14

Анонимен

преди 9 години

А стига с това ДПС бе! То да беше само ДПС(създадено всъщност от ДС) с мед да ги намажеш.Абсолютно всички партии създадени от ДС на БКП са абсолютно същото.

13

Анонимен

преди 9 години

Може да е умишлено убиство !Проверете маркучите на спирачките дали са срязани ???Най вероятно е рекет !!!

12

ИСТИНАТА

преди 9 години

Държавата на абсурдите, скръбта, смърта и траурите!!! Само помислете за изминалата година колко траура се нанизаха ве4е на синджира....и както се вижда още се о4акват! Имало порои и потопи....ами ще има, по моя край помня около вилата на дядо ми имаше гори....гърсти хубави гори, за няма 10-15 години горите из4езнаха превозени от ц*гани на каруци, а колко още такива места в България има дето горите се унищожиха! С природата шега не бива...сега тепърва ще видим какви ужаси ни о4акват!!!

11

...

преди 9 години

Стари са ви новините. Изоставате. Мъжът и жената са се удавили. Водата е завлякла колата веднага и са се удавили в бързото течение. Жената е карала на заден ход и са паднали в реката. Пишете новини дето да ни заинтригуват, а не такива които сте копирали или не знаете какво става. Чули недочули. Пишат......

10

луд

преди 9 години

Ей, нещастници, как от всяко бедствие и хорска мъка можете да правите политически коментари и изводи бе? Миналата година за наводненията бяха виновни БСП сега пък ГЕРБ...Аз мисля да се включа в помощта за пострадалите.

9

лесничей

преди 9 години

Навсякъде където имаше дървета или горичка всичко си изсече и построиха сгради с ламаринени покриви и паянтови . Цяла България от най малкия дъжд вече се наводнява . Всичко , което можеше да се изсече се направи и сега олеле майко . Това е подаръка от БСП и ДПС , защото техните необразовани кадри секат гората и зарибяват язовирите . Продължавайте да строите на всяка педя земя и после пак ревете .

8

АТАКИСТ

преди 9 години

На мен ми плащат да плюя Бойко, САЩ, ЕС и всичко различно от Русия. Няма значение за какво е статията/ако ще и за половия живот на мравките да е/. Проблема е, че ми плащат в рубли..........Казват, че рублите стават и за тапети ама...........

7

АТАКИСТ

преди 9 години

ЗОВ ЗА ПОМОЩНякой да знае чейнджбюро което все още да обменя рубли??

6

Анонимен

преди 9 години

бг медиите са като хорър филм.ОТВРАТ

5

Златев от Правец

преди 9 години

Карате ли на фарове целодневно, като луди,благодарение на моя много *** приятел полиглот? Сега ще ви уредят законче,по силата на което ще си дооборудвате 20 годишните котори,с акумулатори и нови фарчета отговарящи на IP67, та да светите и под водата. Защото пари има само за милиционери и ***, всичко друго се краде.

4

Ястреб Великолепни

преди 9 години

На север и на юг войни, а по средата - потоп! Не искам да съм песимистичен, но предчувствията ми за 2015/16 година не са много добри! Време е да спрем да се дращим за дребни политически и етнически различия, и да се замислим накъде вървим!!

3

аС

преди 9 години

Тъжно ...глупаво и нелепо :(

2

до 1

преди 9 години

Като бях в ЮАР миналата година си купих една картичка на която едно американско и едно българско праSSе се таковат. Познай кое от един опит, кое беше такованато прасе.

1

Анонимен

преди 9 години

Найс, а ? При ГЕРБ хората станаха не само живи факли, а някои дори и водолази. Няма лошо. Всестранно развити комунистически личности - като Винетуто.