9

лесничей

преди 9 години

Няма страшно другари и депесари , нали изсякохте горите сега малко ще поплувате . Ако имате проблем с язовири в България си имаме хидроинженер казва се Ахмед Доган . Срещу скромен хонорар от един милион ще ви даде акъл как да плувате в къщи . Айде чао и продължавайте да сечете горите и да се хвалите ,че се отоплявате без пари и продавате в Турция .

8

Анонимен

преди 9 години

Давайй Портних ние сме на банкет

7

Анонимен

преди 9 години

навремето хората ги стопанисваха и поливаха лятото да поливат а сега вместо да се възползват в цяла BG язовирите застрашават и по лошото взимат жертви

6

до 7

преди 9 години

ама иначе ще излезе шарана бре човек

5

Анонимен

преди 9 години

УЖААААССССССССС идвайте бързо кой с каквото може

4

Анонимен

преди 9 години

абе защо най после не се потърси отговорност от тия безотговорни същества за високите нива на язовирите по това време.

3

дедо ПИЧ

преди 9 години

до 3И ти си за лудницата май.Що не са могли да сметна кога да изпуснат язовира?Даскалицата по математика е виновна щот им е писъла тройки и сега потопи имало......Ама това е ефекта от "Ромското включване" ,дипломи на килограм ,а после що така стана?

2

лекар-психолог

преди 9 години

Абе тия двамата коментатори да не са напушени . То бива простотия , но все пак от кумова срама трябва да напишеш и нещо нормално .

1

дедо ПИЧ

преди 9 години

Причината за бедствията са реформите в образованието.Делегираните бюджети и преминаването в по горен клас с двойки.Защо са назначени калинки за управници на язовирите?7 клас - задачиСборник по математика - задачи и решенияБасейн се пълни от две тръби. Ако първата тръба работи 3 часа, тя ще напълни половината от басейна. Втората тръба може сама да допълни басейна за 2 часа. За колко часа ще се напълни басейнът, ако двете тръби се отворят едновременно?