6

Анонимен

преди 9 години

Падне мокър дняг-ток няма.Задуха силен вятър-ток няма.Правят профилактика на трафопост-спират си тока и ток пак няма.Повреждат се електроуреди, разваля се замразена зимнина във фризерите.Плащаме си редовно сметките за ток, а не получаваме непрекъсната услуга.Най нормалната нещо в света е да получаваме ток непрекъснато.Как ще се конпенсират потребителите за спирането на тока? Досега-никак! Защо?Защо монополиста си прави каквото иска, а цената на тока постоянно расте?И докога ще е това безобразие?

5

Анонимен

преди 9 години

това на снимката е Горубляне а не ЛОЗЕН

4

Анонимен

преди 9 години

Има си закони има си съд. Какво са виновни шофьорите.

3

До 2

преди 9 години

Ако всички клиенти, на енергото, не платят по две сметки и още един месец не ползват ток. Ще фалирате, системите ви ще изгърмят. Сами ще пуснете тока моменталически и парите ще опростите.

2

Гневен българин

преди 9 години

Ако всяко населено място,което е било прецаквано някога реагираше така,не само,че нямаше да има спадове в напрежението и изгорели електроуреди,а и самата цена на услугата щеше да бъде далеч по-ниска.Най-важното е,че тук става дума за справедливост и факти.Факт е,че хората хората от Лозан плащат коректно и е вярно,че не получачат "суровината" в приемлив "вид".Разбира се,че ще протестират.От ЧЕЗ никога не са били ЧЕСтни с клиентите.Точно обратното е.Протести до дупка,защото другото е вече бесило.

1

Анонимен

преди 9 години

ЧЕС ?