушванията след като е безнаказано защо да не го прави.Това ли е свободата на словото, не че имам някакви тайни разговори но въпросът е принципен, защо тези от горе все трябва да ни мач

28

Слушан Слушевич

преди 9 години

Подслушването не е най-важното за морала на протестиращите студенти, които окупираха университети, замеряха полицията с камъни и се изказваха нелепо за свободата. Основното за тях е кой им плащаше да го правят, а това вече е приоритет и на разследващите в момента. От двете позиции става ясно, че студентите са поставени лица, защото не протестират сега, когато откраднаха евростипендиите за последния семестър, а бяха на улицата заради тока, при все че в общежитията ток не се плаща.

27

Омръзна ми

преди 9 години

Омръзна ми вече цяла седмица да чета и слушам кой кого и защо подслушвал. Това ли е най-наболелия проблем в момента в България. И като излезат ония ми ти началници и като започнат да се оправдават кой не бил подписвал, кой не бил знаел и т.н. Е в едно такова министерство това няма как да стане. Редови служител няма как да прояви самоинициатива и да послушва например само за да се издигне в службата. Направо ни вземат за марули.

26

Анонимен

преди 9 години

А аз се питам - защо не са били следени тогава? Все пак това бе малка агресивна платена група работеща за нарушаване на реда в държавата???Във всяка нормална държава - щяха да бъдат следени!

25

Анонимен

преди 9 години

не било 'компютри' а Компоти!

24

77777

преди 9 години

В една нормална държава след такава издънка Атанас Атанасов вече щеше да е подал оставка и щеше да е приключил с политиката, но в България става точно обратното и Атанас Атнасов може и да се издигне в политиката, заради тази лъжа, която разпространи.

23

за една шепа долари

преди 9 години

Най-вероятно са обслужвали американските си кукловоди. За една шепа долари. Как иначе Обамата ще подслушва по 4 милиарда телефона, всеки ден?

22

истината / анкета/

преди 9 години

Ако НЕ му вярвате + ако му вярвате

21

Анонимен

преди 9 години

Интересно ми е,при това положение,Атанасов ще понесе ли някакви последствия.Все пак е шеф на вътрешната комисия и преди да си отваря мръсната уста трябва добре да помисли.Или той си свърши работата,защото 80% от българския народ вярва на всичко което чуе по тв и няма грам мозък да помисли.

20

Анонимен

преди 9 години

То всичко си го пише в заглавието бре пичоолар...."Червеи" се целела в полицаи предатели,..."Целела се на едно място, ама гюлето паднало на друго място и се разпърдя работата и сега ще търсим кой *** в гащите на Лазаров и Цвъкльо Бовчев...!

19

до 20

преди 9 години

Протестна мрежа сутринта и по двете тв,се пенявеха да обясняват как те са червеи.Как не вярват,че не са били следени и тем подобни.Говореха такива небивалици.Ясно се каза,че не са били интересни,но те настояват,че светът се върти около тях.Тези,че са прости и некомпетентни е очевадно,но не мога да разбера как може журналистите да падат на такова ниво.Поне да се подготвят по темата,все пак от тях се формира общественото мнение.

18

selo

преди 9 години

kide sa tez umni i krasivi sega e oste po zle tiq sa negodni bre ovse ppapagali zombita bilgariya e kaput

17

Анонимен

преди 9 години

Къде са ония "умни и красиви", "къде е протестна мрежа" ? Лапат маскарите на Баце гювеча и ушите им плющят....

16

Анонимен

преди 9 години

То и за тефтерчето на Златанов някой гнусно подведе Баце, че уж там имало компромати за Цецо Ухото, Фидоска и компания......

15

Анонимен

преди 9 години

До Хак ви е!Борисовите господари дадоха милиони да спечелят изборите!