29

Nexeus

преди 9 години

Добре. А кога ще излязат филмите на Валери Божинов и Ники Михайлов: До Син Сити и обратно? С тоя филм на Благо Георгиев ще се за форми страхотна трилогия. Направо ще чупят касовите продукции на чалга-мания... lol

28

Nobody Cares

преди 9 години

Who gives a f*ck!

27

Zdr

преди 9 години

Квоооооооооооооооооооооооооооо....?.!..?! ?..!...?!?!?!?!?

26

Ели

преди 9 години

Боже слезни си събери вересиите ,че стават за резил!!!!!!Силно вярващия,който заряза жена си и детето си и тръгна с ученичка.........това ще го има ли в лентата?!?!?!?!

25

Алекс

преди 9 години

Направо да паднеш от смях. Ако наистина трябва да филм за футболист поне да беше Бербатов, освен добър футболист е и добър човек.

24

sto

преди 9 години

Xахахаха.... от смях ми падна диадемата някъде. В мазето имам един бидон, може да играе ролята на венцито стефанов

23

God

преди 9 години

да сравняват Благо с Пеле, Марадона или Бекъм е меко казано смешно...

22

Явор

преди 9 години

Всичко започнало, когато майката на Благо не искала да г*лта ... и ето го нашето момче сега .. *** като нит, ама хората го харесват.. те от това имат нужда .. зрелища, Николетки, параклиси, татуси и пишман мъже ...

21

Анонимен

преди 9 години

Може пък да излезе добра пародия...

20

Наивен

преди 9 години

Баш ме брига

19

Анонимен

преди 9 години

Напишете кое да е българско име на латиница и го пуснете в Гугъл -ще намерите поне 10 човека завършии престижни университети на запади работещи като лекари, инженери или университески преподаватели.Много е инфантилно и тъпо да се казва "успял" на един чалгаджия,макар и да има много пари (в момента).

18

Анонимен

преди 9 години

Нямам думи, вероятно сам ще се продуцира, интересо, че са описали разни места и добродетели на момчето, но не са споменали, че основна част от снимките ще са в заведенията и дискотеките и в малките крайпътни мотелчета. Успех с реализирането на "проекта".

17

Най-големия до Благо

преди 9 години

Братленцеее какви успехи имаш бе,че играеш в жалък Руски отбор и че си един женски манекен... Аз не виждам успехи ; да не би да си Христо Стоичков ,че да му правят филм то това е пародия бе хорааа ...

16

Генади

преди 9 години

само ме притеснява дали режисьора ще се справи с такъв мащабен проект - аз по-скоро бих пробвал да ангажирам някой от ранга на Скорсезе, който вече е правил филми за величия като Благо Джизъса - Хауърд Хюс, Джейк Ламота и т.н..

15

Варна

преди 9 години

Бооооже дай ми сили

14

Анонимен

преди 9 години

Може би по-*** от Благой е само режисьора, който ще снима филм за него. Иавинявам се, мой пропуск.

13

Анонимен

преди 9 години

Филмът ще се казва: "Ходещ параклис - ***, по-***, най-***, Благой!"

12

Анонимен

преди 9 години

имам чувството, че поради липсата на хляб, останаха в българия само зрелищата, но вече явно и за зрелища няма идеи и *ьорщината и простащината повсеместно взимат връх. изключително гнусно ми става. гавра е това с психиката на средностатистически интелектуалния човек, както е и гавра присъствието на мутри по високите етажи на властта, да не говорим за трона.

11

Анонимен

преди 9 години

ХАХАХХАхахахахаахахахаха

10

Анонимен

преди 9 години

Този филм ще е със същата стойност като ако се направи и филм за бай Рашко овчаря от съседното село. Даже вторият би бил по-интересен, защото ще ни запознае с един по-смислен живот, отколкото на субекта от първия.