12

Анонимен

преди 9 години

Ех ако и нашите бяха подслушвали Ц.Василев и братя Галеви сега друго щеше да е!Ама от това полицаите нямат интерес.За това не дават по големи заплати,я!

11

българин

преди 9 години

След като биха студентите полицаите получиха два пъти по големи заплати.Опазиха депутатите от народната любов и си получиха и пари за извънреден бой(труд,де),премии,парични и предметни награди.Е след всичко това аз ще гласувам за тези дето изгледат записите и уволнят всички тези дето са били протестиращи.Трябват ни полицай като Шерлок Холмс,а не като майор Кайшков!

10

всеки ден

преди 9 години

Обама подслушва всеки ден по 4 милиарда телефона. А вие се заяждате за някакви си 300 калпака.

9

лъжа и измама

преди 9 години

Нека А. Атанасов да представи поименен списък на подслушваните, по дати и час. Без такъв списък твърденията на А. Атанасов са лъжа и измама.

8

Анонимен

преди 9 години

Че какво да им подслушваш на тези ненормалници, те сами се натискаха да бъдат показвани, обикаляха телевизии, редакции дано някой се смили да ги интервюира и да ги направи известни.

7

Анонимен

преди 9 години

Ti li ne znaesh mazen nagal komunqga...dnite v sistemata na MVR sa ti prebroeni nali znaesh..., a posle na dedko na porfeila

6

Психолог

преди 9 години

Тоа , като нема данни му проверете , левия джоб

5

Анонимен

преди 9 години

Този нали е сет на Каменчо (биш замесник на Румен Петков). Какво искате от ***...

4

Анонимен

преди 9 години

И другаря Лазаров е пуснал бузи и шкембе като Буда!Не се наядохте 25 години:)

3

2

преди 9 години

Няма толкова антипатична ръбата полицейска физиономия като на тоя.

2

Има правда

преди 9 години

И този не струва пет пари като останалите!Сите сте маскари.Рано или късно Господ ще ви накаже.

1

Анонимен

преди 9 години

Къде сте протестори?Постигнахте ли благоденствие на българските граждани?Издействахте ли намаление на безработицата , повишение на доходите на работещите , премахна ли се корупцията , подобри ли се системата на здравеопазване и образование ,,,,,,,,,,,,,подобри ли се живота на МАТЕРИАЛА?