13

Real

преди 9 години

Жал ми е за момчето и за сънародниците.

12

mp

преди 9 години

Ето това е народната родна полиция-пича троши наред-НО??-не е задържан!!Хвърля си мебелите -полицаят гледа умно-и хоп на главата му стол!!Лудия като се налудял,го изкарали от жилището,пък после го вкарали пак у тях.Вие подигравате ли се с читателите или какво??Лошо е,че момчето е зле и няма значение чий син е в тази ситуация,но трябва сега да е в болница!Днес троши мебели,утре-глави.Те са заплаха,и трябва да се намери начин,как да им се дават ,,вълшебните розови'' хапчета редовно!!!!

11

Док

преди 9 години

Човека си е наред по принцип! Просто като живееш в България достатъчно дълго се появяват някой нежелани странични ефекти. Обществена тайна е че 95% от българите са депресирани и леко им хлопа дъската..... но това е положението. Интересното че само няколко месеца след напускане на Бг. при повечето хора се наблюдава значително подобрение и постепенно възвръщане на нормалната мозъчната функция.

10

Анонимен

преди 9 години

Таман, като е изхвърлил всичко, сега щеше да кротува.

9

...

преди 9 години

Ся... не разбрах. В заглавието пише че психара е изведен от жилището а в края на статията пише че е още в дома си. Днес .БГ, дайте малко по сериозно. Кво пускате статийки тип "загуба на време". Аз ако искам да си губя времето ще си купя кръстословица.

8

Лаврентий

преди 9 години

Милицайте успели ли са да избягат ?

7

Анонимен

преди 9 години

Този път тромавите полицаи изкараха късмет!Само един ранен!

6

i007

преди 9 години

Никой не е застрахован от това заболяване.Така че не плюйте гущери.

5

vesko02

преди 9 години

Този път полицаите са успели да се спасят.

4

Вал

преди 9 години

Извънредно тъпо написана статия!Започва с това, мръдналият е изведен от жилището си към 12 часа и завършва, че е още в дома си

3

СКУКА

преди 9 години

Да бяхте казал в кой район (улица номер) на центъра се е барикадирал психаря-кучкар и каква порода му е песа. И да ги глобят ако не са платили данъка на кучето.

2

Барека

преди 9 години

"Изведоха атакиста, барикадирал се в дома си", така по-правилно би звучало!

1

Анонимен

преди 9 години

Това са новините, а истината може да е съвсем друга. Този апартамент иска ли го някой?