22

изнервен

преди 9 години

До ха-ха. Доста голяма глупост си написал. Аз съм един от протестиращите, гледах право в записващата ни видеокамера и изобщо не ми пукаше. Но това не означава, че мръсниците, които са го правили не трябва да си получат заслуженото.

21

Анонимен

преди 9 години

До поименен списък. Явно не си много умен. Как да го представи този списък, бе ***, като тези списъци са скрити дълбоко от къртиците на ДС в службите (ако вече не са унищожени).

20

Анонимен

преди 9 години

До поименен списъкНа лъжата и на Атанасов краката са къси! Който не вярва да провери!

19

Винету

преди 9 години

Я, овцата как се е притеснил! Нещо май е гузен и ще търка наровете.

18

итетака

преди 9 години

Всеки има право да бъде подслушван.

17

Анонимен

преди 9 години

А бе този А.Атанасов как влиза всеки път от 10год. насам като народен представител?! Излиза, че всички са лъжци...!

16

без срам

преди 9 години

Драга В. Йорданова! Докато ти си писала тази статийка, твоите приятели от американското посолство са те подслушвали и са те проследявали. И ако твоята половинка не знае, какво ти, с извинение, си правила в тоалетната, то твоите кукловоди от посолството на САЩ много добре знаят!

15

поименен списък

преди 9 години

Нека А. Атанасов да представи поименен списък на подслушваните, по дати и час. Без такъв списък твърденията на Атанасов са лъжа и измама.

14

Анонимен

преди 9 години

Аз пък да Ви кажа, че Веселин Вучков е една луксозно опакована нула.Ама и на него ще му лъсне з....ка понеже го вре дето трябва и дето не трябва.И понеже се пази да не приказва много, само затова не му е паднала опаковката.

13

ИСТ

преди 9 години

Под небосклона, 8 милиона микрофона - Радой Ралин. Това го правиха комунистите, а после и социалистите -Йовчевци и Лазаровци. Кво стана сега - другарите веднага на съд до Цветанов . Впрочем няма - те си промениха тарикатите закона в 12 без 5.

12

роузи

преди 9 години

Да си припомним славното минало на госпожа-другарката : Меглена Кунева-Пръмова и Габонската афера пари, тропик, ДС, плаж, слънце

11

Анонимен

преди 9 години

браво

10

Анонимен

преди 9 години

TRIABVA DA SE PODSLUSHVA TOTALNO ,TAKA SE RAZKRIVAT MNOGO ISTINI ZA PRESTAPNIZITE VLEZLI V POLITIKATA

9

Наблюдател

преди 9 години

Послушното служебно псе на етническата мафия ДПС Йовчев!

8

Ха-ха

преди 9 години

Като стане дума за подслушване, феновете на ГЕРБ заявяват, че само престъпниците ги е страх от подслушване :)) Е, ако е имало подслушвани и ги е страх да ги подслушват, значи според феновете на ГЕРБ въпросните хора са престъпници :)))

7

психолог от МВР

преди 9 години

Йовчев ти си *** на ДПС и най некадърния министър на МВР . Цялата ви работа беше да подслушвате и да плюете Цветанов . Е сега дойде ред на истината , а тя е , че вие сте подслушвали всичко и всички .

6

до 6

преди 9 години

Съвършено правилно.И комунизма никога няма да се върне,защото *** откраднаха соц труда на нашите родители и станаха най-жестоките капиталисти.Няма да върнат откраднатото....

5

Анонимен

преди 9 години

Полковниците от ДС след 1989г бяха в основата на всички грабежи на държавата и в създаването на организираната престъпност!Грешката беше, че ако имаше истинско желание за промяна, тази *** трябваше да бъде поставена до стената!Но всичко беше червена ***!

4

Петко

преди 9 години

ПРОТЕСТ!Нека всеки, който вярва, че санкциите не спасяват животи! Всеки, който иска мир, а не война! Всеки, който е солидарен със загиналите в Украйна! Всеки, който иска истината! Всеки, който иска да знае, защо ще има нов комансен зентър на НАТО в България! Всеки, който иска България да защити българите в Украйна! Всеки, който не иска България да бъде замесвана във война! Кога: вторник, 10 февруариКъде: президентствотоВреме е управляващите да видят нашето недоволство!

3

Роко

преди 9 години

Абе, как са казваше онъз песен каде пеят "Айша да шериф"??