152

спи6 ли

преди 9 години

тая комунистка не е за тази работа - тя продаде националните интереси със закриването на АЕЦ итеТя е вреден елемент, който трябва да се изтрие!!!!!!

151

друг граничар, социа

преди 9 години

До Граничар на службаКойто и да дойде Дамяне, с ритници не става. Ние преди стреляхме по нарушителите на границата. А европедалите, като са загрижени за 'бежанците' да идват да си ги вземат от границата, да ги карат у бежански център в Брюксел.

150

кръстоносец

преди 9 години

само слепец би повярвал на тази лъжкиня. майки с деца друг път. почти всички са здрави и прави мъже.

149

Анонимен

преди 9 години

Според други новини повечето са здрави и прави (и боеспособни!) мъже до 40 години.Каквито и да са, трябва да престане това безкрайно приемане на всеки, който прекрачи границата. Такъв човек не е бежанец, а нарушител.Бежанци се приемат по спогодби, които посочват колко души, от коя държава, отговарящи на какви изисквания и за колко време приема страната. Ние бездруго сме прехвърлили вече разумната бройка и няма какво да приемаме още.Кунева да си подаде оставката.

148

Анонимен

преди 9 години

Не ме е грижа какви са бежанците, ако ще и само жени и деца да са. Моите майка и баща тънат в мизерия и глад с доходи от по 150 лв на месец, а искате аз да работя, за да изхранвам бежанци. Да сме като Норвегия или поне една средно европейска страна с нормален стандарт на живот бих изпитал някакво състрадание, ама ние сме бедстваща катастрофирала държава, която е на кръстопът дали ще продължи да съществува или не. Пет пари не давам за бежанците, да си заминават!!!

147

Бай Садам

преди 9 години

И тия дето отидоха преди години в Англия, Франция, Белгия и др, бяха кротки бежанци, Днес режат глави в ИД на европейците дето ги хранеха.

146

Анонимен

преди 9 години

кунева,плевенлиев,цветанов,аньо ангелов,първанов,борисов,каракачанов,валери семионов,доналд туск,боко,елена поптодорова,иво инджев,ноио тицин, да не збравим баш бабаита соломон ага паси,прошенко,ярош,турчинов,яиценюка,тимошенко, кери,нюланд,катрин аштон, обама- обо...меркел,псаки,бжежински,сорос ,оланд,англииския пед.. къв беше забраех му името дръто магаре да ва.......... е.е

145

(не)случаен минувач

преди 9 години

Да не говорим, че е снаха на бивш комунистически лидер, който е заповядал да се стреля срещу работници (във вече социалистическа България, след 9.9.44). Сега пръв демократ... безочие, безобразие и т.н.

144

(не)случаен минувач

преди 9 години

Тая п*тка е по-опасна за България от Местан и Доган взети заедно...

143

Куневицоооо,

преди 9 години

Това, което си облякла, е в цвят, известен като "кралско синьо". Този цвят на теб не ти подхожда.1/ Подхожда ти мърляв ***, сменял многократно цвета си - беше "червена" снаха, после стана "жълта" монархистка, сега се опитваш да ни заблудиш, че ти си лицето на "сините".2/ Никой не ти вярва, че си от семейство на хора, репресирани след 9-ти септември. Защото в Белене се е влизало не само по политически причини. Който е бил там по други причини е излизал оттам с агентурски прякор Калин Орела.

142

Анонимен

преди 9 години

После майките викат бащите и другите "деца", които са по 200 за една жена. Толкова сме ***, че чак се чудя на себе си... Явно ме имат за голям ***... след като ме работят с такива дивотии...

141

Анонимен

преди 9 години

Да само майки с деца!!! тая на глупави ни прави,никой няма 100 % информация тия хора какви са,може да ги разберат само ако в тяхната страна имат провинения и са им взели отпечатъци, ,стига тук да им взимат задължително такива.иначе всико е лъжа което казва,и Кунева много добре знае това..

140

Трудовакъ

преди 9 години

Защо триете извинението ми към 176 - "Граничар на служба". Коментарът ми не се отнася до него, а до един хахо, чиито пост вече изтрихте. Осъзнайте се, все пак малко етикет и уважение трябва да има!

139

Анонимен

преди 9 години

Кунева,Бежанците трябва да бъдат възпрепятстяани да бъдат използвани като материал за заселване в християнските територии с цел промяна на статуквото в полза на исляма.Ако си КУКУ - няма да се сетиш за какво иде реч. Но понеже си средно интелигентна - ще се зачудиш как да спреш хората да ползват ИНЕТ и да те кашмерят.Много си ... странна... Господи, как хубаво се изразих...

138

Кукувица

преди 9 години

Не мога да не псувам, като видя снимка на тази ***. Каква беше тази политика, която прави такива цомбясали, дърти, менструални петна вицепремиери. Тоя почитател на Карл Май има ли съвсем малко акъл в дебелата си тиква? Може ли да се взима сериозно тази ***?

137

Хм..

преди 9 години

Бежанците са майки с деца, не терористи!Според Мегито майките с деца немогат да бъдат терористи! :))) ... или използвани от терористи! : )))

136

Жорж Ганчев

преди 9 години

Българино, стига бля. Събуди се и се вдигни като един и изгони продажниците и всички мекерета на държавна службица под прикритието на която ви грабят и изтрепват икономически. Изгониха децата Ви в чужбината, а тук канят на сладка баница и гювеч чужди излъгани хора.Не им се кланяйте на тези мекерета, но за тях наказанието е смърт

135

anonimen

преди 9 години

AKO TEZI DECA SEGA SA SAMO DECA ,DAVA6 LI GARANCIA KAKVI 6E SA SLED 20GOD.KATO PORASNAT ?TE SA S PROMITI MOZACI I SLED 20 GOD 6E SI POKAJE ZA6O SEGA IDVAT TUK ,NO 6E E KASNO DA GO PROMENITE .TI DRYGARKO KUNEVA NE SI ZA6ITILA PARVO BALGARSKITE MAIKI I DECA ...PAK POSLE MI GOVORI ZA TIA .

134

Граничар на служба

преди 9 години

Работя в граничната застава на Свиленград, името ми е Дамян, всяка нощ хващаме по 30 души на зелена граница, оня ден цяла лодка се изсипа от река Марица, част от маймуните ги върнахме с ритници в Турция, но идват с повече, нямат пари и документи, повечето са алжирци, а там няма война или конфликт, ако стреляме по агресивните от тях, може да ни вкарат в затвора или изгонят, част от тях имат ножове, така си ходят, безсилни сме, да дойде жандармерията и легионери от доброволци на запасните офицери

133

Анонимен

преди 9 години

Пълно е с примери за жени-терористки. Последният е с жената, която обесиха в Йордания, в отговор на изгорения жив техен пилот. Нямаме никакви гаранции. Идват без документи за самоличност, без мъжете си. Доколко са достоверни обясненията им, не се знае. Но ние сме богати, пък и трябва да предпазим ЕС от наплива им!