43

НаблюдателЕE

преди 9 години

До over fear:На въпроса ти ще отговоря веднага и ще ти задам друг:- процесорите A8/A8X в iPhone 6/6+/iPA2 се произвеждат от TSMC, най-големият производител на интегрални схеми по поръчка в света- Коя фирма произвежда процесорите на AMD?Хайде, на ход си...

42

over fear

преди 9 години

До всички разбирачи и спецове на ябълката, само един елементарен въпрос: Коя фирма Ви и ще Ви произвежда процесорите на изгнилата Ви ябълка???

41

до 51

преди 9 години

А, нямало! Просто не си чел достатъчно, пич.

40

Анонимен

преди 9 години

Много си прав Йори и аз имам няколко продукта Apple ,имам и Андроид . Но забележи колко грозно андроидаджиите тръгват да нападат Легендарната марка. Нападките са им грозни жалки и от тях лъха безпомощност и комплексарщина. Наистина никъде няма да видите под статия за смартфони с андроид някой истински потребител на Аpple да тръгне коментира грозно и да плюе ..Знам . Че по интелигентните колеги с iphone 6 ще ми кажат да не се впрягам по - умния отстъпва и т.н. , но аз все още съм с 5s простено

39

Йори

преди 9 години

Това дали iPhone е по-добър от Android базираните телефони е малко безсмислен спор. Всичко зависи от мотивите на потребителя им. Има хора, които ги купуват за работа, други за престиж, трети за забавления, четвърти - за друго. И всеки яростно ще защитава избора си и ще вярва, че е правилния. Лично аз съм фен на всякакви такива джаджи и имам и iPhone, и iPad, и Sony Xperia Z3. Доскоро ползвах и Galaxy S4. За всеки мога да кажа и хубаво и лошо, ама да убеждавам някой, че съм по-прав - никога.

38

Анонимен

преди 9 години

До НФБ:Точно така, след като си заровил главата си в пясъка:- "Тези продажби не са реални"- само Samsung! (нищо, че устата е пълна с пясък)---- няма значение, че по customer satisfaction, клиентите на Samsung го оценяват наполовина спрямо iPhone. Подозирам, че повечето купувачи на iPhone 6/6+ са бегълци от Android със Samsung моделиИзправи главата и изплюй пясъка...

37

martony

преди 9 години

Дано повече компании за техника се поучат от Apple. Омръзна ми от нехайство и зле проектиран софтуер и хардуер:Windows 8 с фабричен 100% проблем с драйверите за Wi-fi и wi-di!LG пускат телевизори OLED и след това ги изтеглят, че не ги проектирали както трябва!На Самсунг 90% от смартфоните поддържащи Miracast, секат и не могат да възпроизведат 1080p!100% от Андроид таблетите имащи HDMI не поддържат 1080p!Като не можете едно неща да го направите както трябва, не го започвайте изобщо!

36

Баа

преди 9 години

До НФБКак успявате да имате опорни точки за всичко?

35

I

преди 9 години

който не е имал iPhone той не знае какво е забиващ телефон.. рядко срещан ***.. iPhone може да си купи само човек, който не е ползвал Android.. разбира се рано или късно осъзнава грешката си.. на 15-тия месец на великия iPhone му спря контролния бутон.. и е толкова качествен, че се наложи да ми го сменят с нов.. пародия.. от края на 2012 - та съм с Galaxy Note 2..и твърдо мога да кажа, че и IPhone не 6...а 20 да пуснат.. пак няма да догонят качеството на Galaxy.!!

34

nokia3310

преди 9 години

Защо в нито един форум или статия, свързана с Андроид не съм видял потребители на Apple да хулят и говорят против него, а под всяка една статия за Apple или iPhone се изсипват тонове кофти коментари :) Ползвайте каквото ви допада хора и оставете другите да направят същото. Аз лично съм от 8 години с iPhone и лошо не мога да кажа за него, но никога няма да почна да наричам хората използащи други смарттелефони, каквито и да са те, комплексари или селяни..аре стегнете се малко и си гледайте живота

33

Анонимен

преди 9 години

Е аз от всички познати с андроид който имам ,който е минал на иос не съм го видял след това да си пипа андроида ,или го бута в шкафа или го пуска в продажба. Тримесичието го показва пълна хегемония на ябълката само напред и нагоре, а най - големия конкурент любимата ви пластмаса от самсунг е в застой . Няма какво да се напъвате да се защивате ами по - добре си трайте или пестете за хубав смартфон тогава говорете . ;)Sent from Iphone 7

32

.

преди 9 години

палячовците с Iphone се изживяват като богати...a всъщност тоя *** може да го има всеки..макар,че после ще съжалява

31

.

преди 9 години

дано Apple не спрат производство на *** Iphone,че сред комплексарите у нас ще започнат масови самоубийства..без недъгавия Iphone никой няма да ги различава...който не е имал Iphone той не знае какъв смях е тая каруца..с пародията си на двуядрен процесор и забиаване по всяко време на денонощието:))))..тая смехория с ябълката срещу новите модели с Андроид да тича..няма да ги стигне..много народ са си купили първо Iphone,а после са минали на Android,но обратното едва ли може да се случи:))

30

Анонимен

преди 9 години

Според мен се продава прекалено евтино айфон трябва да вкарат и топ вип версии да има малко повече разнообразие , че много андроидаджии си хвърлиха бъгавите телефончета взеха си Apple и сега си траят иначе преди сигурно са драскали като вас. Не е нормално вече всеки втори гашо и да е с айфон хех , трябва още по висока цена за върховата технология пред посредствената ;)

29

Анонимен

преди 9 години

тука в УК дори ни даваха безпатен АЙгном на работа и им показах един среден ! Предпочитам си андроида и това е ! По гнусен тел от Гнома не съм държал в ръцете си..е освен на М$ ама те имат още бая да учат и те ;)

28

Анонимен

преди 9 години

Всички бедни мишки тръгнали да ни убеждават колко е лош iPhone :)

27

Анонимен

преди 9 години

Къф "трон" бе Днес.бг айфонджийчета? Ха-ха-ха Като четете американски технически сайтове , четете и между редовете.

26

Анонимен

преди 9 години

Само за миг си представете че айфон6 е с 3.5" дисплей, както свети стийв джобс рече!Като няма какво вече да предложат, само копират печелившите ходове на другите.

25

Анонимен

преди 9 години

Интересно ако не бяха последвали/копирали увеличаването на дисплея къде ли щяха да са сега Епъл, след като нито нови технологии имат нито иновации??? От години!

24

до 26

преди 9 години

НаблюдателЕЕ, знаеш къде да ходиш, но преди това си набий смотания айфон с шутове, знаеш къде.