97

владетеля

преди 9 години

ЕЛЕКТРИФИКАЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ Е ПРАВЕНА ПРЕЗ ОНОВА ВРЕМЕ,КЪДЕТО САМО ГО ПЛЮЕТЕ И ТО ОТ НАРОДА,А СЕГА ТЕЗИ ЕРП-ТА САМО ГЛЕДАТ ДА ОГРАБВАТ ХОРАТА.АКО ИСКАШ ДА СЕ ПРИКАЧИШ КЪМ МРЕЖАТА ТРЯБВА ДА СИ ПЛАТИШ ПРОУЧВАНЕ,ОТДЕЛНО ПРИКАЧВАНЕ И ПОДОБНИ,ДАЖЕ ДА СИ ПОСТРОИШ И ТРАФОПОСТ,ИНАЧЕ НЕ СТАВАШ ЗА АБОНАТ.ДОКЪДЕ НИ ДОКАРАХА ТЕЗИ???ТЕЗИ УПРАВЛЯВАЩИ НЕ ПОМОГАТ НА ХОРАТА ОТ НАВОДНЕНИЯТА,САМО ГЛЕДАТ КАК ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ГО ИЗТОЧВАТ И ОГРАБВАТ,СПИРАТ ВЛАКОВЕ,ЗАКРИВАТ БОЛНИЦИ И УЧИЛИЩА.ДОКЪДЕ Я ДОКАРАХМЕ ,ХОРА

96

Анонимен

преди 9 години

АМИ АЗ СИ СМЕНИХ ДОГРАМАТА САНИРАХ СИ ПАНЕЛИТЕ И КАКВО ОТ ТОВА. СМЕТКИТЕ МИ ЗА ПАРНО СА СИ ПАК СЪЩИТЕ КАКВИТО БЯХА ПРЕДИ ДА НАПРАВЯ ТОЗИ РЕМОНТ. ОПИТАХ СЕ ДА НАМАЛЯ ПОДАВНЕТО НА ТОПЛА ВОДА В РАДИАТОРИТЕ КАЗВАМ ТОПЛА ВОДА ЗАЩОТО ПАРА НЯМА НО СИ ПЛАЩАМЕ КАТО ЗА ПАРНО И САМО СЛЕД ПОЛОВИН ЧАС ЗАПОЧНАХ ДА ТРАКАМ СЪС ЗЪБИ ОТ СТУД. ТА КАКВА ИКОНОМИЯ НА ТОК И ПАРНО ЩЕ НАПРАВИМЕ ЧЕ НЕЩО НЕРАЗБРАХ?

95

Голям смях

преди 9 години

Добрев не може да смята.Казва ни,че това не е" грандомански проект за милиарди". Я ни светни 2 милиарда заем като теглите за санирането и върнем близо 3 ,това милиарди ли са или кифли???Парите как ще върне раята като е останала близо 6 милиона и още намалява???

94

Анонимен

преди 9 години

Тази програма е обречена на провал поради един факт. За санирането трябва да са съгласни 65% от обитателите, но за вземане на сумата 100%. В последното е проблема. Във всички блокове около мен във всеки вход има по 6-10 апартамента, собствениците на които са от години в чужбина и не са се връщали. Никой не знае дали са живи и в коя държава се намират. В блока на дъщеря вми от 24 апартамента обитаеми са 9.

93

владетеля

преди 9 години

САМО ПЛЯМПАТЕ И НИЩО НЕ ВЪРШИТЕ И ОТ ТОВА САНИРАНЕ НЯМА ПОЛЗА,САМО ЗАЛЪГВАТЕ НАРОДА С ВАШИТЕ ***.БЪЛГАРИЯ Е ЦЯЛА ПОД ВОДА,ДЪРЖАВАТА НЕ МИСЛИ ЗА ХОРАТА КОИТО СА ПОСТРАДАЛИ ОТ НАВОДНЕНИЯТА И СА ИМ РАЗРУШЕНИ ДОМОВЕТЕ,УНИЩОЖЕНИ ЖИВОТНИТЕ,А ПОЧНАЛИ ДА МИСЛЯТ ЗА ТОЯ *** ДЪРЖАВАТА НЕ ПРАВИ ДИГИ,НЕ ПОМАГА НА ХОРАТА,А ТЪРСИ ДАНЪЦИ!!ГОЛЯМ СРАМ!ТЕЗИ ИСКАТ ДА УНИЩОЖАТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД,СПИРАТ ВЛАКОВЕ,УВЕЛИЧАВАТ ПОСТОЯННО ЦЕНАТА НА ТОКА.ИЗГРАЖДАНЕТО НА ЕЛ. МРЕЖАТА В БЪЛГАРИЯ Е НАПРАВЕНАОТ ХОРАТА И ДР.

92

Ррр

преди 9 години

А , защо се потапяме под вода, защо? Не сме ли ние самите виновни за това? Природата си ни връща за всичко... Строим си където ни падне, отсичаме горите, замърсяваме реките и т.н . Всичко ни е от простотия, на за съжаление страдат хора -невинни, за грешките по-голямата част от нас българите.

91

vesko02

преди 9 години

Като залепиш няколко листа стиропор ,как ще се промени държавата,или става дума за някои банкови сметки,а може би има и уловка?

90

Анонимен

преди 9 години

България е наводнена. Хиляди българи са без покрив и на ръба на отчаянието. Помогнете на бедстващите и оставете панелкаджиите сами да си поставят стиропор на жилищата! Лъжци и грабители! Да се задавите дано!

89

анонимен

преди 9 години

Определено санирането на София ,ще промени облика на България.Е, разбира се , ако преди това не се наводни и изчезне под водата.Хлапе,,да описваш документи по време на заседанията на Комисията по енергетиката е неуважение за поданиците на Борисов.

88

българите

преди 9 години

До до 103вярвай ми.Няма на какво да ти завидя,по скоро ще стане обратното . Ти или си много зомбиран(а) или неможеш да проумееш призива ми към природосъобразния живот , който би помогнал на човек. При така описаните комплекси ти човекът се превръщаш в едно нищо. Работа-супермаркет-детска градина-кола-телевизор-богата трапеза и безспирни приказки колко сме велики и как другите са ни виновни и така до другият ден . Да видиме колко дни ще имаш с този начин на живот.Поздрави!

87

ХараламБи

преди 9 години

*** народ-слаба държава! Резултата е , материалът кофти, нема оправия - немаааа. И нема да има с такива празни глАви...лелелеее чета и не вярвам на очите си на коментарите ....

86

110

преди 9 години

Браво! Те повечето в тая държава са зомбирани...

85

българите

преди 9 години

До до 98вярвай ми.Няма на какво да ти завидя,по скоро ще стане обратното . Ти или си много зомбиран(а) или неможеш да проумееш призива ми към природосъобразния живот , който би помогнал на човек. При така описаните комплекси ти човекът се превръщаш в едно нищо. Работа-супермаркет-детска градина-кола-телевизор-богата трапеза и безспирни приказки колко сме велики и как другите са ни виновни и така до другият ден . Да видиме колко дни ще имаш с този начин на щивот.Поздрави!

84

107

преди 9 години

Хахаха е сега вече затвърди мнението ми, че си *** и гаден... Бедна душица... Заради такива като теб, егоисти и прости хорица, дето си мислят единствено за собствения *** дебел , а не за другите сме на това дередже! Пази ме Боже в панелка да не живея!

83

До 106

преди 9 години

Днес ще е това, утре друго... Не може всичко наведнъж . Дай да си живеем в *** и да протестираме за всичко. Винаги ще има недоволни. На мен, лично, не ми харесват панелките и съм За да се стегнат! Всичко е въпрос на избор! И не ме обижда това, че ще се помогне на хората... Напротив , защото виждам, ме нещо се прави.

82

Анонимен

преди 9 години

Gadovaaaa,лъжеш,не живееш в къща,а в панелка,затова защитаваш тази недомислица.

81

Анонимен

преди 9 години

И аз искам да ми санират къщата.В противен случай ще протестирам,защото това е дискриминация.И ще съдя държавата за тази дискриминация.Нека да ми кажат на какъв принцип избират само панелки и то само с над 36 апартамента.Недомислица,която трябва да спрем.

80

Gadova

преди 9 години

Eее ама това българите сме гадни и прости, бее... Нека им санират жилищата, лошо няма, така ще има друг облик кварталите, ще намалят сметките им за ток -ОК! Какво негодувате ? И аз съм в къща пък не простея КАто вас евтини душички -мизернии. Като иска някой да направи нещо добро на другия вие роптаете ... Утре ще може и на вас да се помогне под друга форма.

79

Анонимен

преди 9 години

Това идиотче на снимката що не престане да ни облъчва с фантасмагориите си.Защо ни смятат за толкова ***?Защото им позволяваме.

78

до 98

преди 9 години

До българитеТи си гледай твойто, не ни мисли нас. Завистник.По подредени и организирани квартали от комплексите няма.Като тръгнеш от хипермаркети, транспорт и асфалтирани улици, през паркове и детски площадки, та стигнеш до поликлиники и детски градини.За какво ми е кашон насред поле?ПП.Плюс това сме се самосанирали и то най-марково, щрангове, покриви и т.н. не слушай пропагандата.