61

...

преди 9 години

i o6te kak ?

60

иван

преди 9 години

платените папардаци около парламента които начело с домакинята Цонева реализираха преврата и свалиха законно правителство били подслушвани.Че то трепането им е малко те реват за подслушване.И кво се притеснява тиквата че 8 милиарда нов дълг са му малко ли?Че милиард за саниране и гушене са му малко ли?Че голяма част от парите които всички платихме за фалита на КТБ отидоха в банката им БАКБ при либето му Цветелинка ли? И той тръгнал да се кахъри тиквенска му работа ама се и замислям кой е тиква?

59

българин

преди 9 години

Каквото и ще да казва ББ миналата година заплатите в МВР миналата година са повишени 2 пъти и сега новият министър приплаква,че нямало да му стигнат пари за заплати.Милиционерите миналата година опазиха депутатите от народната любов,биха безнаказано студентите дето протестираха и сега са с 2 пъти по високи заплати.Поне да изгледат записите да видят колко невиини има бити.А колко милиционера има наказани????

58

Анонимен

преди 9 години

Голям въпрос- подслушвани ли са 20-те НПО-червеи и 50-те лумпака дето им пригласяха без да знаят защо. Всяка вечер половин година ни занимаваха с тях, а сега пак ни подхвърлят старата партенка (те си знаят какво трябва да се прикрие с подобни "новини"). Направо да ги пишат репресирани и да им дадат пожизнени пенсии и привилегии.

57

Анонимен

преди 9 години

Буда слънце наше какво ще правиш без Цвъчко, ще му ходиш ли на свиждане в панделата

56

Анонимен

преди 9 години

Щом Тиквата се е притеснил,значи има доказателства,че са плащани протестите.Въпроса е дали са стигнали до плащача и поръчителя?!

55

Малийййй

преди 9 години

Софийският апелативен съд е потвърдил 4-годишната ефективна присъда на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов, съобщиха от съда.

54

БОСТАН

преди 9 години

"Борисов: Докладите на МВР по операция Червеи са много притеснителни"Дали пък не са стигнали до ..... платеца, касиера и работодателя на ***!!!!!!!!

53

морски

преди 9 години

Същите тези протестиращи от миналата година,протестна мрежа,са финансирани от американските НПО-та-Америка за България,Отворено общество и 5-6 други.Основната задача на неправителствените организаций е налагане на американското влияние и интереси в суверенни държави,т.е.узаконен терор.

52

Анонимен

преди 9 години

Пак празни приказки, пак никаква смислена информация в тази статия. Но! Медиите ТРЯБВА И ДНЕС ДА НИ ГО НАТРАПЯТ, да му задоволят егото. А след това, пак медиите, ще го четкат, че е рекордьор по цитиране и показване (изпъчен) от самите тях. Смях!

51

Анонимен

преди 9 години

На ЦЦ са потвърдили 4 годишната присъда на втора инстанция.Тиква стягай се за свиждане на приятеля ти.

50

681

преди 9 години

Гнусен ***,повръща ми се от тебе!

49

След ЦЦ всико законн

преди 9 години

Подслушването в България не е нарушение на закона. Съдът оневини всички обвиняеми по делото за незаконни подслушвания организирани от Цветанов. Дори унищожаването на специалната техника за да се прикрият следите не се се счете за престъпление! Защо сега се вдига ненужна пушилка? Съдът вече си е казал думата ..... ПОДСЛУШВАНЕТО след Цвинокио вече Е ЗАКОННО!

48

Анонимен

преди 9 години

Че каква друга е работата на Службите бе.Нормално е платени хора ,които пресрещаха и кортежа *** министър Председателя и които направиха Преврат да бъдат следени и подслушвани.Проблема е ,че в службите бъка от Гербери начело с предишния министър на МВР-то Цветлин Йовчев и те не направиха нищо да неутрализират тези 20-30 т-нар Протестиращи и Правителството на Орешарски си отиде преждевременно.За добро или за лошо ,това тепърва ще се разбере

47

Анонимен

преди 9 години

Няма Данни за подслушвания Вучков - Има нарушения по закона за СРС АЗ-НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА

46

Анонимен

преди 9 години

ко прайм сега Тиква.

45

123

преди 9 години

БРЕЕЕИИИЙЙЙЙ, НЕ САМО ЦВ..ОКО ПОДСЛУШВАЛ АМИ И ХОРАТА НА ОРЕШАКА ПОДСЛУШВАЛИ ЕИИИЙЙЙЙ ЦЦЦЦЦ. ТАКАВА АТАКА СРЕЩУ ПРЕДИШНО ПРАВИТЕЛСТВО НЕ СЪМ ВИЖДАЛ, ИКОНОМИЧЕСКИ РАЗСТЕЖ В КРАЯ НА ЯНУАРИ ИМАЛО, ИМАЛО И БЮДЖЕТЕН ИЗЛИШЪК НАЛИ ДЪРЖАВАТА ПРЕДИ МЕСЕЦ БЕШЕ РУХНАЛА ? ЛЪЖЦИ И ДЕМАГОЗИ

44

Анонимен

преди 9 години

След операция ''Червеи'' иде операция ''Ковчези''!

43

РБ

преди 9 години

Смешна държава,без смешен премиер,не се вързва някак си!

42

Рибаро

преди 9 години

Тия червеи бели ли са или червени?Да знам какво ще ловя де....?